froniu 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Studiuje zaocznie i pracuje jako kurier przesyłek proceduralnych (mBank itd..) w Siódemce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Styczeń 2008 Uczeń klasa maturalna, dorabiam porządkując faktury w firmie i wpisując ich pozycję w komputer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Styczeń 2008 Ja na razie się (nie) uczę, a tak naprawdę to jestem grafikiem na forach i stronach i mam swoją stronkę. Jak dla mnie za*ebiście [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulic 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Bank z kapitałem obcym, stanowisko ds. promocji. i nie mam za dużo czasu na granie, praca, żona, praca, żona.. i szkoła! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 7 Styczeń 2008 obecnie się uczę w technikum handlowym... (2 klasa) pózniej jakies studia, o ile zdam maturkę z matmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Nauka: znowu ta informatyka :/ Zawód: brak (jestem tylko po ogólniaku o profil mat-inf) Praca: zatrudniony jako informatyk w firmie niemieckiej (tak naprawdę to robię dla 3 firm, które razem nazywają się jako jedna w Niemczech ) Co robię: od pierdół dla Szefostwa po jakieś analizy, serwisowanie komputerów w robocie po obsługę programu i wdrażanie w niego informacji oraz programistycznych pierdół (same podstawy). Program jest specjalnie dla firmy napisany i wszyscy na nim polegają Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kejn 0 Napisano 9 Styczeń 2008 V-ce Prezes, dyr. ds HR ogólnopolskiej agencji pośrednictwa pracy i takie tam różne dziwy i dziwności. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 9 Styczeń 2008 Handluje nieruchomościami w Warszawie... straszne nudy... jestem artystyczną maszyną destrukcyjną .MA KTOś PRACE DLA MNIE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antubis 0 Napisano 9 Styczeń 2008 Studiuje na sztuce nowych mediów na pjwstk, w Warszawie. Nie chciałem iść na asp, bo nie mam zamiaru stać na rynku i kopiować landshafty, poza tym ciągnie mnie bardziej do sztuki komputerowej - narazie pracuje na tablecie i skupiam się na statycznych pracach [+ rysunek, malarstwo, kilka przedmiotów dot. programowania oraz bardziej skupiajacych się na sztuce - historia filmu, sztuki], a na specjalizacji zamierzam skoncentrować się na animacji/grafice 3d. W planach mam złapanie się na jakieś płatne praktyki w stanach i podpiąć się do jakiejś firmy sub-filmowej, bądź działającej w przemyśle rozrywki komputerowej [tak, mi. gry ] , ostatecznie reklama, ale to mnie najmniej bawi. Ewentualnie założyć własny biznes, ale nie na terenie polski, może się coś zmieni do tego czasu, ale u nas narazie nie ma takiego popytu na tego typu usługi [może inaczej - popyt jest, ale pieniędzy nie ma]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 9 Styczeń 2008 Jestem kierownikiem, sprzedawca, serwisantem w sklepie rowerowym, z powolania zreszta. Na gierki i utrzymanie rodziny z dwojgiem dzieci jakos wystarcza. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Energit 0 Napisano 10 Styczeń 2008 sprzedaje buty i ciuchy w salonie PUMA, niby sprzedawca butów ale na mieszkanie, ps3 i 42cale stykło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devilek 0 Napisano 10 Styczeń 2008 2 klasa Liceum, zastanawiam się nad kierunkiem studiów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 10 Styczeń 2008 3 klasa Technik elektryk . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rov3r 0 Napisano 11 Styczeń 2008 Ja jestem headhunterem. W skrocie szukam pracownikow na zlecenie dla firm korporacyjnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Styczeń 2008 2 klasa liceum profil ekonomiczno-administracyjny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 11 Styczeń 2008 A ja pracuje w media markcie na stanowisku: doradca fachowy w dziale Software/ akcesoria komp no i sie tez pilnie ucze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Styczeń 2008 Studiuję na ostatnim roku studiów uzupełniających magisterskich, zaocznie. Filologia angielska, specjalnść: translacja. Pracuję w szkole języków obcych, jestem lektorem angielskiego oraz jako tłumacz w firmie pomagającej Japończykom budować elektrownie wiatrowe na Pomorzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 16 Styczeń 2008 student pierwszego roku Elektroniki i Telekomunikacji na Politechnice Gdańskiej, dorabiam sobie u ojca w wolnym czasie żeby mieć za co gierki kupować i dziewczynę finansować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Styczeń 2008 Hehe fajnie sie czyta co kto robi Ja jestem web developerem/designerem w agencji reklamowej w Londynie, ktora zajmuje sie tylko branza motoryzacyjna. Robie wszystko, od stron sieci dealerow, przez strony nowych modeli, systemy uzywanych samochodow, po formularze kontaktowe itp.. Gruba klientela: Ferrari & Maserati, Mercedes-Benz UK & USA, Smart, Rolls-Royce, Bentley i masa duzych i malych sieci dealerow.. We Wrzesniu za to zaczynam studia na kierunku "Game Cultures" na LSBU i generalnie zmierzam do tego zeby robic gry (nie pisac tylko projektowac). Docelowo Rockstar Games i GTA VI. I mowie powaznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 25 Styczeń 2008 :/ Mamo ja chce do domu! Mamo słyszysz mnie? jaaaa chcęeeee do doooomuuuuuuuuuuuu Ciężki los emigranta, gdy się jest samemu Mieszkam z Tatą ale bez reszty rodziny, psa, ekipy, podwórka, to nie do sami :/ dokladnie znam ten bol takie zycie emigranta ja obecnie ucze sie w Chesterfield College w klasie IT Btec 1, glownie zajmojemy sie hardwarem jestem w drugiej klasie wiec jeszcze 3 lata przede mna na ps3 i HDTV zarobilem w firmie produkujacej szafki, biurka i krzesla dla biur i szkol ( obecnie tam dorabiam ) skladalem meble, pakowalem oznaczalem i wypelnialem papierki xD cale wakacje znowu sie zapowiada 12h przez 6 dni w tygodniu i w niedziele 6 xD (chyba nie wyrobie) ale kabza zawsze sie przyda, pozniej mam zamiar udac sie na Uniwersytet w Sheffield lub moze w Oxford lub Londynie zobaczymy ( no i za to ze chodze do szkoly xD 3 dni w tygodniu placa mi 30 F i co semestr 100 F ) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroopson 0 Napisano 25 Styczeń 2008 Z wykształcenia: nauczyciel wych. fiz. i ochroniarz Z zawodu animator 3d, robię głównie reklamy tv, od czasu do czasu efekty specjalne do filmów (testosteron, lejdis, obecnie "Nie kłam kochanie"). Jak mnie najdzie i chcę dorobić to koduję/animuję strony we flashu. Ogólnie cały czas przed kompem. Niezły przekrój społeczeństwa tutaj w sumie mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katanka 91 Napisano 25 Styczeń 2008 Prowadzę sklep internetowy z karmą dla psów - www.DogsPassion.pl oraz hodowlę jamników szorstkowłosych - www.MojeJamniki.pl Z tego żyję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majlosh 2 Napisano 26 Styczeń 2008 witam Prowadzę sklep internetowy z karmą dla psów - www.DogsPassion.pl oraz hodowlę jamników szorstkowłosych - www.MojeJamniki.pl Z tego żyję. super......pewnie kochasz te zwierzaki to praca ci sprawia wielka przyjemnosc a ja pracuje..........hmmmmm narazie bezrobotny,zyje na koszt rodziny............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 27 Styczeń 2008 2 klasa liceum profil ekonomiczno-administracyjny To co kolega tylko, że klasa 3 (maturalna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 28 Styczeń 2008 ja sprzedaję systemy informatyczne (ERP, workflow). Jakby ktoś był chętny na jakiś system i miał zbędne 100 tys. zł i więcej, to zapraszam. Nie będę pisał o mojej firmie bo mój szef czyta to forum :-P. W tym roku kończę studia (w końcu, po 8 latach - telekomunikację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach