Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Ale dlaczego logując się na swoje konto ( przez PC ) widzę, że mam odblokowane je - natomiast gdy zaczynam grać na konsoli przed wejściem na mapę wybieram profesje i ekwipunek - szukam i szukam i niestety nie ma ich na liście. Why ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sciagales z europejskiego pss czy z jakiegos innego regionu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie dodatki ściągałem przez wpisanie vip code w grze na konsoli - także region europejski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie, nie. VIP Code daje Ci tylko dodatkowe mapy. Specact trzeba osobno kupic no chyba

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację - spojrzałem na pudełko - to jest ultimate edition.

W takim razie .... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet ultimate nie ma specactu. Musisz go kupic jesli chcesz go uzywac. W wersji ultimate byl dodatkowo BF1943, onslaught i chyba kilka perkow na start. Cala reszte musisz dokupic w sklepiku jesli chcesz korzystac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz chyba jarze.

Jestem obecnie w sklepiku - store - w battlefieldzie i wszystkie specact upgrade mam na niebiesko - to znaczy, że są do kupienia.

Natomiast po zalogowaniu na konto przez pc i wybraniu opcji weapons and gadets - po prostu pokazuje mi chyba, że te bronie będą automatycznie odblokowane po zakupie - nie są na szaro, bo nie zbiera się na nie punktów doświadczenia.

Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arek jak już zdobędziesz trofea w specackcie to napisz mi czy Ci zaliczyło je w PS3 bo w grze i na stronach z wynikami mam zaliczone a na postępach w PS3 pod specact nie, a powinno być za każde po 25% czyli razem 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Nie ma sprawy. A propos trofeów.

Synchronizacja danych jest jakaś dziwna.

Wchodzę na ps3 - kolekcja trofeów - postęp 27% - mam 23 z 73 - ok

Loguję się na PC na stronie battlefielda - sprawdzam i ....w zakładce awards - achivemenst/trophies - pokazuje mi,że mam zdobyte 1 z 54

Przeszedłem całą kampanię i wg. strony na pc nie mam z tego tytułu żadnego trofea.

Zna ktoś przyczynę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, od niedawna gram w BF BC 2 na PS3 i nie mogę włączyć polskiego dubbingu wiecie może jak rozwiązać mój problem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Nie ma sprawy. A propos trofeów.

Synchronizacja danych jest jakaś dziwna.

Wchodzę na ps3 - kolekcja trofeów - postęp 27% - mam 23 z 73 - ok

Loguję się na PC na stronie battlefielda - sprawdzam i ....w zakładce awards - achivemenst/trophies - pokazuje mi,że mam zdobyte 1 z 54

Przeszedłem całą kampanię i wg. strony na pc nie mam z tego tytułu żadnego trofea.

Zna ktoś przyczynę?

mam podobnie, wydaje mi si, że przynajmniej te z singla winny być zrobione gdy grałeś będąc online z PSN, z drugiej jednak strony nie pokazuje mi trof z Onslaught, które robiłem coop online :pardon: Jeśli chodzi o staty w BBC2 to musisz sie przyzwyczaic do róznych anomali :thumbsup:

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam do was takie pytanko: chodzi mi o insygnium gdzie trzeba zdobyć wszystkie brązowe gwiazdki z broni... 40MM shotgun i miny też się w to wliczają? Czy chodzi tylko o pukawki? I do tego muszę jeszcze zrobić pina 3 road kille i 2 kille wodnym pojazdem, wiecie gdzie najlepiej to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 3roas kille zrobiłem na port valdez łatwo się trafiają ludzie,na jednym życiu to zrobiłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ps3 nie ma polskiej wersji.

To musi być naprawdę wzruszające kiedy przeciwnicy trafieni kulą giną "po polsku" Pomijając fabułę i jej rozbudowane dialogi (ironia) zastanawiam się po ch00j w tej grze polski dubbing? To niemal tak istotne jak spolszczenie konsolowego XMB, wcześniej miałem zakładkę "Video" a teraz jest "Wideo" ŁAŁ normalnie leje w gacie ze szczęścia ;)

A na poważnie i do osób grających w wersję polską; jak Wasze opinie o spolszczeniu? Ciekawe? Nie warte? Beznadziejne? A może wręcz irytujące?

Jedna, dwie wystarczy, nie chcemy przecież śmiecić w temacie o "Pomocy" DzięX :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się już zrobić 3 road kille na Harvest Day ;) 2 z wodnych też już zrobione ;) Do kompletu brakuje mi tylko 4 killi z granatnika... Walę nim w ludzi i nie mogę nikogo ubić ;/ Jakieś porady? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się już zrobić 3 road kille na Harvest Day ;) 2 z wodnych też już zrobione ;) Do kompletu brakuje mi tylko 4 killi z granatnika... Walę nim w ludzi i nie mogę nikogo ubić ;/ Jakieś porady? ;)

Wzmocniona eksplozja, wbijasz się w ataki na valdezie na samym starcie na konstrukcję i z góry walisz w przebiegających dołem ludzi. Albo Arica na cq i walisz po ścianach i garażach (szczególnie flaga A).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega pewnie zaczął najpierw kampanię a dopiero potem multi?

Tak, a co za różnica? Głupio od razu byłoby się rzucać w wir walki bez zaznajomienia się z mechaniką gry.

Czyli o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi