babciakundzia 13 Napisano 6 Luty 2012 Mi pasuje sobota, większosci powinna pasowac. Oczywiscie takie same składy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 6 Luty 2012 Mi również pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 6 Luty 2012 Mi również pasuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 6 Luty 2012 (edytowane) wchodze w to też pojade do kompletu pozostal superluksio... Edytowane 7 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 7 Luty 2012 Co z tabelą z wynikami, od Spa nie ma aktualizacji, a tu ponoć taka walka o punkty, tylko kto i ile ich ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 7 Luty 2012 Proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 7 Luty 2012 Dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 10 Luty 2012 To co jedziemy wreszcie w sobote ten wyścig czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 10 Luty 2012 No chyba tak, o 20 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 10 Luty 2012 Jestem za powtorka w sobote o 20tej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 10 Luty 2012 no to ustalone sobota 20 powtórka Monzy. A przy okazji jakie czasy kręcicie na Marina Bay ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fox.trot88 0 Napisano 10 Luty 2012 sorki Panowie ale nie będzie mnie w sobote na powtórce jak i w niedziele w sing. Szkoda bo dobrze sie czulem na monzie.musze wyjechac wiec widzimy sie na kolejnym weekendzie.Wybacz superluksio pozostawiam bez wsparcia ale zycze powodzenia.Nabij punkty za dwóch ;]... Licze że bedzie was więcej na Marynie bo zapowiada się ciekawa walka,Szerokiej przyczepnej .pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 10 Luty 2012 Ja na singapurze jeszcze wogole nie trenowałem W niedziele rano pojeżdze. Jutro 20 i kto hostuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 10 Luty 2012 Załatwcie Mi tanio F1 2011 :( Ja chcę grać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) najbardziej w singapurze obawiam sie deszczu to będzie masakra tym bardziej mało treningu brak czasu dojechać do mety w całości ...to będzie już sukces no wlasnie kto hostuje? Edytowane 10 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 11 Luty 2012 (edytowane) Mnie dziś raczej nie będzie, w niedziele wyścig również nie pewny Edytowane 11 Luty 2012 przez LuzzaQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 11 Luty 2012 to kicha w 4 nie ma sensu jechać Mnie dziś raczej nie będzie, w niedziele wyścig również nie pewny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 11 Luty 2012 Mnie dziś raczej nie będzie, w niedziele wyścig również nie pewny Panowie to jest sens jechac ten wyścig?? Na dodatek tylko w 4. Ja bym jednak anulował ten wyscig albo zostawił takie wyniki jakie były. Decyzja należy do was. Już lepiej o 20 zrobic ustawke i potrenowac przed singapurem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 11 Luty 2012 no w 4 nie ma sensu jechac .... Zostawmy wyniki takie jak były no albo rzeczywiście anulujmy ten wyścig całkowicie. Jak wolicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 11 Luty 2012 panowie ja niestety też dziś nie mogę. Decyzję odnośnie punktacji za Włochy pozostawiam organizatori ligii. pozdrawiam superluksio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 11 Luty 2012 (edytowane) nieźle , decyzje zapadają raptem godzine przed wyścigiem ... tylko sie umawiać , no trudno lepiej pojezdzić singapur Edytowane 11 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) z tego co liczyłem to dziś frekfencja będzie bardzo mizerna nieźle , decyzje zapadają raptem godzine przed wyścigiem ... tylko sie umawiać , no trudno lepiej pojezdzić singapur Edytowane 12 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) Frekwencja coraz gorsza. Kompletu się nigdy nie doczekam. Dzisiaj po wyscigu wrzuce tabelke bo wyjeżdzam na ferie. Wyniki z monzy wpisze a jak cos to moge pózniej usunąc ale uważam że nie powinismy anulowac wyników, bo przecież nie jechaliśmy 1,5 godziny bez celu (przynajmniej ja). PS. Kto hostuje?? Edytowane 12 Luty 2012 przez babciakundzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) ostatnio hostowałem i byly problemy Frekwencja coraz gorsza. Kompletu się nigdy nie doczekam. Dzisiaj po wyscigu wrzuce tabelke bo wyjeżdzam na ferie. Wyniki z monzy wpisze a jak cos to moge pózniej usunąc ale uważam że nie powinismy anulowac wyników, bo przecież nie jechaliśmy 1,5 godziny bez celu (przynajmniej ja). PS. Kto hostuje?? Edytowane 12 Luty 2012 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 12 Luty 2012 hej! Niestety dzisiaj nie pojade. Przepraszam, ze tak pozno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach