wałeczek 4 Napisano 27 Styczeń 2011 Działa wam online bo mi coś dzisiaj w ogóle nie łączy z serwerem EA :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 27 Styczeń 2011 U mnie też coś jest, ale ostatnio w ogóle nie mogę się z netem połączyć. ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leon 107 1 Napisano 27 Styczeń 2011 Ludzie może ktoś dać jakąś radę bo mnie szlag trafia i jeszcze trochę to ocipieje przy tej grze ,zaczynałem w IV -ej lidze angielskiej poziom zawodowiec zespołem Northampton miałem się piąć na sam szczyt ligi angielskiej co sezon a tu? już czwarty sezon i jestem w III lidze, ustawienie 4-4-2 kasy prawie zero nikogo nie można kupić bo nie ma za co, nawet z polskiej ligi piłkarze nie chcą grać u mnie największy sukces to 8 miejsce w III lidze i najgorsze jest to że na 46 meczy remisuje ponad 30 mało przegrywam ,tracę mało bramek bo jak przegrywam to 0:1 lub 1:2 ,w fifie 10 było dużo łatwiej zawodnicy jakoś szybciej biegali a tutaj jak wylosowałem w pucharze Anglii drużynę II ligową to moi zawodnicy stoją w miejscu nie mogę nawiązać równorzędnej walki,jeżeli gra ktoś z was w IV lub III lidze na zawodowcu to proszę o jakieś wskazówki odnośnie formacji lub którego zawodnika najlepiej wypożyczyć za tą kasę itp. A co do trofeum "Swietny miesiąć" to mi wpadło jak kończyłem sezon zostało mi koło 12 meczy może ze dwa wygrałem a reszta remis i wpadło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paladynek 3 Napisano 28 Styczeń 2011 Witam, Panowie poradzicie jak wykonać takie strzały? http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/63793578 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyzio163 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Mam takie pytanie: czy idzie zainstalować Fifę na dysku, żeby laser się mniej zużywał? Jeśli tak, gdzie znajdę taką opcję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 28 Styczeń 2011 Mam takie pytanie: czy idzie zainstalować Fifę na dysku, żeby laser się mniej zużywał? Jeśli tak, gdzie znajdę taką opcję? Legalnie - nie idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 28 Styczeń 2011 Witam, Panowie poradzicie jak wykonać takie strzały? http://www.ea.com/uk...os/ugc/63793578 Zawodnik w odpowiedniej sytuacji sam zagra piętą albo jak na filmiku, musi też mieć pewnie jakiś atrybut na odpowiednim poziomie, np w Manchesterze United bardzo często Fletcher tak mi zagrywa, w Chelsea np Drogba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 28 Styczeń 2011 Ja chce, jak za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Panowie też macie ostatnio jakieś problemy z graniem przez neta ? Ja piernicze na początku nie mogło mi pobrać tego paszportu internetowego no ale za odczekałem trochę i udało się. Ale nie da się grać bo cały czas zrywa mi połączenie z serwerami EA. Zagrałem teraz 3 mecze i trzy razy przerwało. Raz tam po 15minutach raz w drugiej połowie i raz tam jakoś w 40. No kurde o co chodzi? Czy to wina leży po mojej stronie czy po stronie EA? Wkurza mnie to szczególnie że w każdym meczu wygrywałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syq 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Panowie też macie ostatnio jakieś problemy z graniem przez neta ? Ja piernicze na początku nie mogło mi pobrać tego paszportu internetowego no ale za odczekałem trochę i udało się. Ale nie da się grać bo cały czas zrywa mi połączenie z serwerami EA. Zagrałem teraz 3 mecze i trzy razy przerwało. Raz tam po 15minutach raz w drugiej połowie i raz tam jakoś w 40. No kurde o co chodzi? Czy to wina leży po mojej stronie czy po stronie EA? Wkurza mnie to szczególnie że w każdym meczu wygrywałem... dokładnie mam to samo, tez myslalem ze to jest cos nie tak po mojej stronie ale jak widze kolega tez ma taki problem wiec chyba EA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincii 3 Napisano 30 Styczeń 2011 Też tak miałem. Widocznie serwery miały gorszy dzień. Nie zebyśmy płacili EA za online pass ale widać maja nas w poważaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruffi30 2 Napisano 30 Styczeń 2011 Powiedzcie czy też wam pozmieniało skłądy jak chcecie szybki mecz zagrac? Czy da radę jakoś wrócić do prawidłowych? Bo żadnej radochy nie ma z grania na konsoli we dwóch jak sie anonimami gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 30 Styczeń 2011 Oj koledzy, nie przesadzajcie, nie jest taka zła ta gra. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 30 Styczeń 2011 Kocham takich płaczków, skoro masz 20 strzałow a przeciwnik 1 i go wykorzystuje to jesteś słaby, a po drugie w piłce nożnej tak czasem bywa ze druzyna przewaza i przegrywa... Myślicie ze ktos chce sluchac waszych wywodow, jaka ta gra to jest do dupy ? Na pewno nie ja :] Poćwiczcie a potem piszcie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) Panowie jedno pytanko ;) Działa wam FIFA INTERACTIVE WORLD CUP ?? Edytowane 30 Styczeń 2011 przez CroppQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Da się jakoś zaktualizować składy? Dziś to zrobiłem i np Ronaldinho nadal jest w Milanie czy Demichelis w Bayernie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 30 Styczeń 2011 Mam pytanie odnośnie 500 meczów WG. Jak włączam grę bez włączonego internetu, to pokazują mi się rozegrane mecze. Czy są to właśnie mecze rozegrane WG? Czy po rozegraniu 500 meczów wpada trofeum? czy trzeba -tak samo jak w 10- jakieś wyzwanie WG ukończyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 30 Styczeń 2011 Mam pytanie odnośnie 500 meczów WG. Jak włączam grę bez włączonego internetu, to pokazują mi się rozegrane mecze. Czy są to właśnie mecze rozegrane WG? Czy po rozegraniu 500 meczów wpada trofeum? czy trzeba -tak samo jak w 10- jakieś wyzwanie WG ukończyć? Dołączam się do pytania. Bo jeśli chodzi o mecze offline, to wystarczy symulacje całego sezonu kilka razy zrobić i trofek wpada. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 30 Styczeń 2011 Kocham takich płaczków, skoro masz 20 strzałow a przeciwnik 1 i go wykorzystuje to jesteś słaby, a po drugie w piłce nożnej tak czasem bywa ze druzyna przewaza i przegrywa... Myślicie ze ktos chce sluchac waszych wywodow, jaka ta gra to jest do dupy ? Na pewno nie ja :] Poćwiczcie a potem piszcie :] No ja tyle ćwiczyłem, że byłem 80 na świecie, wystarczy bym mógł mówić jak gra jest zjebana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 30 Styczeń 2011 No ja tyle ćwiczyłem, że byłem 80 na świecie, wystarczy bym mógł mówić jak gra jest zjebana ? Czyli ćwiczyłeś mase czasu, wyćwiczyłeś się do perfekcji, po czym stwierdzasz, że gra jest baznadziejna ? Ja jeśli wynoszę takie spostrzeżenia, to raczej wcześniej trochę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnySilver 11 Napisano 30 Styczeń 2011 W przeciwienstwie do Ciebie nie oddam, ale sprzedam ta jebnieta gre! Po dluzszym graniu okazuje sie, ze Fifa 11 ma pelno bugow, wyniki z dupy (20 strzalow, wszystkie obronione a przeciwnik ma 1 strzal oddany i wygrywa). Karne to totalny idiotyzm. Zamiast cieszyc sie gra to sie frustruje i niepotrzebnie wkurwiam na mechanike gry. No chyba jednak nie do końca zgłębiłeś system. Mimo iż gra zawiera pewne błędy (jak każda gra zresztą) to jest to IMO nadal najlepsza część serii. To o czym piszesz to się może zdarzyć, ale jeśli jesteś amatorem ;) Uwierz mi, że na każdy element który Cię frustruje jest rozwiązanie i to często nie jedno. Polecam poćwiczyć a nie narzekać. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yuri_zks 0 Napisano 31 Styczeń 2011 L2 + prawa gałka w lewo + prawa gałka 2 razy w prawo. kur..wa nie idzie zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 31 Styczeń 2011 kur..wa nie idzie zrobić Złe wyczucie czasu masz. Spróbój na arenie- L2+ prawa gałka do tyłu, natychmiast prawa gałka do przodu i moment przerwy, prawa gałka do przodu raz jeszcze. Ja uważam, że FIFA 10 była lepsza od 11. Czy grałem masę czasu? W 10 i 09 grałem masę czasu, w 11 około 300 meczów od premiery, może trochę więcej, wszystkie online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Na moje 600+ meczów ogółem mogę powiedzieć, że gra mi się naprawdę świetnie mimo to, że w każym meczu jakiś aspekt mnie zazwyczaj wkurza. Po prostu nie mal epszej gry w piłkarskiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legionista87 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Kocham takich płaczków, skoro masz 20 strzałow a przeciwnik 1 i go wykorzystuje to jesteś słaby, a po drugie w piłce nożnej tak czasem bywa ze druzyna przewaza i przegrywa... Myślicie ze ktos chce sluchac waszych wywodow, jaka ta gra to jest do dupy ? Na pewno nie ja :] Poćwiczcie a potem piszcie :] Pewnie jestes kolejnym lamusem który ma więcej szczęscia niz umiejętności kolejna pizdeczką której każda odbita piłka spada pod nogi nawet ta od śedziego i wchodzisz tutaj i filozofujesz.ta gra ma tyle blędów co ty włosów na głowie i takie maćki z kalnu wygrywaja co dobrze nie potrafia wymienić dwóch podań.Każdy mecz to ten sam scenariusz a gra jest do dupy i tyle.Mam ponad 4300 punktów rankingowych i co z tego jak z tej gry nie ma zadnej satysfakcji ani przyjemności.I jest tak tylko w grze online bo taki jak ty siada ze mna przy jednym telewizorze i gram z toba jak chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach