Palpatine_79 220 Napisano 2 Wrzesień 2012 Możesz kupić zdrapkę na allegro, doładujesz sobie konto i możesz je wydać w sklepie. http://allegro.pl/100-zl-psn-playstation-network-card-automat-24-7-i2587291439.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmack 3 Napisano 2 Wrzesień 2012 W dniu 2.09.2012 o 18:35, Palpatine_79 napisał: Możesz kupić zdrapkę na allegro, doładujesz sobie konto i możesz je wydać w sklepie. http://allegro.pl/10...2587291439.html Ale jak ją mam wpisać gdzie ? nigdy tego nie robiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 2 Wrzesień 2012 Jak kupisz zdrapkę wchodzisz do PSStore i klikasz opcje doładuj konto. Poproszą Ciebie o podanie kodu który kupiłeś, ot cała filozofia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warat 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 Mam dość nietypowy problem,mianowicie:miałem konto plus z pewną osobą,która niestety okazała się być kompletnym idiotą,więc postanowiłem kupić własnego plusa,niestety,niektórych gier nie ma już do ściągnięcia.Czy po kupnie własnego plusa będe mógł korzystać z tych gier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 2 Wrzesień 2012 Mam pytanie... Czy jest jeszcze możliwość ściągnięcia gry z tego pakietu Welcome Back? Miałem ją, ale usunąłem bo nie grałem, a znowu nabrałem na nią ochoty (Dead Nation). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 3 Wrzesień 2012 W dniu 2.09.2012 o 23:08, Castiel napisał: Mam pytanie... Czy jest jeszcze możliwość ściągnięcia gry z tego pakietu Welcome Back? Miałem ją, ale usunąłem bo nie grałem, a znowu nabrałem na nią ochoty (Dead Nation). Jeżeli wtedy pobrałeś sobie 2 gry za darmo to oczywiście, wystarczy, że wejdziesz w historię pobierania i pobierzesz ponownie. Jeżeli nie skorzystałeś w wyznaczonym terminie i nie pobrałeś to już nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 6 Wrzesień 2012 Na co najlepiej wydać pozostałe na koncie 12zł :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Wrzesień 2012 W dniu 6.09.2012 o 18:55, Xenus napisał: Na co najlepiej wydać pozostałe na koncie 12zł ? Oddać na % do banku. A tak na poważnie to pozostają Ci jakieś małe dodatki lub Atar, Motyw itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozzik05 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 Witam mam maly problem :) kupilem gre przez playstation store f1 sciagnolem zainstalowalem i zauwazylem ze ta gra jest na ps vita i czy da sie to jakos odkrecic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 8 Wrzesień 2012 nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2012 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozzik05 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 ok dzieki za szybka odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 8 Wrzesień 2012 Dam radę zapłacić taką kartą na PSS?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 20 Wrzesień 2012 Sory za pytanie, ale czy to normalne, że nie widzę w ogóle aktualizacji PS Store i PS Plus w zakładce "Latest"? Po prostu nic. Ostatnia zawartość z 12 Września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Wrzesień 2012 No to co wyprawia ostatnio SCEE to jest po prostu kpina. Brak widocznej aktualizacji Store jest jedną z nich. Ogólnie Store kuleje już od dawna, mam nadzieje że ten zapowiedziany lifting coś zmieni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 21 Wrzesień 2012 W dniu 8.09.2012 o 23:02, Xenus napisał: Dam radę zapłacić taką kartą na PSS?: jak jest to karta kredytowa to tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExoticPL 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 Czy jak podałem fikcyjny adres zamieszkania i tam dane personalne, to czy będzie mi to jakoś przeszkadzało w zakupach poprzez " zdrapki " Psn?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 23 Wrzesień 2012 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExoticPL 0 Napisano 24 Wrzesień 2012 (edytowane) Czy może mi ktoś wytłumaczyć co jest "na ekranie" 5. Postępuj według instrukcji na ekranie, aby zrealizować kod promocyjny. (tzn. co będzie pisało po wpisaniu kodu ze zdrapki) Proszę o ogarnięte osoby. Edytowane 8 Październik 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam Mój kuzyn kupił sobie z PS Store Red Dead Redemption Undead Nightmare i chciał mi też dać, to zalogowłem się na jego konto i rozpocząłem pobieranie, ale pobierałem już na moim. Jak już pobierałem to usunąłem jego konto z mojej konsoli i gdzieś wyczytałem, że to był właśnie powód tego, że gra mi nie działała (jak ją włączałem to uruchamiało mi się PS Store i musiałem odnowić licencję na ten produkt). Potem znowu zalogowałem się na jego konto i znowu (nie usuwałem go tym razem) włączyłem na moim RDR UN, ale znowu był ten sam błąd, więc usunąłem RDR UN i na jego koncie rozpocząłem pobieranie od nowa (tak jak na początku, pobierałem już na moim) i zostawiłem jego konto na mojej konsoli. Czy jak gra mi się pobierze to będzie działała? Jeśli nie to prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego i jak mogę temu zapobiec. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 26 Wrzesień 2012 Warunkiem działania gry jest właśnie nie usuwania konta i tak powinna działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 26 Wrzesień 2012 Gra działa, błędem z mojej strony było usunięcie tego konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 2 Październik 2012 Siema! Moja luba na dzień chłopaka kupiła mi preorder na Assassin's Creed 3. W środku znajduje się kod na ściągnięcie DLC. Wpisałem do w PS Store i wyskoczyło mi, że kod nie prawidłowy. Czy ktoś też tak miał? Pytam się, bo wiem, że istnieje szansa, że kod jeszcze jest nie aktywny. Miałem tak z kodem na dodatki do Team ICO Collection HD - jak pierwszego dnia wpisałem to nie dzialał, ale jak po kilku dniach spróbowałem jeszcze raz to zadziałał. Więc pytanie moje jest proste - czy wam te kody działały? I jeśli działały to wie ktoś do kogo mam się zgłośić z reklamacją? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldrezzz 24 Napisano 3 Październik 2012 Witam, Mam nastepujace pytanie - otoz poniewaz obecnie mieszam w Japonii, mam dosc latwy dostep do w zasadzie niedostepnych w Polsce kart-zdrapek do PS Store. Chcialbym kupic w niniejszym sklepie FIFE 13, ALE - wersja japonska jeszcze nie wyszla, tak wiec bede musial uzyc konta ``polskiego``. I teraz meritum - jak myslicie, czy japonski kod z karty-zdrapki zadziala w polskim oddziale PS Store? Z gory dziekuje za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 3 Październik 2012 @eldrezzz 1. NIE ZADZIAŁA. Japońską zdrapką dołaujesz tylko japońskie konto. 2. Polskie zdrapki - jak nie ma jak są. Wchodzisz na allegro, keye.pl czy inną fabrykękluczy.pl i kupujesz kod 100zł i dostajesz go (skan) na mail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach