superluksio 0 Napisano 26 Luty 2012 Bardzo emocjonujący wyścig. Dużo walki (z foxtrotem i babcią), zwłaszcza przed zmianą opon na intermediaty. Taktyka opon: 2 pierwsze stints na supermiękich, później z 10 kółek na intermediatach, ostatnie 8-9 kółek na wetach. Gdyby nie kilka błędów, była szansa na dużo mniejszą stratę do komara. Niemniej jendak i tak wielki sukces (p2!!!), tym bardziej że trening to tylko 1.5h dziś po południu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.Herer 0 Napisano 26 Luty 2012 sorry panowie kierownica zawiodla a mianowicie gaz sam sie dodawal ;/ co za bubel wczoraj bylo all ok ale na szczescie to tylko zwykla kierownica za grosze ale w sumie logitech nie wiem co mu sie stalo :D ale zaluje ze nie pojechalem z wami ja ;///// tyle czekalem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 26 Luty 2012 Herer, Nie łam się - za tydzień też jest wyścig. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 26 Luty 2012 Do dzisiejszego wyścigu znów przystąpiłem bez przygotowania.Wiec ostatnia pozycja nie powinna nikogo dziwic :) Wyścig rozpocząlem o dziwo bardzo dobrze. Chwile nawet prowadziłem, ale to pewnie przez to ze wszyscy mieli ustawiony bolid na deszcz a ja nijak. Na 3 kółku rozwaliłem skrzydło (tradycja) co skutkowało zjazdem do boksu. Niestety zjechałem wtedy kiedy mój teammate i straciłem duzo czasu w boksu. Dzieki temu awansowałem z drugiej pozycji na ostatnia. Pózniej jeszcze powalczyłem z luksiem i jakos dojechałem do mety. Ogólnie jestem zadowolony z ostatniej pozycji :rofl: Yelon pamietam jak kiedys w jakims wyscigu dostałes kare 20 sekund i na mecie zabrakło mi chyba z 3 sekund zeby byc przed tobą. Dzis jak traciłem do ciebie 20 sekund tak sobie pomyslalem ze moze znow bedziesz miał kare 20 sek.I miałem racje, ale oczywiscie jak na złosc musiałes odjechac na pare sekund tak jak w tamtym wyscigu. Jak na razie czesc sezonu poza europejska jest fatalna, za tydzien juz napewno bede przygotowany bo chciałbym byc 3 w klasyfikacji na koniec choc wiem ze bedzie bardzo trudno bo superluksio ma dobre tempo i trace do niego juz 36 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.Herer 0 Napisano 26 Luty 2012 najlepsze jest ze wy skonczyliscie a mi gaz sie odmulil cos chyba z usb podlaczeniem... no nic w next gp sprobuje powalczyc pozdrowki a jezeli juz jestesmy w ciaglym dialogu to jakie sluchawki do ps3 z mic dadza rade? tylko cos w cenie panowie bo sie nie przelewa luty slaby miesiac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) gratki dla tych co dziś staneli na pudle no i oczywiście dla tych co koło pudla też wyścig ciekawy dużo sie działo z mojej strony malutki żal za oglądanie sie za siebie czego efektem było pozostawienie spojlela na bandzie no i opona w kolorze czarnym powolne doczolganie się do pit stopu i fatalna wymiana zamiast na mokre miałem super twarde albo ja pomieszałem albo jakieś fatum ...heheheh ogolnie super dzieki wszystkim za wspólny wyścig no i daję filmik z wynikami kwalifikacji i metą pozdrawiam Edytowane 26 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 26 Luty 2012 najlepsze jest ze wy skonczyliscie a mi gaz sie odmulil cos chyba z usb podlaczeniem... no nic w next gp sprobuje powalczyc pozdrowki a jezeli juz jestesmy w ciaglym dialogu to jakie sluchawki do ps3 z mic dadza rade? tylko cos w cenie panowie bo sie nie przelewa luty slaby miesiac ja używam słuchawki sony - rok temu kosztowała coś około PLN120 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 26 Luty 2012 najlepsze jest ze wy skonczyliscie a mi gaz sie odmulil cos chyba z usb podlaczeniem... no nic w next gp sprobuje powalczyc pozdrowki a jezeli juz jestesmy w ciaglym dialogu to jakie sluchawki do ps3 z mic dadza rade? tylko cos w cenie panowie bo sie nie przelewa luty slaby miesiac w hipermarkietach masz po 4 dyszki słuchawki bluetooth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 26 Luty 2012 a jezeli juz jestesmy w ciaglym dialogu to jakie sluchawki do ps3 z mic dadza rade? tylko cos w cenie panowie bo sie nie przelewa luty slaby miesiac Ja używam słuchawki bluetooth do telefonu :banana: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fox.trot88 0 Napisano 26 Luty 2012 słuchawka do telefonu rulz :D. jak sie nie przelewa to idz do karefure,teszko lub inny hiper... i poszukaj napewno znajdziesz tanią...albo t ypowo do ps3 ale trzeba dołożyć.... wyścig...pp pierwszy raz,nie wiem czy slabsza wasza dyspozycja czy moja dobra w każdym bądz razie cieszy to miejsce..jednak do wyścigu ruszyłem z oponami 60% mimo ze zjechałem i zdążyłem wymienić w trakcie kwali ( powinien chyba z tych startować jak to jest ? ) ... no i konsekwencją zjazd na 3 lub 4 lap... później błędna zmiana na inter,za szybko i zacząłem gwiazdy tańczą na lodzie,znow pit -opti...kilka okrążeń znow pit bo deszcz..i tak się bawiłem...zła ocena,za mało wyścigów przejechałem tego typu i pewnie dlatego... w między czasie walka z luksiem,troche go tam poszturchałem i on mnie ...generalnie fajny wyścig,bez ustawienia na deszcz jechało się mi zadziwiająco dobrze..gratulacje za skonczony wyscig...nikt mimo deszczu się nie rozwalił...Ferrari 2xpodium, tak trzymać luksio :psbutton: ! :) :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Do dzisiejszego wyścigu znów przystąpiłem bez przygotowania.Wiec ostatnia pozycja nie powinna nikogo dziwic :) Wyścig rozpocząlem o dziwo bardzo dobrze. Chwile nawet prowadziłem, ale to pewnie przez to ze wszyscy mieli ustawiony bolid na deszcz a ja nijak. Na 3 kółku rozwaliłem skrzydło (tradycja) co skutkowało zjazdem do boksu. Niestety zjechałem wtedy kiedy mój teammate i straciłem duzo czasu w boksu. Dzieki temu awansowałem z drugiej pozycji na ostatnia. Pózniej jeszcze powalczyłem z luksiem i jakos dojechałem do mety. Ogólnie jestem zadowolony z ostatniej pozycji :rofl: Yelon pamietam jak kiedys w jakims wyscigu dostałes kare 20 sekund i na mecie zabrakło mi chyba z 3 sekund zeby byc przed tobą. Dzis jak traciłem do ciebie 20 sekund tak sobie pomyslalem ze moze znow bedziesz miał kare 20 sek.I miałem racje, ale oczywiscie jak na złosc musiałes odjechac na pare sekund tak jak w tamtym wyscigu. Jak na razie czesc sezonu poza europejska jest fatalna, za tydzien juz napewno bede przygotowany bo chciałbym byc 3 w klasyfikacji na koniec choc wiem ze bedzie bardzo trudno bo superluksio ma dobre tempo i trace do niego juz 36 pkt. powiem ci że do samego końca wyścigu nie bylem pewien że będe chociaż piąty te 20 sekund non stop chodzi za mną moja wina ścinanie w nadwyżce jak sprezentowali mi te 20 sekund byłem pewien że dasz rade być prze de mną ale znów sie udało nie ukrywam że bananka na ustach z tego powodu miałem mała rzecz a jak cieszy no to do następnego Edytowane 26 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 2 Marzec 2012 uhu nikt od tygodnia sie nie odzywa tabeli brak to znaczy że coś się dzieje :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 2 Marzec 2012 Tu zawsze jest cicho :) Proszę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 2 Marzec 2012 babcia dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 3 Marzec 2012 najlepsze jest ze wy skonczyliscie a mi gaz sie odmulil cos chyba z usb podlaczeniem... no nic w next gp sprobuje powalczyc pozdrowki a jezeli juz jestesmy w ciaglym dialogu to jakie sluchawki do ps3 z mic dadza rade? tylko cos w cenie panowie bo sie nie przelewa luty slaby miesiac w niedziele jedziesz?roki roki co tam z tobą sie dzieje czemu nie jezdzisz :psbutton: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.Herer 0 Napisano 4 Marzec 2012 Siemanko, tak bede dzis mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z kierownica jak w tygodniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 4 Marzec 2012 proponuje żeby hosta robil fox Siemanko, tak bede dzis mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z kierownica jak w tygodniu widziałem że trenowałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 4 Marzec 2012 Sory panowie dzisiaj mnie nie będzie , nie dam rady sie wyrobić. Powodzenia w wyścigu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 4 Marzec 2012 dajcie chwile obrobie i wrzuce film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.Herer 0 Napisano 4 Marzec 2012 dobry wyscig :D ale slabe tempo mialem nie wiem chyba ustawienia zawiodly :D musicie mnie wziasc na male warsztaty odnosnie setup'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 4 Marzec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 5 Marzec 2012 choć frekfencja jest nie nasjlepsza to chyba nie możemy narzekać 6-7 kierowców to niezly wynik patrząc na inne ligi jest ok.? babcia znowu problemy z treningiem ? od dwóch wyścigów giniesz w akcjii co sie tam dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 6 Marzec 2012 (edytowane) dobry wyscig ale slabe tempo mialem nie wiem chyba ustawienia zawiodly musicie mnie wziasc na male warsztaty odnosnie setup'a do jakiege teamu należysz bo nigdzie cie ni wpisali? Edytowane 16 Marzec 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 8 Marzec 2012 No znów nie trenowałem. Juz jakos straciłem ochote na jazde. Po europejskiej czesci sezonu cos straciłem forme, zapewne przez te ciagłe zmiany stref czasowych W abu dhabi nie wiem czy pojade, ale na ostatnim wyscigu napewno będe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 8 Marzec 2012 Panowie mam nadzieje że na ostatnie GP się zobaczymy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach