marekINT 39 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Takie pytanko mam: czy Wam też statystyki na stronach aktualizują się kupę czasu? U mnie potrafi pisać ostatnio, że aktualizacja będzie skończona za 5h Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez marekINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 27 Czerwiec 2011 U mnie potrafi pisać ostatnio, że aktualizacja będzie skończona za 5h Im więcej osób sprawdza,tym dłużej czekasz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 Takie pytanko mam: czy Wam też statystyki na stronach aktualizują się kupę czasu? U mnie potrafi pisać ostatnio, że aktualizacja będzie skończona za 5h U mnie ostatnio padl rekord 26h ;) Wiec nie ma sie czym martwic :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 27 Czerwiec 2011 Ok, dzięki Panowie za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 28 Czerwiec 2011 Lamerskie pytanie po 200h grania :P jak nauczyć się latania helikopterem :P, do tej pory latałem jedynie jako pasażer/mechanik/strzelec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 28 Czerwiec 2011 Lamerskie pytanie po 200h grania :P jak nauczyć się latania helikopterem :P, do tej pory latałem jedynie jako pasażer/mechanik/strzelec Moim zdanie najlepszy jest do tego Onslaught. Nikt Ci nie przeszkadza, Ty nikomu nie przeszkadzasz. Latasz do woli i dochodzisz do wprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 28 Czerwiec 2011 Ja tam trenowalem z 30h i jakos ludzie nie narzekaja na moje latanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BF-anBoy 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Witam wszystkich , mam pytanie dotyczące gry w BC2. Otóż posiadam fata 40gb od 1,5 roku i podczas gry , np. na Atacamie przy wielu wybuchach gra chodzi mi chwilami nie płynnie. Tak jakby konsola nie ogarniała tylu wybuchów , efektów. Dzieje się tak tylko gdy na ekranie mam mgłę , dużo wybuchów itp. Czy wy też tak macie że konsola nie ogarnia momentami czy po prostu to wina tego że mam fata ? Bo jeśli to wina mojej konsoli to na BF3 muszę się przygotować na kupno slima.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 28 Czerwiec 2011 @Up Mam dokładnie taki sam problem. Posiadam Slimkę dopiero pół roku i też nie wiem co jest, dlatego niedługo oddaję na gwarancję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BF-anBoy 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 A może tak po prostu jest u każdego ? Hmm zobaczymy , niech się ktoś jeszcze wypowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 28 Czerwiec 2011 Takich gratisów nie miałem, jedynie to chwilowe przycięcia przy zapisywaniu podczas gry na mutli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Czerwiec 2011 U mnie zwalnia framerate raz na ruski rok, ale zawsze przy grubych akcjach. Bardzo rzadko sie to zdarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 28 Czerwiec 2011 Witam wszystkich , mam pytanie dotyczące gry w BC2. Otóż posiadam fata 40gb od 1,5 roku i podczas gry , np. na Atacamie przy wielu wybuchach gra chodzi mi chwilami nie płynnie. Tak jakby konsola nie ogarniała tylu wybuchów , efektów. Dzieje się tak tylko gdy na ekranie mam mgłę , dużo wybuchów itp. Czy wy też tak macie że konsola nie ogarnia momentami czy po prostu to wina tego że mam fata ? Bo jeśli to wina mojej konsoli to na BF3 muszę się przygotować na kupno slima.. Wina nie leży po stronie konsoli tylko samej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BF-anBoy 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Hmmm no to nie wiem , bo boję się że bf3 na mojej fatce to już będzie masakra... A widzę że slimka z amazona za 770zł ; P ale wolałbym oszczędzić i zostać przy fatce lecz skoro teraz czasem mam niepłynności to co dopiero przy bf3. No ale zdarza mi się to rzadko , tak jak kolega mówił przy grubszych akcjach no ale jednak jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Dwóch się wypowiedziało i nie mają czegoś takiego, za to u mnie np. mam pokaz slajdów za każdym razem jak przyceluję snajperką. Co ciekawe dzieje się tak na całej Atacamie (bo na całej mapie jest kurz) i na Oasis (na Conquest między flagami C i B ), czyli tam gdzie jest najwięcej zieleni i wody :D Na innych mapach sporadycznie. A jeśli gram inną bronią to zatnie mi mocno tylko jak coś nagle wybuchnie lub ktoś puści przede mnie smoke. Więc to nie może być wina gry. Płytę sprawdzałem i jest czysta. Ale tak jak mówię, najgorzej jest na Atacamie i na Oasis (czasami nie da się grać). Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Ricky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 28 Czerwiec 2011 Potwierdzam, na Atacamie jak snajpisz x12 to jest drastyczny spadek animacji, zwlaszcza gdy jest gruba akcja. Zreszta jak na malej przestrzeni tlucze sie 24 graczy (niewazna jaka mapa), z udzialem pojazdow ciezkich, to klatki spadaja w okolice 20fps'ow. Na szczescie zadarza sie to niezbyt czesto. A Osisis na Rush'u, to jest lekkie przegiecie, szczegolnie jak bierzesz UAV i zbliszasz sie do obszaru gdzie sie duzo dzieje. Mi ze 20 razy konsola sie zawiesila, gdy latalem UFO na tej mapie. :whistling: Btw: DICE przy tworzeniu BF3 musi wejsc na wyzyny swooich koderskich umiejetnosci, aby to chodzilo po ludzku, jesli grafa ma byc znacznie lepsza od BFBC2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 28 Czerwiec 2011 mi sie czesto zawiesza konsola na bc2 ;/ i nie zaleznie od tego czy cos sie dzieje jakas wielka akcja jak piszecie , dzis stoje pod plotem nic sie nie dzieje ,bez akcji i zwiecha :o PS nie wiem w czym macie problem w lataniu heli ;p ja odrazu sie nauczylem mimo ze nie gralem na ps3 wczesniej ,ale w battelfielda gralem wczesniej i nauczylem sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 28 Czerwiec 2011 BlackHawk jest banalny w lataniu, lecz Apache'em czy Havoc'kiem nie potrafie robic baczkow z perspektywy pierwszej osoby. Natomiast jak kamera obejmuje caly smiglowiec, to nie sprawia mi to duzo problem... A lataliscie na PC? To jest tragedia- nie umiem latac ni UAV, ani zadnym heli, jest piekilenie trudno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 28 Czerwiec 2011 Potwierdzam, na Atacamie jak snajpisz x12 to jest drastyczny spadek animacji, zwlaszcza gdy jest gruba akcja. Zreszta jak na malej przestrzeni tlucze sie 24 graczy (niewazna jaka mapa), z udzialem pojazdow ciezkich, to klatki spadaja w okolice 20fps'ow. Na szczescie zadarza sie to niezbyt czesto. A Osisis na Rush'u, to jest lekkie przegiecie, szczegolnie jak bierzesz UAV i zbliszasz sie do obszaru gdzie sie duzo dzieje. Mi ze 20 razy konsola sie zawiesila, gdy latalem UFO na tej mapie. :whistling: Btw: DICE przy tworzeniu BF3 musi wejsc na wyzyny swooich koderskich umiejetnosci, aby to chodzilo po ludzku, jesli grafa ma byc znacznie lepsza od BFBC2 Ale jak oglądam jakieś filmiki na YT z konsoli to akcja toczy się tak samo (wybuchają czołgi tuż przed Tobą, są granaty dymne itd.), a mimo to obraz ludziom nie ścina. U mnie to jest jakaś masakra, szczególnie na tym Oasis. Z UAVem też tak mam. Z tym, że mi się konsola nie zawiesza (owszem kilka razy tak, ale to rzadko), u mnie głównie są bardzo drastyczne spadki FPSów. I tylko to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 29 Czerwiec 2011 No moze drastycznych nie ma, gdzie spada do 5-10 klatek. Chodzi mi o dropy w okolicach 20 fps, a to juz jest zauwazalne. Ale jak pisalem wczesniej, musi byc blisko 20 ludzikow, zabudowania, eskplozje, ogolnie ropzierduch zeby cielo, i gralo sie juz niekomfortowo, ale zdarza sie to nie czesto. Atcama i Oasis, tam najczesciej przycina. A propo UAV, lec sobie 10 metrow nad ziemia, nad dwoma czolgami, strzelajacymi opnentami, a potem wzbij sie w powietrze ( w strefie zabudowan). Zobaczysz jak konsola, nie nadaza za przerabianiem wszystkich obiektow i "zdarzen". Zawiecha gwarantowana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mhonar 9 Napisano 1 Lipiec 2011 Chopacy. Nie uwierzycie ale przejrzalem ten temat calutki i nie wiem czy wszystko bylo zawarte. Pytanko.. Co mozna oznaczac selectem procz piechoty,pojazdow,flag (co daje oznaczenie jako atak i obrona? - info by atakowac i bronic? ), min (procz widocznosci cokolwiek? W ogole mozna je rozbrajac? ) . Mozna c4 oznaczyc? A i takie pytanko. Czy select na sojuszniku ma funkcje? Np na medyku - daj apap. Szturm - podrzuc ammo. Pojazd - podwiez mnie. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 1 Lipiec 2011 Wlasciwie to sam sobie odpowiedziales na te wszystkie pytania, a miny to sie wysadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 1 Lipiec 2011 (edytowane) Chopacy. Nie uwierzycie ale przejrzalem ten temat calutki i nie wiem czy wszystko bylo zawarte. Pytanko.. Co mozna oznaczac selectem procz piechoty,pojazdow,flag (co daje oznaczenie jako atak i obrona? - info by atakowac i bronic? ), min (procz widocznosci cokolwiek? W ogole mozna je rozbrajac? ) . Mozna c4 oznaczyc? A i takie pytanko. Czy select na sojuszniku ma funkcje? Np na medyku - daj apap. Szturm - podrzuc ammo. Pojazd - podwiez mnie. Pozdro! Selectem oznaczasz wroga czy to osoba czy pojazd , dochodzą miny ( które się nie wysadzają po spocie a oznaczą na mapie ) i za to dostajesz dodatkowe pkt . Co do flag i M-Com-ów daje dodatkowe 10 pkt za każdego killa w pobliżu jak i wysadzenie M-Com-a / przejęcie flagi . Jeśli naciśniesz select na swoim medyku , asfalcie czy inżynierku to da apap , pestki lub Cię naprawi . To samo tyczy się własnych pojazdów z tym że jak grasz inżynierem to możesz dać komendę by podjechał to go naprawisz to zależy od stanu pojazdu w innym przypadku po prostu wezwiesz go by Cię podwiózł :thumbsup: By zdetonować miny lub C4 wroga wystarczy że w nie strzelisz z byle czego tylko nie z tracera Jest jeszcze opcja Select+start = screenshot który się zapisuje uwaga chyba nigdzie :pardon: Edytowane 1 Lipiec 2011 przez KJN86 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mhonar 9 Napisano 1 Lipiec 2011 Wlasnie o to mi chodzilo, dzieki wielkie za odpowiedz. KJN86 lap plusa. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 1 Lipiec 2011 A ja mam pytanie takie. Jak lecę śmigłowcem jako drugi pilot i chcę strzelić strzałką naprowadzającą w pojazd to którym? Wypróbowałem wszystko i nie działa, oprócz kółka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach