Reflect 1 Napisano 28 Styczeń 2008 Pracuje w Londynie w agencji reklamowej jako Art Director. Obslugujemy srednie i male firmy, nie zapi**dalam tak jak w Polsce i mam zero stresow zwiazanych z praca, no i nikt mi nie mowi, ze cos ma byc zielone, czerwone czy pomaranczowe. Szef sie ze mna liczy a ludzie z ktorymi pracuje sa bardzo mili i otwarci (jestem jedynym obcokrajowcem w calej firmie, cala reszta to rodowici Anglicy). W Polsce robilem reklamy dla: "Kubus", "Smirnoff", "Johnnie Walker", "Gauloises", "Oki", "WBK", "Tyskie" itd. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 28 Styczeń 2008 Obecnie wiceprezes zarządu spółki informatycznej. Rośniemy w siłę i już niedługo zalejemy kraj swoimi produktami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 28 Styczeń 2008 Nie będę pisał o mojej firmie bo mój szef czyta to forum. Pozdrawiamy szefa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Styczeń 2008 pracownik fizyczny w fabryce -3 zmianowa robota moje plecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonso6 0 Napisano 28 Styczeń 2008 Handlowiec, firma telekomunikacyjna, ( nie TPSA ). Ogólnie nie narzekam na prace. Poza tym student zaoczny na UW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thestructor 0 Napisano 28 Styczeń 2008 Bank, manager. wolne sobote i inne bonusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach