kucyk80 0 Napisano 17 Luty 2013 czyli możesz mi polecic ten model z czystym sumieniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Luty 2013 Jak najbardziej Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 28 Luty 2013 czyli możesz mi polecic ten model z czystym sumieniem a poźniej będziesz marudził, że Ci bubla wcisną:P a tak serio, to radzę wybrać się do jakiegoś sklepu Media Markt, bądz Saturn i samemu przetestować. Mi osobiście 3D pasywne nie odpowiada, słaba jakość obrazu, a trochę się znam,bo jakiś czas pracowałem w branży:) Póki sam nie przetestujesz kilku modeli, to nie wybierzesz najlepszego TV dla siebie. Jeśli oglądasz Tv z odległości około 2-2,5m, to spokojnie możesz brać 46 i więcej cali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 1 Marzec 2013 a jak wypada konwersja 2d do 3d, w grach na tych samsungach co wymieniliście? z tego co słyszałem w filmach wygląda to marnie, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 1 Marzec 2013 a jak wypada konwersja 2d do 3d, w grach na tych samsungach co wymieniliście? z tego co słyszałem w filmach wygląda to marnie, wygląda tak samo marnie, jak w filmach i marka nie ma tutaj znaczenia. Możesz wybrać się do Media i tam przetestować jakąś grę, obsługa nie będzie miała nic przeciwko, bo obecnie i tak mało rzeczy się sprzedaje, więc będzie to dla nich rozrywka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 1 Marzec 2013 Polecam ten temat - wiele wyjaśnia : http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f=14&t=1708&start=20#p37272 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach