MiGo 0 Napisano 30 Listopad 2012 Chętnie spróbowałbym w sieci "rozerwać" nieco towarzystwo - urzęduję w piątki i soboty po 22:00. HS jeszcze nie mam, ale za chwilę to się zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalasznikow 2 Napisano 1 Grudzień 2012 Panowie jak jest z najwyższym poziomem trudności ? Często będę klnął, czy tylko w niektórych momentach ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) wlasnie dzis ukonczylem moja pudelkowa wersje Limited Edition ktora zalegala na polce i po dluzszej przerwie dokonczylem dzis 2 ostatnie chaptery. Od poczatku gralem na najwyzszym poziomie, i mialem moze 3 momenty gdzie trzeba bylo pare razy powtorzyc dzis akurat bylo ciezko, przedostatni chapter, walka na takiej malutkiej jakby arenie gdzie przeciwnicy ciagle wyskakiwali + pare minibossow, powtarzalem z 10 razy czyli az tak hartkorowo trudno nie jest. Mam takie pytanko do was, gra jest za free na ps+ a ja juz dawno kupilem wersje pudelkowa i online pass nie jest zuzyty (a chyba jest potrzebny do wbicia platyny), czy jak sciagne gre z ps+ bede mial wszystkie save'y, trofea itp? czy musze wpisac kod do multi z karteczki (a nie chce tego robic zeby pozniej latwiej bylo sprzedac/zamienic, ale wiem ze bedzie ciezko skoro na ps+ jest to za darmo..) Edytowane 3 Grudzień 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalasznikow 2 Napisano 7 Grudzień 2012 Też dziś miałem ten moment z areną i też się chwilę pomęczyłem, ale ogólnie gra nie jest trudna. Przeszedłem i polecam, fajna gierka na odstresowanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 14 Grudzień 2013 Chętnie z kimś poboostuje, ew. pomogę w mistrzu anarchii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitewolf83 4 Napisano 29 Marzec 2014 Odkopuję trochę temat i pytam czy ktoś jeszcze gra w grę? Chętnie w multi bym pograł lub w copie. W poniedziałek lub wtorek grę będe miał w domu. Ukończyłem ją na xboxie teraz czas na ps3. Jeszcze jedno pytanie czy multi jeszcze działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 29 Marzec 2014 Ojjj gre przeszedłem i sprzedałem. Ogólnie polecam bo świetna zabawa z gry :)) Coop również był świetny. Czy nadal działa ? ? Nie wiem, ponieważ jak pisałem sprzedałem.Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitewolf83 4 Napisano 29 Marzec 2014 Oki. Jak wspomniałem wcześniej mam ją na x. A na ps3 dostałem jako bonus więc pewnie jeszcze raz przejdę. Jakby ktoś chciał to zapraszam na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitewolf83 4 Napisano 6 Kwiecień 2014 Mam do was pytanie jak zmienić sterowanie. Bo za cholere nie mogę trigerów przestawić. Ma ktoś jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach