Skocz do zawartości
Grabeq

Najbardziej Frustrujący Moment W Grach Video.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Najbardziej frustrująca gra:

Mario Cat!

Osobiście nie przeszedłem całej, bo chyba żeby przejść w 1-4 trzeba stracić ogólnie mniej niż 50 żyć. Po przejściu 1-4 w inny sposób jest koniec gry.

Powodzenia.

Edytowane przez Duszol_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, 

kilka miejscowek w u: df na crush oraz w k2 (ale moze dlatego ze to moj poczatek ) :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia gra, przy której natraciłem wiele nerwów i wiele czasu to GT 5 Prologue - a dokładniej wyścig A-3!! Zeby zdobyć tam złoto, straciłem około 7-8 godzin czasu!! Szok, szok o jeszcze raz szok!! kiedy już mi się udało, zamieściłem nawet filmik z mojego triumfu na youtube :)

Oto link:

Powodzenia przy tym!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

viking battle for asgard , cholernie trudne jak dla mnie , cała gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NINJA GAIDEN BLACK na Xboxa. No co wy nie graliście? Na normalu bluzgałem w niebogłosy, chyba najtrudniejsza gra w jaką grałem kiedy kolwiek. A wykonanie misji na Master Ninja chyba w ogóle nie jest możliwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc ja dodam coś od siebie:

• Uncharted 2
    Walka z tym kolesiem w pociągu (Hard,Miażdżący)
    Pokonanie Lazarewicza (Hard,Miażdżący)
  • God of War
    Zdobycie jednego amuletu(co trzeba skrzynie przesuwać a później kolce z ziemi wyskakują

Na razie tylko tu miałem jakieś większe problemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gnji days of the blade misja z statkami do dziś nie przeszedłem:(. A może ktoś mi pomoże :rolleyes:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcą Mirrors Edge już samym menu mnie frustrowało :D

A tak serio:

- Uncharted 2 (crushing) - walka z Lazarewiczem

- Killzone 2 (elite) - większość momentów gdzie było więcej niż dwóch Helgastów:P(do końca nie mogłem się przyzwyczaić do tej ślamazarności przez co

bardzo niedokładnie celowałem)

- Portal - kilka łamigłówek ostro pokręconych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NINJA GAIDEN BLACK na Xboxa. No co wy nie graliście? Na normalu bluzgałem w niebogłosy, chyba najtrudniejsza gra w jaką grałem kiedy kolwiek. A wykonanie misji na Master Ninja chyba w ogóle nie jest możliwe :)

O tak to na pewno jedna z najtrudniejszych gier w historii,ale udało mi się ją przejść na hardzie.Na Master Ninja to pierwszy lepszy przeciwnik jest trudniejszy niż niejeden główny boss w innych produkcjach,a o 2,3,4 czy 5 przeciwnikach naraz to nawet lepiej nie wspominam bo mam koszmary do tej pory na samą myśl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Najbardziej frustrujace momenty w grach video....

Jak bije x-enty bossa i go ubic nie moge

Jak gine i musze po raz kolejny ogladac cutscenki

Jak gram na necie z dziecmi neostrady.....

Jak ktos ci wmawia ze grac nie umiesz bo grasz tylko jedna postaca- to tak na marginesie (tekken sie klania)

Niektore kampanie w Heroes III, IV, V

Ostatnio irytuja mnie niektore q w WKC

Edytowane przez Don_Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Max Payne ... bieg w ogniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prince of Persia: Warrior Within- ostatni boss Dahaka, wkurzyłem się i rozegrałem grę jeszcze raz do alternatywnego zakończenia :D (Tak w ogóle cała seria POP to jeden wielki wnerw).

Max Payne 2, grając Moną misja ze snajperką - do dziś to pamiętam...

Z ostatnich osiągnięć - GTA IV ostatnia misja, skok motorem na heli po 10 godzinach grania o 4 rano - nie do przejścia :P Dopiero wczoraj skończyłem...

Pewnie mógłbym jeszcze powymieniać, lecz pamięć już nie ta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

KZ2 balkon ELITE,reszta gry to PIKUS(Ten moment zdominowal ten temat)

Ninja gaiden black powyzej hard(zwykla ninje na kazdym poziomie ogralem)

DMC na Dante must die

I wszystkie gry gdzie gra oszukuje...

Black ost checkpoint na ost poziomie...

Edytowane przez rucus1910

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prince of Persia Dusza Wojownika - ucieczka przed Dahaka (bylo ich pare pare ale jedna byla strasznie ale to strasznie wkur....) 

God of War - w pierwszej czesci gdy wychodzilismy z piekla (koncowka gry) byly tam takie ogromne waly z nozami ktore sie przesuwaly na zmiane... iiijeeee ile sie nameczylem przy tym...

God of War 2 - motyw kiedy sciana ognia leciala na nas a my mielismy przesunac posag i jednoczesnie walczyc z harpiami (? nie pamietam co to za stwory) przy tym nas spychalo ciagle na poczatek... prawie sie poplakalem ze zlosci kiedy po raz kolejny nie umialem tego przejsc a swoje lata mam... kiedy moja dziewczyna mnie zobaczyla w tym rozpaczliwym stanie poplakala sie ale ze smiechu...  a ja w tle rozbijalem pada o telewizor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LBP - The Bunker bez stracenia życia. W sumie teraz nie aż takie trudne

Heavenly Sword - teraz rozwalam go jak chcę, ale wtedy... zabierałem mu w 1 części (najłatwiejszej) góra 1/5 HP

Uncharted 2 - na crushing był taki moment na pociągu, że było 2 z shotgunami i to, z jakich oni miejsc mnie zaskakiwali (mimo że padałem kilkadziesiąt razy) przechodzi ludzkie pojęcie

GTA IV - ostatnia misja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ninja Gayden Sigma :D - jakis taki wielkli robal, plujacy jakim sluzem, zaraz po motocyklistach, ktorzy myslalem, ze sa nie do przejscia... Sa, ale to tylko wstep do tego wielkiego, bezksztaltnego jebanca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam się do ubolewających nad walką i ucieczką przed Dahaką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mnie póki co wk...ją freezy w NFS: Undercover, nie wiem czy to tylko u mnie tak się dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie najbardziej frustruje, kiedy gra którą się jaram i gram z wypiekami na twarzy, kończy się i widze napisy końcowe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mnie najbardziej frustrują freezy w MW2 po zakonczeniu meczu ;/ chociaż ostatnio występują coraz rzadziej, a gra jest fajna :) Nie mam w nic innego grać, tylko czekać na BF:BC2... Aha i jeszcze Hard w Hidden & dangerous 2 w misjii w afryce :o

Edytowane przez Miszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja dodam moje:

Tekken 6 Allisa bez itemów rangi "S" moja pierwsza gra na ps3 i ws umie nie wiedziałem że one coś dają mam słaby TV i ciężko było coś przeczytać<lol> i Night Train na farcie boss wypadł po 1 szczale z pociągu przy próbie nr 1k

U:DF Crushing przy samolocie i motyw jak się wchodziło w dół do do pomieszczenia z filarami gdzie była woda.

PES10 jak chcesz normalnie bez kombinacji Trofea online a tu lagi 3 sec opóźnienia ( Net 15mb i zero lagów w innych grach) te serwery Konami:/;/

Edytowane przez Xnol_Krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....po skonczeniu dzis Killzone 2 musze napisac ze dawno tak nie bylem wyprowadzony z rownowagi jak dzis przy meczeniu sie z pokonaniem helgasthow na balkonie i zaraz po tym przy walce z Radeckiem (ostatnim Bossem)   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi