Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, dziękuje, ale naprawdę będę zadowolony jak się wszyscy stawią na ustawkę i przebiegnie ona bez żadnych problemów :)

Największe obawy mam tylko i wyłącznie co do wysadzania tych budynków.

Po tych filmikach widzę, że ludzie zakładają ładunki od środka na każdy z rogów budynku.

Chyba trzeba będzie po prostu próbować metodą prób i błędów co będzie nam najlepiej wychodzić.

Mapka to może rzeczywiście Arica Harbour jako, że jest tam sporo budynków, ale tak jak mówię, takie rzeczy to będą wychodzić już w trakcie gry.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wszystkich z dzisiejszej ustawki:

Kto jeszcze nie dodał mnie do znajomych niech to zrobi jak najszybciej.

Byłbym również bardzo wdzięczny, jakby wszyscy stawili się kilka minut przed 20:00 już na PSN.

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i bez problemów.

PS.

Mogę nie mieć kompa dzisiaj na ustawce (niestety nie z mojej winy), także w moim wypadku może pozostawać rzeczywiście tylko i wyłącznie Chat na PSN.

Ale skoro inni dawali w ten sposób radę to i my damy.

Edytowane przez Patricko
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, że post pod postem, ale...

Budyn już odpadł, napisał że nie może... Ehh...

Jeśli jest ktoś chętny, a nie dopisywał się bo był już full to śmiało pisać!

Jak na razie brakuje nam jednego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Patricko próbowałem do Was wbić i coś pomóc, mieliście serwer full więc nie dało rady, może to i nawet dobrze bo wbiłem do gry na RUSH'a zagrałem jedną rundę i żona mi wsiadła na TV :)

Tak czy siak, pamiętaj wrzucić jakieś krótkie podsumowanie ustawki i jej uczestników :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki wszystkim za dobra gre i oczywiscie za [platyne] duze podziekowania naleza sie Patrickosan   za oraganizacje tej ustawki i porządku tych wszystkich ludzi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chętnie wezmę udział w kolejnej ustawce na demolishion man i Et, tu Brute. Preferowane dni: piątek, sobota, niedziela po 21:00

PSNID: Miodas

HS: jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak samo jak kolega wyżej jestem chętny,

PSN: Scley

HS: jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Scley @mdq

Musicie więc takową zorganizować, osoby które brały udział w ostatniej ustawce wbiły sobie upragnione pucharki, raczej nikt charytatywnie nie będzie poświęcał czasu na zrobienie Wam dobrze ;) Do dzieła Panowie ...

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako poradę, to powiem Wam, żebyście przeczytali sobie cały temat "Ustawki".

Macie tam wszystko wyjaśnione ładnie, jak przebiegała organizacja, sama ustawka, oraz podsumowanie.

Jak macie jakieś pytania, to z miłą chęcią pomogę.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jest nas dwóch:

1. Miodas

2. Scley

poczekamy na więcej osób i wtedy coś zorganizujemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam kilku chętnych do podźgania się w celu zdobycia Brutusa. Dodawajcie mnie do znajomych.

PSNID: pepcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój post odnośnie listy chętnych na trofeum Demolitoon Man został przeniesiony do innego działu.

Zainteresowanych zapraszam na:

USTAWKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wlasnie wpadlo w ciagu tygodnia Demolition Man i Et Tu brute. Warto bylo poczekac do 35 levelu. Satysfakcja naprawde jest spora bo trofeow i naszywek coraz mniej do zdobycia. Jak ktos nie ma cisnienia na pucharki a planuje dluzej pograc to polecam zdobycie bez ustawek.

Satysfakcja gwarantowana jak sie koledze uda wbic kose bo zrzadzeniem losu trafilo sie do przeciwnka :thumbsup: .

Edytowane przez Zonzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wlasnie wpadlo w ciagu tygodnia Demolition Man i Et Tu brute. Warto bylo poczekac do 35 levelu. Satysfakcja naprawde jest spora bo trofeow i naszywek coraz mniej do zdobycia. Jak ktos nie ma cisnienia na pucharki a planuje dluzej pograc to polecam zdobycie bez ustawek.

Satysfakcja gwarantowana jak sie koledze uda wbic kose bo zrzadzeniem losu trafilo sie do przeciwnka :thumbsup: .

Musze Tobie pogratulowac Demolition (et tu brute mialem bardzo szybko) mi wpadlo to trofeum dopiero na 46-47 i bylo straszne czekanie az jakis zacny snajper wejdzie na wieże ktora bede mogl rozwalic  :biggrin::biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :-) Najwięcej mi weszło ze strzelania z czołgu w rozwalające się chałupki. C4 i Mortarem nie mam jeszcze 100 killów nawet.

Dla wszystkich co walczą z Demolition polecam White Pass CQ albo Arica CQ i zakładanie pułapek / minowanie wszystkich budynków przy B. Jak zauważycie tam kogoś to bum i 1 czy 2 zawsze wpadną. Czasem wpadło nawet od rzutu granatem bo konstrukcja chałupy już była osłabiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam obecnie 20 poziom w BC2 i chciałbym dobić do tego 22 poziomu, żeby otrzymać trofeum.

Zna ktoś jakiś dobrą metodę na jak najszybsze wbicie tylu punktów, aby starczyło do 22 poziomu?

Bo przy normalnej grze to bym mi z dwa tygodnie zajęło. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam obecnie 20 poziom w BC2 i chciałbym dobić do tego 22 poziomu, żeby otrzymać trofeum.

Zna ktoś jakiś dobrą metodę na jak najszybsze wbicie tylu punktów, aby starczyło do 22 poziomu?

Graj multi i tyle, wpadnie napewno, polecam tryb conquest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa tygodnie, żartujesz.Wyjdź z krzaków i zacznij grac. :thumbsup: :ok:

Pozwoliłem sobie sprawdzić twoje postępy. Dokończ bronie na złote gwiazdy to Ci szybciej pójdzie. Lepiej Sam zobacz:

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/MaaaziuPL/#progress

Edytowane przez gany1979

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, właśnie przed chwilą wpadła mi złota gwiazda za XMB LMB i dostałem 5000 punktów. :)

Jestem na 21 poziomie i jeszcze tylko z 20 tys pkt, ale mimo wszystko dzięki za odpowiedzi.

PS. No może faktycznie troszkę przesadziłem z tymi dwoma tygodniami. :tongue:

Edytowane przez Maaaziu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze wracając do "demolition man" to jeżeli ktoś niechce zdobyc tego trofeum to polecam trzy miejsca gdzie może to szybko wpasc.

Pierwsze:

Na Arice na początku jest ten budynek gdzie jest bomba ( ten większy :P ) na samym początku UAV ( nie biore karabika tylko przybliżenie ) odlatuje na tyle daleko żeby było mnie cięko zestrzelic i ostrzeliwuje ściany.

następnie czekam aż ktoś podłoży bombe i w tym momencie ( jako snajper ) biore mortar'a i czekam aż 2/3 tam wejdzie. No i już kilku wpadnie.

Drugie i trzecie

Na Nelson Bay'u tak samo na początku domek po prawej, i na Valde'zie także na początku domek po prawej ( jest tylko jeden ). I takie samo postępowanie jak na Arice. Tylko trzeba wyczekac moment i nie dac sie zabic ani nie przegapic momentu podkładania paki.

Jest takich miejsc więcej ale te są jak dla mnie najbardziej charakterystyczne.

Pozdrawiam

Edytowane przez -NixoN-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jest ktoś chętny do pomocy przy Destruction 2.0 ? Mam 12/20 zabitych i jak na razie posucha od kilku dni a za nie całe 3 tygodnie już nie będę miał konsoli

(pracuję chwilowo za granicę) bo ją zwożę do domu a jest to moje ostatnie trofeum do platyny. Gram praktycznie codziennie w godz od 1830 do 2040 a w wekendy dłużej. Bardzo proszę o odzew szanownych forumowiczów bo jestem po prostu ....CHOLERNIE ZDESPEROWANY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi