Allu 4 Napisano 6 Styczeń 2008 Wszystko jest w temacie Zapraszam Ale bez docinków... Prokom Software oddział Katowice - Agent Ochrony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedwym 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Jak narazie to się uczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Styczeń 2008 Od tego roku bezrobotny ... Były cięcia no i ciach... mnie! Pracowałem jako administrator SAP i admin sieci oraz protokołów sieciowych w Rukki a jutro mam 2 rozmowy o pracę więc 3majcie kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estro_pajo 0 Napisano 6 Styczeń 2008 na emigracji, to roznie na roznych kontynentach... W Poulandzie to tlumaczylem filmy i robilem do nich napisy (glownie na festiwale, ledwo kilka poszlo do general release) a teraz wchodze w zawod i biore sie za pisanie prac naukowych... (z wyksztalcenia jestem krytykiem filmowym i kulturoznawca). To sie chyba nazywa wolny zawod, bo czy jedno robie, czy drugie to i tak siedze w domu za biurkiem i pracuje kiedy chce (albo kiedy musze...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Puki co szkola. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Szkola... Niedlugo poszukam czegos ^ ^ Obecnie czasami zajmuje sie 6letnia sasiadka ;p Tzn. Puszczam jej filmy na DVD albo z nia rysuje xD i 10 wpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 6 Styczeń 2008 ostatni rok studiów i praca - programista/webmaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Styczeń 2008 Narazie uczę się w szkole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 6 Styczeń 2008 Z zawodu jestem nikim (zaraz po maturze wyjechalem do Niemiec) www.himolla.de - robie.. wszystko poza meblami... glownie sprawdzam jakosc wykonania. Posiedze tu jeszcze rok i mam zamiar wyjechac do Anglii (bo Japonskiego to raczej nie przyswoje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 6 Styczeń 2008 Na razie szkoła... W wakacje będę dorabiał jako kelner w Grecji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 6 Styczeń 2008 Na razie Szkoła, ale dorabiam sobie tworzeniem stron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 6 Styczeń 2008 Studiuje inżynierie produkcji.Pracuje jako Przedstawiciel od spraw dystrybucyjnych. Zdrowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryudo 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Uczę się - klasa maturalna w LO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 6 Styczeń 2008 Pracuję od 1.5 roku w brytyjskiej firmie Hallite, będącej partnerem firmy Fenner, a ci są największym partnerem firmy Dunlop. Firma zajmuje się produkcją, eksportem i importem różnych pierdół stosowanych w zaawansowanych konstrukcjach, np. maszyny budowlane, samoloty, statki, czy promy kosmiczne lol Siedzę sobie na stanowisku logistic supervisor, czyli po polsku przełożony. Zajmuję się logistyką, czyli klepaniem różnych danych w komputer. Full kontrakt, urlopy, podwyżki, premie itp. ale mam zamiar wiać jak najszybciej, bo awansu tam nie widzę, a nie jest to szczyt moich możliwości i robota marzeń. W Polsce zajmowałem się grzebaniem w komputerze, sieciami, grafiką i www. Mam zamiar w przyszłości rozkręcić biznes informatyczny, jednak cały czas myślę nad konkretną branżą. Aktualnie nic nie robię, opierdzialam się, bo praca zajmuje dużo czasu i na nic nie mam siły (i jeszcze ten komputer, konsole, zabijacze czasu ehh) ale czas się ogarnąć i myśleć o przyszłości, bo 24 lata na karku prawie. Prócz myślenia o własnym biznesie, mam zamiar zrobić kilka certyfikatów IT w UK (przy tutejszych zarobkach możliwości są ogromne w porównaniu z cenami w PL) aby mieć ładną teczkę papierków w razie czego To chyba tyle... aktualnie siedzę, przeglądam forum i piję browara, ze łzami w oczach, bo jutro do pracy Właśnie wróciłem po 2 tygodniach urlopu w PL i jestem lekko podłamany, bo znowu trzeba wstawać i iść do tej budy :/ Mamo ja chce do domu! Mamo słyszysz mnie? jaaaa chcęeeee do doooomuuuuuuuuuuuu Ciężki los emigranta, gdy się jest samemu Mieszkam z Tatą ale bez reszty rodziny, psa, ekipy, podwórka, to nie do sami :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 6 Styczeń 2008 AutoCad Drafting (projekty w AutoCad'zie. niedawno zaczelem - jakies 4 miesiace temu, wiec narazie tylko skaluje, poprawiam bledy, oznaczenia itd wiec jest sielanka - i tak do konca 1 roku a potem glebsze wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Serwisant sprzetu w salonie komputerowym. W Polsce. I jestem z tego dumny :-)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud Strife 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Klasa maturalna w LO ;p w przyszłości mam zamiar studiować informatykę (spec. sieci komputerowe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Pracuję od 1.5 roku w brytyjskiej firmie Hallite, będącej partnerem firmy Fenner, a ci są największym partnerem firmy Dunlop. Firma zajmuje się produkcją, eksportem i importem różnych pierdół stosowanych w zaawansowanych konstrukcjach, np. maszyny budowlane, samoloty, statki, czy promy kosmiczne lol Siedzę sobie na stanowisku logistic supervisor, czyli po polsku przełożony. Zajmuję się logistyką, czyli klepaniem różnych danych w komputer. Full kontrakt, urlopy, podwyżki, premie itp. ale mam zamiar wiać jak najszybciej, bo awansu tam nie widzę, a nie jest to szczyt moich możliwości i robota marzeń. W Polsce zajmowałem się grzebaniem w komputerze, sieciami, grafiką i www. Mam zamiar w przyszłości rozkręcić biznes informatyczny, jednak cały czas myślę nad konkretną branżą. Aktualnie nic nie robię, opierdzialam się, bo praca zajmuje dużo czasu i na nic nie mam siły (i jeszcze ten komputer, konsole, zabijacze czasu ehh) ale czas się ogarnąć i myśleć o przyszłości, bo 24 lata na karku prawie. Prócz myślenia o własnym biznesie, mam zamiar zrobić kilka certyfikatów IT w UK (przy tutejszych zarobkach możliwości są ogromne w porównaniu z cenami w PL) aby mieć ładną teczkę papierków w razie czego To chyba tyle... aktualnie siedzę, przeglądam forum i piję browara, ze łzami w oczach, bo jutro do pracy Właśnie wróciłem po 2 tygodniach urlopu w PL i jestem lekko podłamany, bo znowu trzeba wstawać i iść do tej budy :/ Mamo ja chce do domu! Mamo słyszysz mnie? jaaaa chcęeeee do doooomuuuuuuuuuuuu Ciężki los emigranta, gdy się jest samemu Mieszkam z Tatą ale bez reszty rodziny, psa, ekipy, podwórka, to nie do sami :/ Myslales o certach MS - cos jak MCDST albo MCSE? Czy CompTIA? ja wlasnie robie A+, w sumie to juz koncze bo w marcu egzaminy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 6 Styczeń 2008 Darudek... u mnie to samo xD z ojcem na emigracji ;p reszta siedzi w Polsce ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koperkuba 0 Napisano 6 Styczeń 2008 "Pan Od internetu i Jak Sie Komputer Nie Włącza Albo Program Nie Działą" - w jednym z Ośrodków Pomocy Społecznej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Szkoła, później animator. Już sobię dorabiam robiąc "filmiki". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razik 10 Napisano 6 Styczeń 2008 Grafik komputerowy. Siedzę sobie w małej firemce reklamowej i projektuję głównie kalendarze i raporty roczne dla całkiem dużych firm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewar 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Inspektor d/s świadczeń rodzinnych w jednym z Ośrodków Pomocy Społecznej Jak jakieś becikowe to wołać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koperkuba 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Inspektor d/s świadczeń rodzinnych w jednym z Ośrodków Pomocy SpołecznejJak jakieś becikowe to wołać Ou to podobna branża:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Ja prowadze wlasna firme. glownie reklama grafika i takie tam. Studio AK.23 jezeli potrzebujecie ulotek wizytowek czy innych dupereli to walcie smialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach