ONE 698 Napisano 2 Maj 2012 Wraz z dzisiejszą aktualizacją PSS całą kolekcje będzie można kupić za 36zł! Nie muszę chyba pisać, że nadarza się niesamowita okazja, aby za grosze kupić trzy znakomite gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 24 Listopad 2012 Trochę odkopię temat. Ostatnio kupiłem w promocji na psn całą kolekcję bo nie miałem okazji ograć żadnej części na ps2 i muszę powiedzieć że o ile Sly 1 to jest miejscami bardzo łatwą, przyjemną od-stresująca grą, tak już Sly 2 którą aktualnie męczę strasznie mnie nudzi, nie bardzo podoba mi się pomysł z otwartym terenem, a już w ogóle jak dla mnie mogło by nie być misji dla Murray'a i Bentley'a, oczywiście jako przerywniki ok, ale bieganie po mapce szczególnie Bentleyem to czasem udręka (nie że trudne, ale przyzwyczajenie do tego że Sly może wejść na każdą linę czy wskoczyć na wszystko zostało). Misja z okradaniem strażniczki więzienia Contessy (chyba dobrze napisałem) to udręka i jest to główny wątek więc przejść trzeba aby ruszyć dalej. A może to ja jestem tak mierny w tego typu gry i tylko dlatego mam takie odczucia. W związku z tym pytanie bo nie wiem czy warto ściągać teraz Sly 3 czy odpocząć, ostatnia część trylogii jest podobna bardziej do 2 czy 1 części ?. Skoro 2 mnie trochę nudzi, a ostatnia część miałaby być taka sama to chyba z 3 trzeba by trochę poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 24 Listopad 2012 Jeśli mowa o podobieństwie to raczej do 2. Radziłbym zrobić przerwę,bo w co byś nie grał to kilka części pod rząd może znudzić. Ja także zrobiłem 2 pierwsze i potem kilka innych gier ograłem nim zabrałem się do 3, która też jest świetna swoją drogą, ale jak mówiłem co za dużo to nie zdrowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 24 Listopad 2012 Jak dla mnie to te gry są słabe. Tak jak piszesz, jedynka jest strasznie krótka i prosta, w zasadzie sama się przechodzi, a reszta potwornie nudna. Ostatnią, trzecią platynę robiłem kilka miesięcy bo już nie chciało mi się tych challange'y robić. Okropieństwo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Listopad 2012 Grałem Sly 1. Proste, beztroskie i przyjemnie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 27 Listopad 2012 Te challenge mnie dobijają w Sly 3. Mam wszystkie w danym epizodzie ,a i tak nie ma 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) Po którymś epizodzie dostaniesz jeszcze dodatkowe jedno zadanie z mapą. Będziesz musiał je wykonać w każdym epizodzie. Ogólnie przeszedłem całą trylogię i już chyba za stary jestem na takie gry. O ile w dwie pierwsze części się jeszcze grało to przy trzeciej zwyczajnie się męczyłem. Edytowane 27 Listopad 2012 przez shemaforash 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 27 Listopad 2012 Ja właśnie dwójki nie mogłem skończyć ale jedynka i trójka wspaniale się przy nich bawiłem,jak stanieje to 100 nowa część to kupie tylko że to już inna firma no i czasy też sie pozmieniały :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 14 Luty 2013 (edytowane) Kupiłem w tej promocji. 35,10zł dla Plusowicza. Cena świetna patrząc na to ile kosztuje nowa pudełkowa wersja. Lubię czasem pograć w takie gierki. Przyjemna kreskówka dla rozluźnienia. EDIT: Gra się bardzo fajnie. Zabieram się właśnie za 3 część. Pierwsza minęła dosyć szybko i o platynę w niej bardzo łatwo. Żadnych trofeów do robienia jakby to powiedzieć specjalnie. Wszystkie są fabularne niemalże. W drugiej części już gra się dużo dłużej. Zajęło mi to bodajże około 10h i tu też trofea same się zdobywają. Przede mną część 3 i z tego co czytałem to jest to część najbardziej rozbudowana i obfitująca w misje dodatkowe. Zobaczymy jak to pójdzie. Bardzo sympatyczne produkcje. Edytowane 27 Luty 2013 przez Castiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach