Biz 0 Napisano 10 Wrzesień 2010 heheh dobra beka ja się najbardziej uśmiałem ze słonecznego patrolu dla mnie klasyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 11 Wrzesień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadziak 2 Napisano 12 Wrzesień 2010 pomsyl z wyscigiem z apteczkami zajebisty :D tak for fun dla odmiany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 13 Wrzesień 2010 No, świetny. I jeszcze napis "Victory is near, make the last push" pojawiający się akurat w tym momencie kompletnie mnie dobił :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 13 Wrzesień 2010 Cała seria :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 13 Wrzesień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3AxOQMPTY1k&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Jg594niosDs&feature=related Ten poniżej chyba najlepsza parodia Snajperów jaką widziałem :fool: :rofl: :fool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 14 Wrzesień 2010 Ten filmik ze snajperami już kiedyś widziałem. Najlepsze jest to, że to snajper USA, a amerykanie również podkładają paki. Zabił również swojego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 15 Wrzesień 2010 FACE TANK Opiekuńczy fejstank :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 15 Wrzesień 2010 (edytowane) Skoro jesteśmy przy czołgu (już to kiedyś dawałem, ale dalej mnie to śmieszy, sam nie wiem czemu): Ciekawe czemu filmiki o czołgach są tylko z T90 a nie Abramsem? :P Edytowane 15 Wrzesień 2010 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 5 Październik 2010 Nie tylko BC2 http://www.youtube.com/watch?v=kQR9PBjgpbA&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 5 Październik 2010 Jak dla mnie bomba...uśmiałem się hehehehe nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlecko 1 Napisano 5 Październik 2010 Szacun dla wszystkich "aktorów" za zgranie.Zdoświadczenia wiem, że nawet 3-4 osobami to juz wyczyn.Uśmiałem się nie mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) Askris to wyczarował. Cała prawda o tej grze - naprawdę ZAJ*BISTE!! Przy momentach ze snajperem o mało co nie spadłem z fotela :teehee: jak dla mnie najlepszy filmik jaki widzialem w BC, tak jak kolega napisal cala prawda o grze on line :W Medyk z przeladowaniem broni nr 1 !!!! Edytowane 5 Październik 2010 przez Dzibada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 5 Październik 2010 no mnie rozwalił najbardziej medyk i jego "Cover me I'm reloading" oraz scena z nożownikiem ;) Początek z podnoszeniem przez medyka też dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Edytowane 12 Październik 2010 przez KJN86 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 12 Październik 2010 hehehe drugi filmik rządzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Październik 2010 BC2 Loco Roco http://www.youtube.com/watch?v=M_5_eGbeOGo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 23 Październik 2010 Najlepszy montaż BC2 jaki widziałem: Szacun za edycję i humor! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 23 Październik 2010 Świetne. Koleś ogarnia. Jak tylko usłyszałem Prodigy wiedziałem, że mi się spodoba . Gdy zarżnął ponad połowę teamu nożem myślałem, że padnę, to jacyś lunatycy chyba byli :laugh:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej_szefu 0 Napisano 24 Październik 2010 Najlepszy montaż BC2 jaki widziałem: Szacun za edycję i humor! :thumbsup: niezły niezły:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 24 Październik 2010 Bardzo fajny filmik, zastanawia mnie tylko czemu na PC używają lunet x12, zamiast ACOG'a do quick scope. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 24 Październik 2010 To była luneta x12? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 24 Październik 2010 Najprawdopodobniej. Na PC uważają, że jeśli masz mniejszą lunetę to jesteś frajerem (wiem jak to zabrzmiało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 25 Październik 2010 Najprawdopodobniej. Na PC uważają, że jeśli masz mniejszą lunetę to jesteś frajerem (wiem jak to zabrzmiało). Jak byś miał małą lunete ? Żeby nie było to jest żarcik i nie chcę rozwijać tutaj jakiejś debaty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 25 Październik 2010 (edytowane) A tu coś z mojej strony takie małe zboczenie aż miło się patrzy 0:52 it's true Edytowane 25 Październik 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach