Skocz do zawartości
kill

White Knight Chronicles 2

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, czytałem kiedyś o jedynce w PSXExtreme i recenzja wskazywała na kilka sporych wad nie tylko w historii o ratowaniu księżniczki (chyba tak to szło) ale i w systemie walki. Ogólnie gra dostała 7. Do czego można ja porównać ? Czy gra jest w stylu Dragon's Dogma, to znaczy biegamy po świecie, walczymy i na tym polega rozgrywka ? Jak fabuła, postacie ? Przez debilną drużynę przestałem grać w Star Ocean po kilku godzinach. I jak z systemem walki ?

Edytowane przez MarcinX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SO$ to jest klasyk :)

Tak zje@anych postaci nie wiedziałem, sam zastanawiałem się nad WKC zwłaszcza że 2 gry są w śmiesznej cenie jednak z tego co wiem właśnie postacie i story są słabiutkie więc jak dla mnie szkoda zachodu, gra była chwalona za multi .

Tak że jak lubisz multi to warto sprawdzić jak preferujesz klasyczne story driven to odpuść sobie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Story to porażka, druga część ma 3 nowe lokację, reszta to kopiuj wklej z jedynki.

Multi jest fajne, ale zajebiście czasochłonne, budowanie swojej wiochy to taki Dark Cloud i wygląda to całkiem przyzwoicie.

Jeśli ma się zgraną ekipę to naprawdę fajnie się w to gra, tylko nie radzę zabierać się za multi od razu po ograniu fabuły, odczekać parę tygodni i można się nieźle bawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Story to porażka, druga część ma 3 nowe lokację, reszta to kopiuj wklej z jedynki.

Multi jest fajne, ale zajebiście czasochłonne, budowanie swojej wiochy to taki Dark Cloud i wygląda to całkiem przyzwoicie.

Jeśli ma się zgraną ekipę to naprawdę fajnie się w to gra, tylko nie radzę zabierać się za multi od razu po ograniu fabuły, odczekać parę tygodni i można się nieźle bawić.

Jasne, tylko pewnie multi martwe, a z tego co gdzieś słyszałem multi to tylko jakieś poboczne questy, a fabuła to single only.

Coś mi się wydaje, że szkoda na to czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiem czy martwe, dawno temu w to grałem, ale dla singla nie warto kupować, chyba że za 3 dyszki maksymalnie i ok 60h masz życia wyrwane o ile nie padniesz zamulony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi