Piotr Paluchowski 0 Napisano 24 Sierpień 2010 tymczasem na Atacama Desert: http://www.tvn24.pl/-1,1670545,0,1,uwiezieni-gornicy-dostali-jedzenie--wode-i-telefon,wiadomosc.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej_szefu 0 Napisano 24 Sierpień 2010 Spada czlowiek z XI pietra - Boze , niebede pil , palil, zdradzal zony, tylko mnie uratuj !! Spadl otrzepał sie i mówi: - Czlowiek w stresie to dopiero glupoty wygaduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 27 Sierpień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ee18vXyLBMM&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 27 Sierpień 2010 1-widziałem. 2- marne 3- i tu już trzeba leczyć, i to na szybkości szukać dobrego specjalisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 27 Sierpień 2010 LOL To jakaś dysfunkcyjna rodzinka, jego stara ma niezłe pierdolnięcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 27 Sierpień 2010 http://www.wmasg.pl/...bull:_uav/2095/ Proszę jak fajnie . Kto kupi do tego C4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 27 Sierpień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Wrzucone z prośby dla prymka! Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 1 Wrzesień 2010 Wrzucone z prośby dla prymka! OMG Patrzę i nie wierzę w to co widzę :shok: :fool: :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prymo 2 Napisano 1 Wrzesień 2010 Nie no normalnie klękajcie narody , a myślałem że tylko mi brakuje samokrytyki :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 1 Wrzesień 2010 on spiewa do maczety hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) nie ma przebacz qwa - od dzisiaj juz nie m0rph - a Pan Maczeta.. :D , a dla obcego elementu - Mathetha :rofl: PS. Nie chcialbym byc jakis uprzedzony czy cus, ale ten kolega "pana-od-duzego-noza" to jakos tak chyba lubi sie ee dotykac z innymi panami.. czuje sie zgorszony :D Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 1 Wrzesień 2010 Nie mówcie, że nie widzieliście tego filmiku wcześniej... :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 1 Wrzesień 2010 Toż to stare jak świat. :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 1 Wrzesień 2010 on spiewa do maczety hehehehe A ty nie? :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 1 Wrzesień 2010 Wrzucone z prośby dla prymka! Wiedziałem, że skądś znam Twój głos ;-) A teraz mi powiedzcie skąd takie wypierdki mają kasę na takie fury? Stare audice czy bmw to rozumiem ale doge ram? Audi q5? Mercedes cls? Każda z tych fur to jakieś 150-200 tysięcy. To na zmywaku na wyspach można tyle zarobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Taaa, na zmywaku....a jak pobijesz za dużo talerzy, idziesz siedzieć, jak kolo tego co sepleni do meczety.. Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez Rogalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Wrzucone z prośby dla prymka! @dizzy a to prymek lubi takie klimaty ? owszem wesoly koles jest ale bez jaj :) Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 1 Wrzesień 2010 To na zmywaku na wyspach można tyle zarobić? Nie,nie można tyle zarobić... Co prawda nie na zmywaku,ale na taśmie w fabryce DENSO zapieprzałem 6 m-cy i wiem, ile można "na Wyspach" zarobić!!! I jakim kosztem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 1 Wrzesień 2010 Wiedziałem, że skądś znam Twój głos ;-) A teraz mi powiedzcie skąd takie wypierdki mają kasę na takie fury? Stare audice czy bmw to rozumiem ale doge ram? Audi q5? Mercedes cls? Każda z tych fur to jakieś 150-200 tysięcy. To na zmywaku na wyspach można tyle zarobić? Auta są pewnie wypożyczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 1 Wrzesień 2010 ...auta z wypożyczalni, tatuaże z henny, mięśnie sterydy hihihihi a mnie się podoba ten kolo co jak małpka kapucynka fika obok tego z maczetą i chyba jest niemy bo zna język migowy hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 1 Wrzesień 2010 Auta są pewnie wypożyczone. Dokładnie tak.Wystarczy mieć wśród "ziomali" właściciela komisu.....Poza tym samo kupno takiej fury nie jest aż takim problemem-problemem jest potem utrzymanie jej....i użytkowanie! Po powodzi w Nowym Orleanie takie bryki były "do ściągnięcia" z USA za relatywnie dostępna kase..kłopoty przychodziły potem!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 1 Wrzesień 2010 Albo starzy pracują, a młodzi się lansują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 1 Wrzesień 2010 Mój "Młody" jeździ (bawi się?) aktualnie Toyotą MR2...kupioną za ok. 800 funtów! A wymyta i wypolerowana też cieszy oko...jak się ma 24 lata,pracuje na Wyspach (nie na zmywaku!!!) to można się pocieszyć!!!! Po to jest młodość!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasinaldo 5 Napisano 1 Wrzesień 2010 Wrzucone z prośby dla prymka! Ale madafaki :D hahahahaha !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach