Patricko 8082 Napisano 25 Sierpień 2010 Temat poświęcony rozmowom uczestników Ligi 1. Możemy tu omawiać wszelkie kwestie związane z naszą grą w lidze, dzielić się opiniami po wyścigu oraz wymianie doświadczeń na torze. Godzina startu: 21:00 ================================================================= Lista uczestników Ligi 1: FERRARI THC_Driver ostrybuch CATERHAM Sir Siekier (psnid: errorpl) - (DFP) Mat3jroS (psnid: EviLorDs) - (DFGT) MCLAREN Kasper (psnid: Deeny_PL) - (pad) marekb77 LOTUS MilczaR (psnid: Milczar_ ) - (pad) Risen-_1 WILLIAMS Hexatron (psnid: Hexatron) - (DFGT) Kamil908 (psnid: Klacza908) - (DFGT) MERCEDES Patrykczeko Adilosgang SAUBER Squbix (psnid:Squbix) - (G27) Boonk (psnid: BOONK_PL) - (G25) RED BULL Kubica98 kaaroloo (psnid: kaaroloo) - (G27) ================================================================= SEZON 5 Organizatorzy ligi: Patricko & Sir Siekier WYNIKI: INDYWIDUALNE KONSTRUKTORSKIE SEZON 3 - Archiwum Organizatorzy ligi: Patricko & Sir Siekier & Kasper WYNIKI: INDYWIDUALNE KONSTRUKTORSKIE CIEKAWOSTKI: Blog naszego "paddock'owego dziennikarza" Klaczy, który opisuje co dzieje się przed, w trakcie oraz po wyścigu :biggrin2: http://klacza908.blog.onet.pl/ Wywiady przez rozpoczęciem nowego sezonu: Patricko Maaaziu Milczar Deeny Intruder Error Klacza Kryman Verbatimek Fizyk Asshuri Notowania zawodników i zespołów przed sezonem: Kierowcy indywidualni Zespoły ASYSTY: BREAKING ASSIST - OFF ABS - OFF TCS - OFF (do odwołania) GEARBOX - do wyboru RACING LINE - OFF PIT STOP - MANUAL KERS - MANUAL DRS - MANUAL DODATKOWE PKT: Brak dodatkowych punktów tej lidze. Sezon 1 - Archiwum Organizatorzy ligi: Patricko & Sir Siekier Obecne wyniki: WYNIKI Punktacja oraz zwycięzcy Sezonu 1: Będę wdzięczny, żeby w tym temacie wypowiadali się głównie uczestnicy danej ligi, chyba, że sprawa będzie wymagała głosu innych to nie ma problemu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) screen dla tych co nie chca pobierac a chca znac tylko klasyfikacje generalna. Edytowane 6 Marzec 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Sierpień 2010 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Sierpień 2010 Dla mnie im pozniej tym lepiej bo i tak godzine wstecz jestem. A dziecko mi ok 21 usypia wiec im mniej z tego czasu ukradne tym lepiej. 19 odpada w moim przypadku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 30 Sierpień 2010 Obojętne dostosuję się i zarezerwuję czas co tydzień na ostateczną godzinę (czekam tylko na ustalenia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 30 Sierpień 2010 Starzy glosowanie zrobimy gdy przyjedzie pora teraz zbieram propozycje godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Sierpień 2010 mi osobiscie pasuje i 19 i 20 i 21. Dostosuje sie do reszty. A podalem 19 bo 22 to juz za pozno imho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helion07 10 Napisano 30 Sierpień 2010 Osobiście jeśli to ma być w niedzielę, to 21.00, fakt 22 to już raczej późno, ale w ostateczności może być. Jeździmy tylko godzinę +/- więc myślę, że jakoś się uda z 21 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) Mi obojętnie ... Może być 18-19-20-21 ... No chyba,że jakiś mecz będzie to mi najlepiej pasuje 19 :P Mecz w niedzielę? No chyba, że mówisz o jakiś innym meczu :P Z tego co pamiętam to któreś GP leci późnym wieczorem, także myślę, żeby do ankiety wstawić tylko 20 i 21 i nie kombinować już za bardzo. Ja tu mówię o lidze angielskiej, tam często mecze sa o 16:55 ... A GP które leci poznym wieczorem, to Brazylii :) Edytowane 30 Sierpień 2010 przez Bagley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Sierpień 2010 Mecz w niedzielę? No chyba, że mówisz o jakiś innym meczu :P Z tego co pamiętam to któreś GP leci późnym wieczorem, także myślę, żeby do ankiety wstawić tylko 20 i 21 i nie kombinować już za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 30 Sierpień 2010 Patricko chodzi o to aby ludzie ewentualnie wymenili sie ze soba miejscami. Starajmy sie wyjsc na przeciw to i moze i nam wyjda ludzie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Sierpień 2010 moze i nam wyjda ludzie Ta, wyjdą...ale z ligi XD A tak na poważnie to mnie to tam zwisa, która godzina, chociaż 21 najlepiej pasuje. Byle wszędzie był komplet, chociaż to raczej i tak jest niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 30 Sierpień 2010 21 jak dla mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) Zostały dodane ankiety do każdego tematu ligowego. Głosują tylko uczestnicy danej ligi, nikt spoza niej, inaczej warn! Ankiety dobiegną końca, kiedy zagłosują wszystkie 12 osoby z danej ligi. PS. Jeśli komuś ewidentnie nie będzie pasowała godzina startu, to istnieje możliwość wymiany z kimś z innej ligi, komu ta godzina pasuje. Jednak kwestie wymian dopiero po zakończeniu ankiet. Ewentualne zgłoszenia proszę zgłaszać do Sir Siekier'a. Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Wrzesień 2010 Glosowac moi drodzy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Wrzesień 2010 Mozna juz stwierdzic ze nasza 1 liga zacznie startowac o godzinie 21.00 Dwie osoby bowiem nie zaglosowaly... kto to taki?? Jednak i tak wynikow to nie zmieni. Czy jest tutaj ktos z tych dwoch osob ktore zaglosowaly na 20.00 i im nie bedzie kompletnie pasowac godzina 21?? jesli jest taka osoba to prosze sie ujawnic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 12 Wrzesień 2010 SS ankieta jest publiczna, klikasz zobacz i masz ksywy delikwentów :) Fizyk89 , BoryZPL za 20 cwir, Bagley, Helion07, 1908borsuk, skret_kiszek, kazior, Maaaziu, Sir Siekier, Patricko za 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Wrzesień 2010 skret_kiszek, ten użytkownik nie jest uczestnikiem ligi, także jego głos się nie liczy, a jak delikwent go nie usunie to będą konsekwencje. Zresztą dostał już odpowiednie PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Wrzesień 2010 (edytowane) Dobra dzieki, ja tam az tak nie klikam. Zatem pytanie do BoryZPL, czy jest sie w stanie dostosowac do reszty apropos godziny 21? Mlody bowiem mowi ze nie ma problemu. Zatem BoryZPL czekam na twoja odp. edit... czyli jest 8 do 2. Zatem tak czy siak wynik jest oczywisty. Mozemy zatem stwierdzic ze 1 liga startowac bedzie o 21.00 lub 0 20.00 (mojego czasu) Edytowane 12 Wrzesień 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Wrzesień 2010 Z tego co pamiętam to Borys chyba mówił, że woli 20, ale się dostosuje do nas, także nie powinno być problemów. No, ale niech się lepiej sam wypowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Wrzesień 2010 No to pisz w pierwszym poscie o godzinie wyscigow, ja to samo zrobie w liscie obecnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 12 Wrzesień 2010 Z tego co pamiętam to Borys chyba mówił, że woli 20, ale się dostosuje do nas, także nie powinno być problemów. Z tym dostosowywaniem, to może lepiej poczekać do zakończenia głosowania we wszystkich ligach. Jak dotąd przeważa 21, ale chętnych na 20 nie brakuje i być może zajdzie taka potrzeba, by poprzez rotacje utworzyć (z istniejących już lig) ligę startującą o g. 20, wówczas każdy głos, może być na wagę złota :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Wrzesień 2010 (edytowane) Ale przecież nie jesteś w naszej lidze nawet to o co chodzi? :) Nasza będzie startować o 21:00, osoby z 20 powiedziały, że mogą się dostosować, także u nas nie ma problemu. EDIT: Kumam teraz, ale ogólnie na godzinę 20 jest bardzo mało osób. Zresztą niech wszyscy najpierw zagłosują. Edytowane 12 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 12 Wrzesień 2010 No ja sie dostosuje ;) 20 to taka optymalna godzina bo wtedy po jeszcze mozna wyjsc na miasto ;P Ale godzina w ta czy w druga to dla mnie nie ma problemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Wrzesień 2010 Koledzy Saper_PL oraz Ticko69, proszeni są o jak najszybsze oddanie głosu, żebyśmy mogli zamknąć już ankietę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach