KOWI 165 Napisano 14 Marzec 2012 Nie no Mane pełen szacunek, że ty na padzie cały sezon z nami przejeździłeś. Trochę posmigałem i widzę, że naprawdę będzie ciężko. Chyba szykuje się pierwsze zwycięstwo Mane w naszej lidze ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Marzec 2012 Niestety nie jestem pewien czy pojadę Brazylię w niedziele, mam obecnie trudną sytuację w rodzinie. Zobaczymy jak sprawy potoczą się do niedzieli. Przede wszystkim dzięki mateo za szczerość i mam nadzieję że będzie ok ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Marzec 2012 Przede wszystkim dzięki mateo za szczerość i mam nadzieję że będzie ok ... No póki co sytuacja jest lekko napięta, w piątek może już będzie lepiej to wezmę się za jakiś trening bo od Niedzieli nie jezdziłem a to na padzie więc trzeba troche więcej jednak czasu poświęcić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Marzec 2012 Stała się rzecz straszna i uszkodziłem, dosyć nie ładnie, palca który w 33% odpowiada za wyścig, konkretnie lewy kciuk ... Próbowałem zagrać w Battlefielda jest mega kiepsko :wallbash: :wallbash: :wallbash: , a jak wiadomo na padzie w F1 lewy kciuk "robi robote". Mam wielką nadzieję że do niedzieli mój organizm się wysili i chociaż przestanie wychodzić mięcho z palca, inaczej będę zmuszony odpuścić ostatni, zajebiście ciekawie zapowiadający się wyścig sezonu ... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 17 Marzec 2012 oglądacie jutro wyścig? może założymy sobie voice chata i pokomentujemy wyścig na żywo? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
totos-270889 0 Napisano 18 Marzec 2012 Siema wszystkim, w końcu wróciłem. Wczoraj trochę pojeździłem z sharentem (sorry, byłem lekko na bani :D) dziś już potrenuje solidnie na tym padzie i zobaczymy:) fajnie że udało mi się wrócić:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 18 Marzec 2012 Ehh, to już koniec. Dziwne uczucie. Tak jakbym miał się żegnać z kumplami, których długo nie zobaczę. Fajnie się z wami jeździło przez te ~10 wyścigów. Szkoda, że prawie nikt się nie decyduje na przyszłą jazdę w następnym sezonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Marzec 2012 No i stało się, najciężysz wyścig jaki miałem w sezonie 3 Małej Ligi zakończył się powodzeniem :happy: Było dużo walki głównie z Tacho, a także z Mane który (tak jak myślałem) dojechał na 3 miejscu - wielkie brawa dla niego!! Aż się zdziwiłem jak zobaczyłem że ciężko mi go dogonić :D no ale udało się. Potem była już gonitwa za Tacho i w pózniejszym czasie walka. Jeszcze zapomniałem o starcie kiedy to za pózno skreciłem na pierwszym zakręcie przez co uderzyłem przednim prawym kołem w Tacho ale jemu chyba nic się nie stało bo pojechał dalej, mnie tylko obróciło o 360 i spadłem na ostatnie miejsce :] Ostatnie deszczowe kółko przed którym zjechałem po WET'y dało mi wygraną, bo na INTERMEDIAT'ach nie dało się utrzymać bolidu na torze. W każdym razie jestem szczęśliwy że ostatnie 3 wyścigi wygrałem :) Dziękuje wszystkim za wspólnie spędzony czas przed tym "dziełem sztuki" jakie zafundowało nam CM, no i do zobaczenia w 5 sezonie! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 18 Marzec 2012 (edytowane) A ja się wkurzyłem i nie lubię już tej gry, miałem wygrać :happy: Żeby nie było ze narzekałem na palca zamieszczam zdjęcie :banana: http://i41.tinypic.com/20g011t.jpg sharent, zawsze można pograć w tygodniu :) a co do nowego sezonu z F1 2011 to zobaczę ilu będzie chętnych i o której godzinie będzie GP. Edytowane 18 Marzec 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Marzec 2012 A ja się wkurzyłem i nie lubię już tej gry, miałem wygrać :happy: Żeby nie było ze narzekałem na palca zamieszczam zdjęcie :banana: http://i41.tinypic.com/20g011t.jpg Dzięki, jadłem... Nie no żarcik :P tak na serio to szacun dla ciebie za jazde z taką kontuzją bo miałeś naprawdę konkurencyjne tempo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 18 Marzec 2012 Dzięki, jadłem... Nie no żarcik :P tak na serio to szacun dla ciebie za jazde z taką kontuzją bo miałeś naprawdę konkurencyjne tempo. Bolało, ale adrenalinka i chęć zwycięstwa to najlepszy środek przeciwbólowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Marzec 2012 No i prawie ci sie udało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 18 Marzec 2012 Wyniki naszej jazdy na padach :P Qual: Wyścig: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Marzec 2012 Wyniki naszej jazdy na padach :P Qual: Wyścig: O właśnie zapomniałem o kwalifikacjach :D bo tam też fajna walka była, najpierw Tacho zrobił szybkie kółko, potem ja poprawiłem swoje i traciłem do Tacho jedynie 0,003s :D Potem jeszcze zdołałem wskoczyć na PP ale jak widać nie na długo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 19 Marzec 2012 Ostatni wyścig sezonu jak dla mnie z oczywistych względów pozostanie długo w pamięci ;) Kwalifikacje niestety za bardzo chciałem , i po wyjściu z ostatniego zakrętu na długo prostą zbyt wczesne włączenie drs'a i poleciałem jak Maldonado w poprzek drogi. Wyścig... pierwsze zakręty i pozycja nr 2 :D. Nie ukrywam, że pierwsze dwa kółka tak mi buzowała adrenalina , że myślałem że mi gałki oczne wylecą heh. Niby tylko granie po sieci a tyle emocji. Jak już adrenalina delikatnie opadła, zauważyłem, ze jadąc moim standardowym tempem, jestem w stanie beż żadnych problemów uciekać bolidom za mną, fajne uczucie po tak trudnym sezonie ;) Mateo i Tacho po czasach w kwalu wiadomo było, że są poza zasięgiem. Wkurzony jestem tylko na końcówkę wyścigu, myślałem, że deszcz nie będzie się powiększał i założyłem twarde opony i zaraz po wyjeździe z pitu już nie dało się na nich jechać wiec kolejny pit wymuszony. Oraz decyzja na ostatnim kółku aby jechać dalej na przejściówkach, na których trzeba było jechać 100 km/h ale jakoś się doczołgałem. Szkoda, że sezon nie wyglądał tak jak ten wyścig, oczywiście biorę pod uwagę, to że nie jeździcie na padach więc i walka wyglądała tak a nie inaczej. Mimo wszystko dzięki za świetny sezon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Mane wychodzi na to, że nie masz wyjścia i kierownica będzie musiała wjechać pod twoją strzechę :P Ja się strasznie kręciłem na początku wyścigu, później złapałem dobre tempo i udało się dogonić i wyprzedzić Matijada, który odjechał dość znacznie w pierwszej fazie wyścigu. W ogóle skończyłem wyścig z +5 laps na paliwie :rofl: Nie ogarnąłem, że jadąc prawie cały wyścig na standard tyle wachy mi zostanie :P Z jednej strony dobrze, że już ten sezon za nami, ale z drugiej trochę będzie brakować jazdy w niedzielne wieczory. Trzeba będzie poszukać czegoś do działania wieczorami, ale na razie na pewno nie będzie to F1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Koniec sezonu 3 Z jednej strony się ciesze a z drugiej jest mi smutno " ta ostatnia niedziela" Ale trzeba iść do przodu i czekac znów na nową odsłone f1 2012{ oby coś zrobili dobrze} Co do brazyli miałem sie przgotowywać cały tydzień aby utrzymac przewagę nad pitim w klasyfikacji ,co z tego wyszło to zaledwie 1 godzina w czwartek w gp na praktyce Qual po przejechaniu 2 wyjazdów czas jaki miałem to tragedia dopiero ostatni wyjazd udało mi sie wskoczyc o jedno miejsce wyżej (ale po stracie do czołówki stwierdziłem ze moje 4 miejsce jest nie do obronienia) Race start w miare dobry błedy przeciwników i jestem czwarty ,po 1 stincie kktóry opózniłem o 3 kólka miałem juz około 20 sek nad pitianem ,ogarnoł mnie spokój i równym nie ryzykownym tempem jechałem dalej , i sukcesem zakonczyłem ten wyscig co najlepsze nie popełnilem żadnego błedu ,pierwszy raz mi sie tak udało i to na padzie Mam jedno małe ale do kolegi totosa ,dobrze że to koniec sezonu bo za to zachowanie na torze wyleciałbyś z ligi :pinch: SEZON skończony na 4 miejscu (jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)przed sezonem brałbym w ciemno) :banana: piękna walka z pitianem ,robertem i sharentem bede długo pamiętał a od mateo ,tacho i kowiego dużo sie musze jeszcze nauczyć Sezon 1 6 miejsce Sezon 3 4 miejsce Sezon 5 czas powalczyć o podium :banana: DO ZOBACZENIA W 5 SEZONIE MAM NADZIEJE ŻE WSZYSCY SPOTKAMY SIĘ NA TORZE BY WALCZYĆ O CZAPKE GRUSZEK Edytowane 19 Marzec 2012 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Marzec 2012 Proszę opiekunów ligi o uzupełnienie tabeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Wieczorem będzie jak tylko piti do domu powróci, chyba że browarami się za bardzo zrobimy to będzie jutro :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 19 Marzec 2012 Tabelki zaktualizowane. Sorka mordeczki, że dopiero teraz, ale wczoraj byłem tak zmasakrowany po weekendzie, że ledwo co dojechałem do tej mety i już na nic nie miałem siły. A dzisiaj z Kowim podjęliśmy się poważnej misji i stąd to opóźnienie. Gratki matijad za 4 miejsce. Należy Ci się za tą regularność. Grubsze podsumowanie sezonu napiszę jakoś niedługo. Jeśli wyrazicie chęć to jakieś statystyki z sezonu mogę przygotować i wrzucić, żeby było co wspominać. Do zobaczenia na torze w sezonie piątym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) Nadszedł wreszcie czas żeby i Tacho w kilku słowach podsumował te piękne, pełne złych i dobry emocji chwile ... :ermm: Zacznę może od podziękowania Wam wszystkim za wspólne ściganie, za to że każdy znalazł chęci (no może z tym było różnie ) na rywalizację w tą jakże wyśmienitą grę wyścigową :banana: Pogratuluję również mateo, przecież mu się należy, ale pogratulować również chce sobie, zająłem drugie miejsce i wygrałem GP Monaco,to wystarczająca nagroda dla mnie Myślę że nie ma się co żegnać, ja osobiście z góry zakładam że F1 2012 kupuje, nie ważne jakie będzie, ważne żeby pościgać się online, najchętniej z Wami ! ps. a do tego czasu proponuję zebrać wszystkich z ligi 2 którzy posiadają BF3 i pomyśleć o rozgrywkach ligowych, w końcu jest możliwość posiadania własnego serwera, no chyba że już ktoś z was w temacie siedzi to chętnie się przyłącze. Edytowane 28 Marzec 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 28 Marzec 2012 ps. a do tego czasu proponuję zebrać wszystkich z ligi 2 którzy posiadają BF3 i pomyśleć o rozgrywkach ligowych, w końcu jest możliwość posiadania własnego serwera, no chyba że już ktoś z was w temacie siedzi to chętnie się przyłącze. Jeśli zasponsorujesz nam serwer to ja bardzo chętnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 28 Marzec 2012 Ja chetnie pogram tylko musza mi internet wlaczyc bo leca w kule i od wczoraj nie mam. Akurat jak patcha wydali to UPC musialo stwierdzic ze kowi nie bedzie mial internetu, telewizji i telefonu z reszta tez... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Marzec 2012 Jeśli zasponsorujesz nam serwer to ja bardzo chętnie Wydaje mi się że jesteś ode mnie bogatszy :) Co za problem zebrać 12 osobowy skład, złożyć się na serwer i cześć. Tylko pierwsze trzeba liznąć temat e-ligowego grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 28 Marzec 2012 Nie mam zamiaru inwestować w serwer :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach