Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dobrze pamiętam, arkos pisał że rezygnuje z rywalizacji bo nie ma czasu na grę, chyba, nie jestem pewien, jeśli nie to sory. Natomiast rufi czy dor mogli by się odezwać na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze pamiętam, arkos pisał że rezygnuje z rywalizacji bo nie ma czasu na grę, chyba, nie jestem pewien, jeśli nie to sory. Natomiast rufi czy dor mogli by się odezwać na forum.

Mi nie o to chodziło ,poprostu tych co wymieniłem,byli ,są o podobnych umiejętnoścdach i szkoda ze już niejezdarza bo było by jeszcze więcej emocji

Edytowane przez matijad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie byłaby walka :P Jeszcze ja się bym dołączył i już naprawdę byłoby nieźle z wyprzedzaniami, a tak dwa ostatnie wyścigi nic się nie działo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety panowie tor w Indiach byl moim ostatnim torem w tym sezonie szkoda bo nasza trójka byla blisko i wszystko sie mogło zdarzyć w tych 2 wyscigach ale niestety siła wyższa wykluczyla mnie z rywalizacji. dzielki za fajna jazde moze spotkamy sie w 5 sezonie jak zakupie gre to tyle z mojej strony trzymajcie sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, poważnie mówisz? Wielka szkoda, ostatnio praktycznie w każdym wyścigu mocno ze sobą walczyliśmy. No cóż, pewnie masz swoje powody. Mam nadzieję, że jednak będziesz tu zaglądał i jeszcze ligowo będziemy jeździć w przyszłości. Trzymaj sie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia robert ,walka z tobą to hektolitry wylanego potu,i więcej siwych włosów na głowie

Do 5 sezonu liczę na ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROBERT DLACZEGO !!?? :( wszyscy odchodzą ...DLACZEGO ! JA SIĘ PYTAM DLACZEGO !

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No szkoda że robert kończy bo naprawdę fajna walka się zapowiadała między wami, do zobaczenia robert w 5 sezonie z cudowną F1 2012 :P

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jest opcja że dziś mogę się parę minut spóźnić, ale nie koniecznie, tak czy inaczej poczekajcie na mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgloszenie wysłane wraz z dowodem filmowym do fia małej ligi i do b,e costam w sprawie incydentu wyścigowego teamu sauber (polecenie zespołowe cytuje ty piti wyprzedzić cię ,jak chcesz a to cię nie wyprzedze );-) tak sie nierobi kowi

Edytowane przez matijad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Q - zmarnowałem szansę bo mogłem osiągnąć dużo lepszy czas ale na szybkim kółku przyciąłem zakręt i dupa :]

R - czas w kwalifikacjach nadrobiłem pod koniec wyścigu i to z nawiązką bo 1:31.8xx to mój aktualny rekord na tym torze :), start z drugiego miejsca wcale nie przyspożył mi kłopotów bo odrazu na pierwszym zakręcie stałem się liderem wyścigu, potem gonitwa Tacho za mną, powoli dystans się zwiększał ale popełniałem małe błędy (dlatego powoli :D ), po pierwszym pitstopie gdzie wdłg strategii założono mi PRIMEy, Tacho jadący na nowych OPTIONach był bezkonkurencyjny i szybko spadłem na 2 pozycję. Co potem mi sie odbiło bo po 2 pitstopie jechaliśmy na tych samych oponach co dało mi przewagę bo tempo miałem świetne - tak skromnie mówiąc :P Potem Tacho zmienił znowu na PRIME, ja na OPTIONy i wygrana była już pewna. Fajny wyścig, ogólnie myślałem tylko o strategii ale postanowiłem nie kombinować i opłaciło się :)

ps. przejechaliśmy się po wyścigu po Sao Paulo na padach. Powiem tak - wyrazy uznania dla Mane :) mam nadzieję, że za tydzień wszyscy jedziemy na padach? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję, że za tydzień wszyscy jedziemy na padach? ;>

Każdy bez wyjątku podpisał się pod pomysłem jazdy Brazylii na padach. Klamka zapadła, innej opcji nie ma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem odpowiedź od fia i teamu sauber

Cytuje "na drugim pitstopie niezalozylismy kierowcy kowiemu szybki do kasku przeciwsłoneczne i tego były skutki słabszego tempa ":-P:-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem odpowiedź od fia i teamu sauber

Cytuje "na drugim pitstopie niezalozylismy kierowcy kowiemu szybki do kasku przeciwsłoneczne i tego były skutki słabszego tempa ":-P:-P

Z tego co Kowi mówił, gra znowu mu ustawiła widok zza bolidu i nie mógł tego zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak było, plus zero dźwięku z gry oprócz waszych bolidów. Polecam się przejechać na takim ustawieniu bo jest na prawdę zacnie chyba zacznę jeździć tak każdy wyścig :banana:

A tak na poważnie to nie wiem co ta gra wymyśla. Nagle na starcie zero dźwięku i przy pit stopie można się spodziewać zmiany kamery na tą z tyłu. Jak Tacho kręcił 1:34 na drugim stincie ja miałem problem żeby zejść poniżej 1:39. Zapytałbym się panów z CM co to k.... ma być ale i tak wiem, że odpowiedzi nie dostanę, a w edycji 2012 i tak będzie coś zje.....

W ogóle myślałem, że już się nie pojawię na starcie, bo musiałem konsole sformatować. Wszedłem potem w ściągnięte rzeczy i nie ma online passa do F1. Na szczęście trzeba wpisać za każdym razem ten kod więc się udało.

Qual:

40155822608507679084_thumb.jpg

Wyścig:

99153211223280703446_thumb.jpg

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abu Zabi zaliczone na plus :) wiedziałem że tempem nie dorównam mateo bo nie dużo jeździłem i w końcu to mateo ... ale miałem szanse zdobyć PP i ją wykorzystałem, o to mi chodziło :banana:

W wyścigu nie było już tak wesoło, trochę walki na początku, później złapałem gdzieś spina, sporo błędów, przyciąłem też sporo razy i dostałem karę drajw tru :biggrin: Tak czy inaczej druga pozycja mimo wielu błędów (słabiutko ci z tyłu jechali skoro mnie nie dogonili :rofl: )

Czas na padziarską Brazylię, będzie bardzo ciekawie sądząc po wczorajszym treningu :biggrin:

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby nie gra to bysmy zawalczyli na koniec, a tak to niestety ciezka walka o zachowanie tempa weszla, a na koniec juz nie przyspieszalem i nie ryzykowalem kontaktu z pitim :P

O ile jeszcze wczoraj przed wyscigiem mialem chec pojezdzic i myslalem nawet czy nie zaczac pucharkow nabijac, to po wyscigu gdzie gra przypomniala o sobie stracilem zupelnie ochote na jazde :( glupia gra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie w tym wyścigu liczyło się jedynie dojechanie do mety i nie złapanie po drodze jakiejś kary. Przed niedzielą nic nie trenowałem na tym torze, a wyścig jechałem na podwójnym gazie, więc nie liczyłem na zbyt wiele. Postawiłem więc na spokój i 2 pit stopy i proszę bardzo, wpadło podium :D Na nic więcej nie było szans. W normalnych warunkach Kowi byłby daleko przede mną, ale że gra mu włączyła widok zza bolidu, to chyba nie chciał ryzykować walki wewnątrz zespołowej na ostatnich 3 okrążeniach. Nie mogę się doczekać Brazylii na padach już :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgloszenie wysłane wraz z dowodem filmowym do fia małej ligi i do b,e costam w sprawie incydentu wyścigowego teamu sauber (polecenie zespołowe cytuje ty piti wyprzedzić cię ,jak chcesz a to cię nie wyprzedze );-) tak sie nierobi kowi

Nie wiem o co Ci chodzi w tym momencie, myślisz że specjalnie jechałem dużo wolniej niż na pierwszym stincie tylko po to żeby piti był pozycje wyżej i odrobił więcej punktów. Jak pisałem wcześniej musiałem jechać z kamery z tyłu od drugiego stintu. Nie miałem żadnego wyboru i wcale się tak przyjemnie nie jedzie. Rozmowa była dłuższa niż twój cytat i nie wiem czy ty ją słyszałeś (ja Ciebie podczas wyścigu nie słyszałem) czy to z relacji innych. To, że nie chciałem już podejmować ryzyka po tym jak piti stwierdził, że do końca jedzie było związane właśnie z jazdą z za bolidu i totalnym braku dźwięku. Na moim filmie z belgi masz przykład co się dzieje w takiej sytuacji, pierwszy stint, luz da sie jechać bo nie ma tylko dźwięku, ale po zjeździe do boksu przerzuca na kamerę z tyłu i już nie jest fajnie.

A odpowiadam dopiero teraz bo wczoraj nie zauważyłem tego posta i nie sądziłem, że będę o takie praktyki posądzany szczególnie ze zawsze staram się zachowywać fair na torze podczas wyścigów.

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kowi ja wrecz przeciwnie slyszalem was przec cały wyscig i wiem co mówiłeś i niebroń się przedemną bo nie stawiam ci żadnych zażutów ,napisałem co myślę i zrobiłem z tego żart ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie kowiemu głupio bo wyszła jego podstępna strategia na jaw :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to Tacho zawsze mnie rozgryziesz. 10 miesięcy planowania, 4 miesiące przygotowań i tak udało się wszystko przeprowadzić jak trzeba. :P

Matijad postaw się w mojej sytuacji, jedziesz za kolegą zespołowym, który walczy w klasyfikacji o pozycje. Ty i tak nie masz nic do ugrania, a gra stwierdza, że masz jechać ze zjebanej kamery z tyłu samochodu i bez dźwięku. Mając na uwadze doświadczenia ze SPA, gdzie sam stałeś się ofiarą tejże kamery nie chciałem ryzykować już wyprzedzania. Jeśli ty byś wyprzedził, to uderzę się w pierś i przeproszę Ciebie i wszystkich innych.

Podkreślę tylko, że nie było moją intencją jechać tak wolno i czekać na pitiego, takie warunki do jazdy dostałem od oszukującej gry z takich korzystałem. Powiem więcej w połowie drugiego stintu myślałem czy się nie rozwalić bo tak się kiepsko jechało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisałem to w formie żartu,pewnie zrobił bym tak sami jak ty. Przypomniała mi się sytuacja z monako jak puscilem mateo i później kontakt z pitim byl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam jedynie za to pytanie pitiego czy go wyprzedzić, ale bardziej chodziło mi po głowie w jakim stanie ma opony.

Dobra z resztą nie ma co roztrząsać tego, w niedziele ostatni wyścig, piti musi dojechać trzeci a ty za nim, żeby Cie wyprzedzić, bo masz jedno drugie miejsce i przy takiej samej liczbie punktów będziesz wyżej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie jestem pewien czy pojadę Brazylię w niedziele, mam obecnie trudną sytuację w rodzinie. Zobaczymy jak sprawy potoczą się do niedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi