hivonzooo 42 Napisano 18 Lipiec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) Filmik nie jest w całości, nie miałem czasu by się z tym bawić, ale widać kto co i jak w filmie słychać tylko mój "szyderczy" śmiech bo chłopaków słuchałem na HS-ie , z góry chciałem przeprosić za przekleństwa ale to w ferworze walki Edytowane 18 Lipiec 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prymo 2 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) Nie no świat się kończy ,powstał temat do krytyki mojej skromnej osoby :blink: .Jeszcze trochę i będę się musiał przerzucić na Tibie :scare: Edytowane 18 Lipiec 2010 przez prymo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) Co to za kretynowaty medyk który skacze i strzela dookoła? Edytowane 18 Lipiec 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 18 Lipiec 2010 Aaa patrzcie jak spierdala, o mam go, tutaj się chowa! Hehehe a to prymuś szaleje :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 18 Lipiec 2010 Czołg bez C4 prymka? A nie, jest na końcu, musiał się wyżyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 18 Lipiec 2010 Może nie da się leżeć plackiem na ziemi jak w MW2, ale da się siedzieć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 18 Lipiec 2010 Nie no świat się kończy ,powstał temat do krytyki mojej skromnej osoby :blink: .Jeszcze trochę i będę się musiał przerzucić na Tibie :scare: Najwidoczniej klan DzY poczuł się w jakiś sposób zagrożony Twoją osobą i postanowił Cię zdyskredytować. Istne PiSiorowate metody ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) Najwidoczniej klan DzY poczuł się w jakiś sposób zagrożony Twoją osobą i postanowił Cię zdyskredytować. Istne PiSiorowate metody ;-) Do dnia dzisiejszego Prymek nie wstąpił oficjalnie do klanu DzY Co to za kretynowaty medyk który skacze i strzela dookoła? On nie skacze on tańczy o deszcz taniec hoola Edytowane 18 Lipiec 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 18 Lipiec 2010 Do dnia dzisiejszego Prymek nie wstąpił oficjalnie do klanu DzY Byle kogo do clanu nie będziemy przyjmować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 18 Lipiec 2010 Nie no świat się kończy ,powstał temat do krytyki mojej skromnej osoby :blink: .Jeszcze trochę i będę się musiał przerzucić na Tibie :scare: So, let's do it! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 18 Lipiec 2010 :verymad: Dodawać go do zablokowanych,dodawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 19 Lipiec 2010 Wystarczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 20 Lipiec 2010 Nie związane z BF ale .... :) http://www.kciuk.pl/Laski-w-bikini-strzelaja-z-wielkich-karabinow-a19609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 20 Lipiec 2010 Nie związane z BF ale .... :) http://www.kciuk.pl/...arabinow-a19609 O kurde ładne panie A strzelanie pozostawię może bez komentarza- poprostu walą ile wlezie :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 20 Lipiec 2010 Nie związane z BF ale .... :) Widać, że znowu pojechałeś na tygodniową delegację ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slyther 0 Napisano 20 Lipiec 2010 :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 20 Lipiec 2010 Widać, że znowu pojechałeś na tygodniową delegację ;-) tygodniową ? :) 269 dni delegacja - 96 dni "dom" :) :E słabe... wracaj do MW2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slyther 0 Napisano 20 Lipiec 2010 mw2 juz dawno sprzedalem, a ze nie wchodzilem długi czas na forum to sygnaturki nie zmienilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 21 Lipiec 2010 tygodniową ? :) 269 dni delegacja - 96 dni "dom" :) Pewnie żałujesz, że polska dieta nie jest taka jak np ukraińska - 23 zł a 48 dolców to niezła różnica (a jak jeszcze pod uwagę weźmie się koszty życia to już w ogóle) Narracja bardzo słaba. Porucznik Borewicz o niebo lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 23 Lipiec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 23 Lipiec 2010 W sumie mała strata bo zielone pudełko. Z ciuchów będzie bardziej zadowolony chociaż jeszcze o tym, jak widać nie wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 23 Lipiec 2010 Ja pierdolę. Trzeba być totalnym idiotą aby zrobić coś takiego. I to jeszcze własnemu dziecku. Jeszcze kilka takich numerów i nie ma się co dziwić, że mały weźmie nóż i ich poćwiartuje. MASAKRA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 23 Lipiec 2010 (edytowane) Jaki smutny:( i jeszcze ten szyderczy śmiech w tle:/najbardziej jednak rozwala pytanie:"A myślałeś, że co to jest?"8/ Edytowane 23 Lipiec 2010 przez coffee88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 23 Lipiec 2010 Za taki prezent młody w jedną noc zrobiłby trofeum E TU BRUTE, a myśmy robili ustawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach