pawciu199722 16 Napisano 5 Czerwiec 2012 aha dzięki to jednak chyba nie kupię. Wole inne gry pudełkowe sb kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moriu 0 Napisano 5 Czerwiec 2012 Mam pytanie czy jak kupie ps plus 12 czerwca to dostane te gry co maja dojść do ps plus w czerwcu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury0 14 Napisano 9 Czerwiec 2012 Cześć, mam takie pytanko, czy gry z amerykańskiego Playstation Store będą również w języku Polskim? Na przykład takie Little Big Planet 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury0 14 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Cześć, mam takie pytanko, czy tytuły z amerykańskiego Playstation Store posiadają język Polski? Przykładowo, czy Little Big Planet 2 posiada Polski język? Edytowane 9 Czerwiec 2012 przez Ponury0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) Sony rozsyła kody umożliwiające pobranie gry Hydrophobia Prophecy za jedyne 5 zł. skorzystałem z okazji, zobaczę ten ich silnik, który sprawia, że woda zachowuje się jak w realu :) Waga - 1,8 GB Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Czerwiec 2012 ooo kod na poczcie mam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 18 Czerwiec 2012 Sony rozsyła kody umożliwiające pobranie gry Hydrophobia Prophecy za jedyne 5 zł. skorzystałem z okazji, zobaczę ten ich silnik, który sprawia, że woda zachowuje się jak w realu :) Waga - 1,8 GB Jakis link? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Jakis link? Nie ma linka, jak masz szczęście to wiadomość z kodem dostaniesz na meila, na które masz zarejestrowane konto PSN, u mnie oczywiście wpadło do spamu i mało co nie usunąłem :) Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Czerwiec 2012 Tez w spamie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 18 Czerwiec 2012 Sprawdziłem SPAM i niczego nie było... Chyba Sony mnie nie lubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysek 1 Napisano 21 Czerwiec 2012 Jak rozdzielić ps+ na dwie konsole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Czerwiec 2012 Nie da się rozdzielić na dwie konsole...co najwyzej możesz się zalogować jednym kontem na dwie konsole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysek 1 Napisano 21 Czerwiec 2012 Można grać na dwóch konsolach równocześnie? Trzeba być zalogowanym żeby grać w gry z ps+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Czerwiec 2012 Można równocześnie...jeden niech łupie offline bez logowania a drugi z logowaniem albo nawet oboje bez zalogowania i wtedy można grać...żeby grać w gry z ps+ nie potrzeba dostępu do neta...ściągasz,instalujesz i grasz bez problemów offline... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgulek 0 Napisano 10 Lipiec 2012 Cześć Planuję kupić konsolkę, ale zauważyłem taką rzecz że na allegro sprzedawane są keye do gier. Gdy chcę użyć tego keya, to gra zostaje przypisana do danego konta/profilu na ps3 czy mogę go użyć wielokrotnie? Obowiązuje coś takiego jak np. na pecetowym steamie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7f1 3 Napisano 11 Lipiec 2012 (edytowane) Kupiłem dwa DLC do MW3. Podałem dane do mojego konta koledze. Zalogował się i pobrał pliki, po czym je zainstalował. Jednak gdy odpala grę (już na jego profilu) dodatkowej zawartości nie ma. W czym tkwi problem? Nie można tego materiału pobrać na 2 konsole (i 2 różne konta)? Może problem tkwi w tym, że jak już pobrał dane, to zmieniłem hasło? A on usunął 'moje' konto ze swojej konsoli po pobraniu plików Edytowane 11 Lipiec 2012 przez kamil7f1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 11 Lipiec 2012 A ma aktywowane te konto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quii 5 Napisano 11 Lipiec 2012 Witam, ja odnośnie kupowania slotów gier z psn ponieważ nigdy tego nie robiłem, rozumiem że polega to na tym że tworze nowy profil dostaje passy i login wchodze w historie ściagania, ściagam i wchodze na swoje konto ? W takim razie jak np. to usunę to drugi raz już nie ściągne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7f1 3 Napisano 11 Lipiec 2012 A ma aktywowane te konto? aktywowane konto kolegi, czy ma aktywować moje konto na swojej konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 11 Lipiec 2012 Musi aktywować to konto, na którym jest ten dodatek kupiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7f1 3 Napisano 11 Lipiec 2012 Musi aktywować to konto, na którym jest ten dodatek kupiony. a po aktywowaniu (i pobraniu plików) może te konto usunąć- nie straci wtedy ważności dodatków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 11 Lipiec 2012 Nie, nie może go usunąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7f1 3 Napisano 11 Lipiec 2012 a jest możliwość abym z mojego konta te pliki do pobrania "przeniósł" na drugie konto na mojej konsoli i wtedy udostępnił te konto koledze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 11 Lipiec 2012 Nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7f1 3 Napisano 11 Lipiec 2012 Dziękuje za poradę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach