Skocz do zawartości
Allu

Gdzie pracujecie? Co robicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko jest w temacie Zapraszam

Ale bez docinków...

Prokom Software oddział Katowice - Agent Ochrony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od tego roku bezrobotny ... Były cięcia no i ciach... mnie!

Pracowałem jako administrator SAP i admin sieci oraz protokołów sieciowych w Rukki a jutro mam 2 rozmowy o pracę więc 3majcie kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na emigracji, to roznie na roznych kontynentach...

W Poulandzie to tlumaczylem filmy i robilem do nich napisy (glownie na festiwale, ledwo kilka poszlo do general release) a teraz wchodze w zawod i biore sie za pisanie prac naukowych... (z wyksztalcenia jestem krytykiem filmowym i kulturoznawca).

To sie chyba nazywa wolny zawod, bo czy jedno robie, czy drugie to i tak siedze w domu za biurkiem i pracuje kiedy chce (albo kiedy musze...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puki co szkola.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkola... Niedlugo poszukam czegos ^ ^

Obecnie czasami zajmuje sie 6letnia sasiadka ;p Tzn. Puszczam jej filmy na DVD albo z nia rysuje xD i 10 wpada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zawodu jestem nikim (zaraz po maturze wyjechalem do Niemiec) www.himolla.de - robie.. wszystko poza meblami... glownie sprawdzam jakosc wykonania. Posiedze tu jeszcze rok i mam zamiar wyjechac do Anglii (bo Japonskiego to raczej nie przyswoje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie szkoła... W wakacje będę dorabiał jako kelner w Grecji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie Szkoła, ale dorabiam sobie tworzeniem stron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Studiuje inżynierie produkcji.Pracuje jako Przedstawiciel od spraw dystrybucyjnych.

Zdrowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uczę się - klasa maturalna w LO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuję od 1.5 roku w brytyjskiej firmie Hallite, będącej partnerem firmy Fenner, a ci są największym partnerem firmy Dunlop. Firma zajmuje się produkcją, eksportem i importem różnych pierdół stosowanych w zaawansowanych konstrukcjach, np. maszyny budowlane, samoloty, statki, czy promy kosmiczne lol Siedzę sobie na stanowisku logistic supervisor, czyli po polsku przełożony. Zajmuję się logistyką, czyli klepaniem różnych danych w komputer. Full kontrakt, urlopy, podwyżki, premie itp. ale mam zamiar wiać jak najszybciej, bo awansu tam nie widzę, a nie jest to szczyt moich możliwości i robota marzeń. W Polsce zajmowałem się grzebaniem w komputerze, sieciami, grafiką i www. Mam zamiar w przyszłości rozkręcić biznes informatyczny, jednak cały czas myślę nad konkretną branżą. Aktualnie nic nie robię, opierdzialam się, bo praca zajmuje dużo czasu i na nic nie mam siły (i jeszcze ten komputer, konsole, zabijacze czasu ehh) ale czas się ogarnąć i myśleć o przyszłości, bo 24 lata na karku prawie. Prócz myślenia o własnym biznesie, mam zamiar zrobić kilka certyfikatów IT w UK (przy tutejszych zarobkach możliwości są ogromne w porównaniu z cenami w PL) aby mieć ładną teczkę papierków w razie czego To chyba tyle... aktualnie siedzę, przeglądam forum i piję browara, ze łzami w oczach, bo jutro do pracy Właśnie wróciłem po 2 tygodniach urlopu w PL i jestem lekko podłamany, bo znowu trzeba wstawać i iść do tej budy :/ Mamo ja chce do domu! Mamo słyszysz mnie? jaaaa chcęeeee do doooomuuuuuuuuuuuu Ciężki los emigranta, gdy się jest samemu Mieszkam z Tatą ale bez reszty rodziny, psa, ekipy, podwórka, to nie do sami :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AutoCad Drafting (projekty w AutoCad'zie. niedawno zaczelem - jakies 4 miesiace temu, wiec narazie tylko skaluje, poprawiam bledy, oznaczenia itd wiec jest sielanka - i tak do konca 1 roku a potem glebsze wody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwisant sprzetu w salonie komputerowym. W Polsce. I jestem z tego dumny :-)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasa maturalna w LO ;p w przyszłości mam zamiar studiować informatykę (spec. sieci komputerowe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pracuję od 1.5 roku w brytyjskiej firmie Hallite, będącej partnerem firmy Fenner, a ci są największym partnerem firmy Dunlop. Firma zajmuje się produkcją, eksportem i importem różnych pierdół stosowanych w zaawansowanych konstrukcjach, np. maszyny budowlane, samoloty, statki, czy promy kosmiczne lol Siedzę sobie na stanowisku logistic supervisor, czyli po polsku przełożony. Zajmuję się logistyką, czyli klepaniem różnych danych w komputer. Full kontrakt, urlopy, podwyżki, premie itp. ale mam zamiar wiać jak najszybciej, bo awansu tam nie widzę, a nie jest to szczyt moich możliwości i robota marzeń. W Polsce zajmowałem się grzebaniem w komputerze, sieciami, grafiką i www. Mam zamiar w przyszłości rozkręcić biznes informatyczny, jednak cały czas myślę nad konkretną branżą. Aktualnie nic nie robię, opierdzialam się, bo praca zajmuje dużo czasu i na nic nie mam siły (i jeszcze ten komputer, konsole, zabijacze czasu ehh) ale czas się ogarnąć i myśleć o przyszłości, bo 24 lata na karku prawie. Prócz myślenia o własnym biznesie, mam zamiar zrobić kilka certyfikatów IT w UK (przy tutejszych zarobkach możliwości są ogromne w porównaniu z cenami w PL) aby mieć ładną teczkę papierków w razie czego To chyba tyle... aktualnie siedzę, przeglądam forum i piję browara, ze łzami w oczach, bo jutro do pracy Właśnie wróciłem po 2 tygodniach urlopu w PL i jestem lekko podłamany, bo znowu trzeba wstawać i iść do tej budy :/ Mamo ja chce do domu! Mamo słyszysz mnie? jaaaa chcęeeee do doooomuuuuuuuuuuuu Ciężki los emigranta, gdy się jest samemu Mieszkam z Tatą ale bez reszty rodziny, psa, ekipy, podwórka, to nie do sami :/

Myslales o certach MS - cos jak MCDST albo MCSE? Czy CompTIA? ja wlasnie robie A+, w sumie to juz koncze bo w marcu egzaminy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darudek... u mnie to samo xD z ojcem na emigracji ;p reszta siedzi w Polsce ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pan Od internetu i Jak Sie Komputer Nie Włącza Albo Program Nie Działą" - w jednym z Ośrodków Pomocy Społecznej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoła, później animator. Już sobię dorabiam robiąc "filmiki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafik komputerowy. Siedzę sobie w małej firemce reklamowej i projektuję głównie kalendarze i raporty roczne dla całkiem dużych firm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inspektor d/s świadczeń rodzinnych w jednym z Ośrodków Pomocy Społecznej

Jak jakieś becikowe to wołać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Inspektor d/s świadczeń rodzinnych w jednym z Ośrodków Pomocy Społecznej

Jak jakieś becikowe to wołać

Ou to podobna branża:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja prowadze wlasna firme. glownie reklama grafika i takie tam. Studio AK.23 jezeli potrzebujecie ulotek wizytowek czy innych dupereli to walcie smialo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi