Fifti 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Witam Jeżeli gram wirtualną gwiazdą w klubie i np. nikt nie gra dowolnym to od czego zależy poziom graczy sterowanych przez komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 19 Styczeń 2011 Nie rozumiem Cię stary? Jaki poziom graczy? Puste pozycję zapełniane są przez piłkarzy po 70 overall. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 19 Styczeń 2011 jak gram na full manualu, oddaje strzal, to pozniej zeby odpowiednio kierowac pilke to jak do tego podejsc, bo moze tego nie rozumiem. kieruje ja patrzac na pada czy musze kierunki dostosowac do ustawienia gracza na boisku? (w takim sensie ze patrzac na pada lewo-prawo, czy raczej z perspektywy gracza na boisku: gora-dol) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ID okonio 49 Napisano 19 Styczeń 2011 jak gram na full manualu, oddaje strzal, to pozniej zeby odpowiednio kierowac pilke to jak do tego podejsc, bo moze tego nie rozumiem. kieruje ja patrzac na pada czy musze kierunki dostosowac do ustawienia gracza na boisku? (w takim sensie ze patrzac na pada lewo-prawo, czy raczej z perspektywy gracza na boisku: gora-dol) ? Niektóre pytanie są naprawdę debilne. A jak się poruszasz na boisku? Używasz kierunków z perspektywy gracza czy kamery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smoder 0 Napisano 19 Styczeń 2011 TURNIEJE FIFA11. Witam. Mam możliwość organizowania turnieji w Fifa 11 na ps3, w Warszawie w Pubie OES na Bemowie.( 2 tv 42 lcd)Szukam chętnych do gry oraz do pomocy w organizacji turnieju, jeden turniej już się odbył na 16 osób, wpisowe było 10 zł a nagrodą głowna koszulka reprezentacji Polski ze swoim nazwiskiem. Chciałbym orgazniwac takie turnieje cyklicznie albo co tydzeiń albo co dwa tygodnie z wpisowym 10/20 zł, oczywiście z nagrodami. Chętni pisać na prv bądź na gg. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaEVu 5 Napisano 19 Styczeń 2011 Hejka dzisiaj, rozegrałem swój pierwszy mecz 22 playerów online, powiem wam , że jestem pod wrażeniem - grało się super tylko że to był szybki mecz i nie byliśmy zgrani. Drążąc dalej temat udało mi się założyć klub i szukam chętnych graczy na wszystkie pozycje:) Nawiąże kontakt z ludzmi chcących pograć jak również pogadać. No chyba że nie uzbieram całej drużyny to wtedy chętnie przyłącze się do kogoś. Mój nick to merr1000. Pozdrawiam serdecznie Witam, ja chętnie się dołączę.Najlepiej jako pomocnik. Przy okazji można porobić brakujące trofea :D pozdros! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 20 Styczeń 2011 Panowie ja nie wiem ale napeawde cos mi sie porobilo z meczami rankingowymi... Ostatnio gralem z gosciem co mial 4200 pkt ja mam 2300 i przy remisie odjelo mi 17 pkt, a przy przegranej 70!!! Cos jest zwalone na bank bodawniej za remis zawsze byl may plus a tu dupa... I nie mam tak pierszy rac, co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) Niektóre pytanie są naprawdę debilne. A jak się poruszasz na boisku? Używasz kierunków z perspektywy gracza czy kamery? odpowiedzi tez bywaja debilne, ale dzieki za podjecie tematu. napisze inaczej, moze prosciej, zebys zrozumial: atakuje na prawo, po strzale chcac podkrecic lewo- prawo powinienem kierowac gora dol czy lewo prawo ? Edytowane 20 Styczeń 2011 przez black_mamba_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pacholak 0 Napisano 20 Styczeń 2011 Mam problem gdy gram w fife 11 online to zazwyczaj po jakims czasie nie ma komentarza i czesto gdy jest to pierwsza polowa gra zacina sie i nie mozna nic zrobic zawodnicy nie schodza na przerwe poprostuja stoja na boisku i nic sie nie dzieje . Znikaaja takze wszelkie paski nazw i wyniku . Nial ktos moze taki przypadek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mimol 0 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) Witam, mam taki problem a mianowicie, na kosoli mam dwa konta, i na jednym kiedys miałem wpisany paszport internetowy, ale było to dawno i po jednym dniu to konto zostało skasowane i problem polega na tym ze teraz na tej samej konsoli ale na innym koncie nie moge zarejstrować paszportu, można to jakoś obejść? z góry dziękuje Edytowane 20 Styczeń 2011 przez mimol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 20 Styczeń 2011 Czy przy zakupie gry w Polskiej wersji językowej mam dostęp tylko do komentarza polskiego? Fajnie by było pograć sobie na angielskim komentarzu ale domyslam sie ze nie ma takiej opcji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkrason 1 Napisano 20 Styczeń 2011 Jest kilka języków, angielski też jest :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 20 Styczeń 2011 naprawde? to gdzie mozna zmienic? przy właczeniu gry jak zmieniam jezyk to tylko tłumaczenia sa w innym jezyku a komentarz jest polski ;./ mógłby mi ktoś powiedziec po prostu gdzie zmienic jezyk komenatrza na jakis inny niż polski? sory za post pod postem sam do tego doszedlem :P sory za klopot ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 20 Styczeń 2011 Panowie a ja mam małe pytanko. Czy ten patch 1.01 sciąga się sam automatycznie bo nie wiem czy mam go zainstalowane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otocanin 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Panowie a ja mam małe pytanko. Czy ten patch 1.01 sciąga się sam automatycznie bo nie wiem czy mam go zainstalowane :) Ja musiałem zrobić to manualnie. Patch zajmuje bodajze 38mb. Jak go nie masz, odlacz sie od internetu, podlacz, odpal fifke i powinien pokazac ci sie komunikat. Jak sie nie pokaze, bedzie to znaczyc ze juz wczesniej go zainstalowales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fankis 5 Napisano 21 Styczeń 2011 wítam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 21 Styczeń 2011 Ja musiałem zrobić to manualnie. Patch zajmuje bodajze 38mb. Jak go nie masz, odlacz sie od internetu, podlacz, odpal fifke i powinien pokazac ci sie komunikat. Jak sie nie pokaze, bedzie to znaczyc ze juz wczesniej go zainstalowales. tzn mam odłączyć internet i bez neta odpalić fife? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BraveDevil99 0 Napisano 21 Styczeń 2011 siemka mam taki problem aczkolwiek w Fifie na PC jest mozliwosc rozbudowy zarzadu, stadionu, skauting itd.. ale w konsolowej wersji (posiadam PS3) nie moge tych opcji znalezc ;/ wgl jest tam taka opcja ? gram w trybie manager. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fankis 5 Napisano 21 Styczeń 2011 witam wszystkich.poszukuje dobrych i z doswiadczeniem bocznych obroncow do wirtualnego klubu..klub z jednym celem..-1 liga!obecnie znajdujemy sie w 7,ale szybko wskoczymy wyzej bo nasz gk byl na urlopie ostatni tydzien..jednym z warunkow oprocz madrej i solidnej gry na flankach obrony jest czestotliwosc wystepow..gramy od 20.30 do 23.30 minimum..chetnych zapraszam na testy..prosze pisac na psn id Fankis lub gg 9954715.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 21 Styczeń 2011 siemka mam taki problem aczkolwiek w Fifie na PC jest mozliwosc rozbudowy zarzadu, stadionu, skauting itd.. ale w konsolowej wersji (posiadam PS3) nie moge tych opcji znalezc ;/ wgl jest tam taka opcja ? gram w trybie manager. W Fifie 11 na PS3 nie ma tych opcji , a szkoda... natomiast w Fifie na PC są gdyż owa fifa to poprostu przeniesienie konsolowej Fify 10 na PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otocanin 0 Napisano 21 Styczeń 2011 siemka mam taki problem aczkolwiek w Fifie na PC jest mozliwosc rozbudowy zarzadu, stadionu, skauting itd.. ale w konsolowej wersji (posiadam PS3) nie moge tych opcji znalezc ;/ wgl jest tam taka opcja ? gram w trybie manager. Niestety nie ma takiej opcji tzn mam odłączyć internet i bez neta odpalić fife? Odłącz internet, podłącz i odpal fifke.(Wypisz się->wpisz->odpal grę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 21 Styczeń 2011 Ahm :) tak chciałem się tylko upewnić ;D dzięki za pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mimol 0 Napisano 21 Styczeń 2011 mam taki problem a mianowicie, na kosoli mam dwa konta, i na jednym kiedys miałem wpisany paszport internetowy, ale było to dawno i po jednym dniu to konto zostało skasowane i problem polega na tym ze teraz na tej samej konsoli ale na innym koncie nie moge zarejstrować paszportu, można to jakoś obejść? z góry dziękuje pytam jeszcze raz bo moze ktoś miał taki problem i jakoś go rowiązał a nie przystał tego postu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otocanin 0 Napisano 21 Styczeń 2011 mam taki problem a mianowicie, na kosoli mam dwa konta, i na jednym kiedys miałem wpisany paszport internetowy, ale było to dawno i po jednym dniu to konto zostało skasowane i problem polega na tym ze teraz na tej samej konsoli ale na innym koncie nie moge zarejstrować paszportu, można to jakoś obejść? z góry dziękuje pytam jeszcze raz bo moze ktoś miał taki problem i jakoś go rowiązał a nie przystał tego postu.. Jezeli paszport jest wykorzystany, nic juz nie zrobisz. Musialbys kupic nowa gre, co wiaze sie z kolejnymi niepotrzebnymi kosztami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 21 Styczeń 2011 Jezeli paszport jest wykorzystany, nic juz nie zrobisz. Musialbys kupic nowa gre, co wiaze sie z kolejnymi niepotrzebnymi kosztami. Ale mieszasz w głowie chłopakowi. mam taki problem a mianowicie, na kosoli mam dwa konta, i na jednym kiedys miałem wpisany paszport internetowy, ale było to dawno i po jednym dniu to konto zostało skasowane i problem polega na tym ze teraz na tej samej konsoli ale na innym koncie nie moge zarejstrować paszportu, można to jakoś obejść? z góry dziękuje pytam jeszcze raz bo moze ktoś miał taki problem i jakoś go rowiązał a nie przystał tego postu.. Możesz kupić paszport za 36 zł na psn i tyle w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach