prymo 2 Napisano 1 Wrzesień 2010 @dizzy a to prymek lubi takie klimaty ? owszem wesoly koles jest ale bez jaj :) Nie no u nas na prowincji to już przeszłość teraz słucha się czegoś na znacznie wyższym poziomie http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Klasyka!! Stary kawał ale do dziś mnie rozśmiesza Trzech facetów cale życie zbieralo na wyjazd do Afryki na safari, ale zbierali aż tak, że jedli suchy chleb popijajac woda. No i w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mowi: - Ej chłopaki, moze napijemy się wódki? drugi mowi: - Ok, super a trzeci: - Kużwa ja cały czas oszczędzam po to, zebysmy wyjechali! Zbieram na to, zebym mogl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki! a wy wydajecie na wodke? ja sie na to nie pisze! i obrażony poszedł spać. No wiec tych dwoch poszlo, kupilo 2 flaszki, nachlali sie i wrocili do domu. Rano wstaja, patrza- nie ma trzeciego! Wychodzą przed kwaterkę... Patrzą... A tam leży krokodyl - gruby, ogromny, piekny krokodyl z otwarta paszcza! Patrzą - a z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego. Stoja tacy wczorajsi, patrzą i jeden mowi: - O staaaarrrryyyy, na wódkę sępiłł, a śpiworek to Lacosty to se kupił Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez christophpoland1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 2 Wrzesień 2010 ,,allllllllle urwał'' ten worek :) Swoja drogą moi znajomi w 1 dzień nagrali ( moim zdaniem ) lepszy teledysk i kawałek a to kolejny kawałek [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 2 Wrzesień 2010 to temat z humorem czy zlot hiphopowcow? rosze nie robic syfu tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 2 Wrzesień 2010 Tu już dawno zrobił się syf... jest odpowiedni temat Humor w offtopie. Myślałem że w tym temacie będzie coś związanego z BC2, ale jak widać myliłem się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jcmWiUHVDG0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 2 Wrzesień 2010 Musimy spróbować takiej sztuczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 2 Wrzesień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MJ39p9UDdfs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Znaleziatko 6 Napisano 2 Wrzesień 2010 - Jaki jest ulubiony samochód assaultów i reconów? - Citroen C4. (w wersji oryginalnej - terrorystów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 2 Wrzesień 2010 Dobre znaleziątko, dobre ;) Wychodzi na to, że Assaulci i Reconi to terroryści ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 3 Wrzesień 2010 - Jaki jest ulubiony model samochodu assaultów i reconów? - C4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 3 Wrzesień 2010 WTF :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 3 Wrzesień 2010 - Jaki jest ulubiony samochód assaultów i reconów? - Citroen C4. (w wersji oryginalnej - terrorystów) - Jaki jest ulubiony model samochodu assaultów i reconów? - C4. Kto jeszcze to napisze uznane będzie za nabijanie postów -(1 i ostatni przypadek -bo może ktoś nie zauważył że takie coś już jest ) WTF -4. Pisać nie na temat (offtopic). Zabronione jest sztuczne nabijaniu postów w postaci kilku wyrazowych odpowiedzi oraz dopisywanie kilku odpowiedzi pod rząd. Użytkownicy zobowiązani są do edycji własnych postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Lolhttp://www.youtube.com/watch?v=akpsYPBys98&feature=fvw Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez warezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) to temat z humorem czy zlot hiphopowcow? rosze nie robic syfu tutaj Nie żaden zlot tylko zwykła odpowiedź i to twój post rozpoczął syf na forum w tym temacie ... http://demotywatory.pl/2043415/Twoja-oryginalnosc Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Askris to wyczarował. Cała prawda o tej grze - naprawdę ZAJ*BISTE!! Przy momentach ze snajperem o mało co nie spadłem z fotela :teehee: Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez holis 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 3 Wrzesień 2010 Wyjebiste Double point! :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 3 Wrzesień 2010 2:43 jakbym nas widział przed rozpoczęciem ustawki :) Filmik genialny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 4 Wrzesień 2010 Kto jeszcze to napisze uznane będzie za nabijanie postów -(1 i ostatni przypadek -bo może ktoś nie zauważył że takie coś już jest ) WTF -4. Pisać nie na temat (offtopic). Zabronione jest sztuczne nabijaniu postów w postaci kilku wyrazowych odpowiedzi oraz dopisywanie kilku odpowiedzi pod rząd. Użytkownicy zobowiązani są do edycji własnych postów. zapomniałem napisać, że lepiej by to brzmiało tak:... No niestety ale pisanie kilku postów na forach jest dość męczące :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 (edytowane) Askris to wyczarował. Cała prawda o tej grze - naprawdę ZAJ*BISTE!! Przy momentach ze snajperem o mało co nie spadłem z fotela :teehee: 3:53 już nie pamiętam ile razy, były nienaładowane baterie w pilocie 1:39 i dlatego zaprzestałem :whistling: wbijania kos Edytowane 4 Wrzesień 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 4 Wrzesień 2010 1:39 i dlatego zaprzestałem :whistling: wbijania kos I mam nowy fetysz - borowanie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 5 Wrzesień 2010 I mam nowy fetysz - borowanie.. pani stomatolożka mówiła ze o ząbki trzeba dbać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 5 Wrzesień 2010 Askris to wyczarował. Cała prawda o tej grze - naprawdę ZAJ*BISTE!! Przy momentach ze snajperem o mało co nie spadłem z fotela :teehee: 1:17 To ja. :D 1:30 To Ty Holek! Śmiech identyczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 9 Wrzesień 2010 Niby o Cod ale pasuje tez tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knagomir 1 Napisano 9 Wrzesień 2010 Niby o Cod ale pasuje tez tutaj Piękne :D ale na szczęście Reconi nie mają Flash-banga, bo to już by było przegięcie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach