MateoF1 59 Napisano 13 Luty 2012 Dodam jeszcze, że chyba nigdy się w lidze czy to na wyścigu, czy to na treningu nie zdażyło aby SC wyjechał aż 3 razy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 13 Luty 2012 Dodam jeszcze, że chyba nigdy się w lidze czy to na wyścigu, czy to na treningu nie zdażyło aby SC wyjechał aż 3 razy :D Dodam że jeszcze nigdy nie jezdziłem na twoich zużytych oponach do wczoraj (napisałem już do lopeza prośbę o zwolnienie tych mechaników) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Luty 2012 Mati nie pozostaje nic innego jak podziękować CM, że olali ciepłym moczem grę. O tym bugu wiadomo nie od dziś, a nic nie zostało poprawione. Foto robione kaloryferem, ale jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 13 Luty 2012 Dodam że jeszcze nigdy nie jezdziłem na twoich zużytych oponach do wczoraj (napisałem już do lopeza prośbę o zwolnienie tych mechaników) o.O Pierwsze słysze o takim bugu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Luty 2012 Wiesz ja już nawet nie pamiętam kiedy pierwszy raz o tym usłyszałem, ale na bank była gadka o tym jak trenowaliśmy do któregoś z wyścigów i to nie raz. Na pewno przed patchem była mowa, bo tego nie naprawili. Rozwiązaniem jest albo zakładanie po sobie dwóch różnych mieszanek, albo odpowiedni odstęp, tak aby nie czekać przed stanowiskiem serwisowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 13 Luty 2012 Wiesz ja już nawet nie pamiętam kiedy pierwszy raz o tym usłyszałem, ale na bank była gadka o tym jak trenowaliśmy do któregoś z wyścigów i to nie raz. Na pewno przed patchem była mowa, bo tego nie naprawili. Rozwiązaniem jest albo zakładanie po sobie dwóch różnych mieszanek, albo odpowiedni odstęp, tak aby nie czekać przed stanowiskiem serwisowym. widzisz a ja nieczekałem zaraz zrobie filmik to zobaczycie ,chyba ze to była kara za to ze tacho na wjezdzie wyprzedziłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 13 Luty 2012 I ja się biorę za filmik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 13 Luty 2012 Postanowiliśmy z Kowim przyznać 4 punkty rufiemu, za to że był, ale go wywaliło po qualu, oraz Mane 2, za to że był, ale nie zdążył. Jeśli ktoś ma coś przeciwko, niech powie o tym teraz lub zamilknie na wieki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 13 Luty 2012 O, Red Bull wyprzedził Mercedesa o 1 pkt w generalce konstruktorów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 13 Luty 2012 http://youtu.be/A4HYSOEf-OM filmik powinien byc ok 19 poczatek to pokazanie mojej strategi , zmiana opon które zostawił mi mateo (atak na tacho przed pitem) okr na zuzytch gumach dziwne rozbicie bo jak tak patrze to tam sie prawie nic nie zdarzyło incydent tacho z damianem i coś na deser gp singapuru ostatnie 10 sek :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 13 Luty 2012 "i coś na deser gp singapuru ostatnie 10 sek " niech zgadnę - masz tam nagraną moją pogoń za Robertem? ;) Jakby co, to moja kraksa przed samą metą była świadomą zagrywką specjalnie dla widzów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 13 Luty 2012 i coś na deser gp singapuru ostatnie 10 sek :pardon: Fast & Furious Singapur Drift ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Luty 2012 Idealne podsumowanie na koniec filmiku. Te cztery słowa oddają wszystko co ta gra ma do zaoferowania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 13 Luty 2012 O kurde tylko 3 bolidy na mecie :P Włączyłem wczoraj konsole o 21:20 był update softu ok dałem start i..... k.... myślałem że mnie szlak trafi 15 min się ściągał ten update co za gówno, szkoda, że nie mogłem dołączyć do gry pomimo chyba 10 zaproszeń :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 13 Luty 2012 Jeszcze ciepły, niestety jest dużo akcji a mi nie chcę się wszystkiego po kolei opisywać więc jeśli kogoś to interesuje i jest w stanie poświęcić te 15min to polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 13 Luty 2012 (edytowane) nie spodziewałem się 2 miejsca w singapurze nareszcie mclaren na pudle ale stalo sie to tylko dzieki pomocy gry która welimonowała paru rywali. nie wiem jak to wygladalo u ciebie sharent pisze tu o starcie a własciwie zaraz przed trzecim zakretem przycisłes mnie do tej sciany jakby mnie tam w ogóle nie było a bylem prawie równo z tobą a pozniej jeszcze delikatna poprawka od kowala nie mam zadnych pretesji tylko chcialem wiedziec czy mnie widziales czy znów cos z tym łączem nie tak. tak gdzies w połowie wyscigu spotkalem sie z kowalem nie jestem teraz powien czy tam nie doszło do jakiegos kontaku bo nagle znikłes mi z radarów niestety mam tylko filmik do pierwszego SC jak sie zrobi to wrzucę no i to tyle oby wiecej takich wyscigów chodzi mi o cisnienie w szczególnosci pod koniec gdzie sharent gonił mnie jak wsciekły. Edytowane 13 Luty 2012 przez szkorbut77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Luty 2012 (edytowane) Nie bylo tam opcji zebym cie widzial, byles poza torem, widzialem jak wyjezdzasz stwierdzilem dobra jade. Nie widzialem cie z boku bo siedzenie w kabinie nie daje zbyt dovrej widocznosci na boki, jakbym widzial to bym odbil. Edytowane 13 Luty 2012 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Luty 2012 Napiszę poradnik dla tych którzy by chcieli sobie kupić coś na PSN'ie bez konieczności kupowania karty doładowującej za 100 zł. Poszperałem chwilę po necie i znalazłem bardzo dobre i tanie rozwiązanie, mianowicie, co nam potrzeba: - 1 zł na http://allegro.pl/karta-internetowa-bz-wbk-i2113989348.html - konto internetowe z którego można nie wychodząc z domu doładować konto, chyba że ktoś ma po drugiej stronie ulicy oddział banku WBK (ogólnie kartę można doładować za pomocą wielu sposobów, nie będę opisywał) - chwila czasu na zarejestrowanie karty Robimy tak, kupujemy kartę internetową i otrzymujemy na maila dokument PDF z danymi karty. Wchodzimy na stronę http://prepaid.bzwbk.pl/ i postępujemy zgodnie z otrzymaną w mailu instrukcją. Nic trudnego. Następnie doładowujemy kartę w zakładce "Doładowanie karty", wybieram swój bank, kwotę doładowania (minimum 20 zł). System automatycznie przekieruję nas na stronę banku, dalej tłumaczyć nie muszę. Po pomyślnej rejestracji i doładowaniu wchodzimy w "Zarządzanie kontami" w naszej konsoli PS3, następnie "Account Management" i "Add founds". System poprosi nas o wypełnienie danych właściciela karty. Wybieramy VISA, podajemy numer karty (otrzymamy go w pliku PDF), wybieram miesiąc i rok daty ważności karty (można ją znaleźć logując się na stronie prepaid.bzwbk.pl - zakładka "Moje karty" i "Karty internetowe plastikowe oraz w postaci dokumentu PDF" i klikamy "Szczegóły karty". Ostatnią informacją jaką musimy podać to kod CVV2 który otrzymamy smsem na podany przez nas w rejestracji numer telefonu. W kolejnej zakładce podajemy swoje dane osobowe, tego nie będę opisywał. Trzeba podać imię i nazwisko, ulice zamieszkania wraz z numerem domu/mieszkania, miasto i kod pocztowy. Prosta rzecz. Jeśli ta opcja nie zadziała, robimy to na podobnej zasadzie, wybieramy co chcemy kupić, np DLC Back to Karkand i kupujemy, system poprosi nas o wypełnienie wyżej wymienionych czynności. Trochę namieszałem, ale ogólnie cała akcja jest prosta i w razie jakichś pytań piszcie Minimalna kwotą jaką możemy doładować konto PSN to 20 zł + 1 zł na weryfikację czyli przelew będzie nas kosztował 21 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Luty 2012 Filmik z singapuru: http://www.youtube.com/watch?v=EqNC2RNPzw8&feature=youtu.be Robert możesz zobaczyć, że nawet strzałki nie miałem żeby stwierdzić gdzie się znajdujesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Luty 2012 Napiszę poradnik dla tych którzy by chcieli sobie kupić coś na PSN'ie bez konieczności kupowania karty doładowującej za 100 zł. Poszperałem chwilę po necie i znalazłem bardzo dobre i tanie rozwiązanie, mianowicie, co nam potrzeba: - 1 zł na http://allegro.pl/ka...2113989348.html - konto internetowe z którego można nie wychodząc z domu doładować konto, chyba że ktoś ma po drugiej stronie ulicy oddział banku WBK (ogólnie kartę można doładować za pomocą wielu sposobów, nie będę opisywał) - chwila czasu na zarejestrowanie karty Robimy tak, kupujemy kartę internetową i otrzymujemy na maila dokument PDF z danymi karty. Wchodzimy na stronę http://prepaid.bzwbk.pl/ i postępujemy zgodnie z otrzymaną w mailu instrukcją. Nic trudnego. Następnie doładowujemy kartę w zakładce "Doładowanie karty", wybieram swój bank, kwotę doładowania (minimum 20 zł). System automatycznie przekieruję nas na stronę banku, dalej tłumaczyć nie muszę. Po pomyślnej rejestracji i doładowaniu wchodzimy w "Zarządzanie kontami" w naszej konsoli PS3, następnie "Account Management" i "Add founds". System poprosi nas o wypełnienie danych właściciela karty. Wybieramy VISA, podajemy numer karty (otrzymamy go w pliku PDF), wybieram miesiąc i rok daty ważności karty (można ją znaleźć logując się na stronie prepaid.bzwbk.pl - zakładka "Moje karty" i "Karty internetowe plastikowe oraz w postaci dokumentu PDF" i klikamy "Szczegóły karty". Ostatnią informacją jaką musimy podać to kod CVV2 który otrzymamy smsem na podany przez nas w rejestracji numer telefonu. W kolejnej zakładce podajemy swoje dane osobowe, tego nie będę opisywał. Trzeba podać imię i nazwisko, ulice zamieszkania wraz z numerem domu/mieszkania, miasto i kod pocztowy. Prosta rzecz. Jeśli ta opcja nie zadziała, robimy to na podobnej zasadzie, wybieramy co chcemy kupić, np DLC Back to Karkand i kupujemy, system poprosi nas o wypełnienie wyżej wymienionych czynności. Trochę namieszałem, ale ogólnie cała akcja jest prosta i w razie jakichś pytań piszcie Minimalna kwotą jaką możemy doładować konto PSN to 20 zł + 1 zł na weryfikację czyli przelew będzie nas kosztował 21 zł :) To może teraz jakie są wady czegoś takiego? ;D I czy istnieje możliwość doładowania przez SMS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) To może teraz jakie są wady czegoś takiego? ;D I czy istnieje możliwość doładowania przez SMS? Moim zdaniem nie ma wad. Idealny kompromis pomiędzy kartą kredytową a kupnem karty prepaid za 100 zł. Doładowanie przez sms nie wchodzi w grę, tylko przelew bankowy. Jeśli chodzi o mnie jest to idealne rozwiązanie :) Edytowane 14 Luty 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 14 Luty 2012 mam mega zapierdol teraz. szybko tylko Robertowigorskiemu odpiszę: obejrzałem start i nie widziałem jakiejkolwiek sytuacji, w której mógłbym kogokolwiek przycisnąć. Najprawdopodobniej jakiś lag, bo z mojej perspektywy było czysto. na 95% nie pojadę na suzuce. dostałem się na okres próbny do jednej roboty i mam młyn, delikatnie mówiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Luty 2012 mam mega zapierdol teraz. szybko tylko Robertowigorskiemu odpiszę: obejrzałem start i nie widziałem jakiejkolwiek sytuacji, w której mógłbym kogokolwiek przycisnąć. Najprawdopodobniej jakiś lag, bo z mojej perspektywy było czysto. na 95% nie pojadę na suzuce. dostałem się na okres próbny do jednej roboty i mam młyn, delikatnie mówiąc. Ale głupoty gadasz, nie wierze że w niedziele nie będziesz miał czasu pojechać, zwłaszcza o tak późnej porze. Nie rób się już taki zarobas, jak tyle gniłeś na dupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 15 Luty 2012 Tacho odnóś się grzeczniej do kolegi bo cie kara na torze w niedziele spotka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Luty 2012 (edytowane) Tacho odnóś się grzeczniej do kolegi bo cie kara na torze w niedziele spotka :D "... ja się nie boje bo mam w dupie naboje" Edytowane 15 Luty 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach