eVi92 11 Napisano 20 Czerwiec 2011 Niech każdy poda drużyna jaką by chciał, ogólnie bez Realu i Barcy było by lepiej bo są przegięte u nich te zdolności niektórych piłkarzy. moze i przegiete ale ronaldo i messiego da sie zatrzymac:) ostatnio zaczelem grac podwojonym kryciem i ostro. ciagle wale kosy , co mecz cala obrona ma zolte prawie :P ale skutkuje jak gram z kolesiemi co barca albo realem graja ciagle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Bayern Monachium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 20 Czerwiec 2011 Chelsea:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 AC Milan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 ManU :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRahr 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) wstępnie Arsenal Londyn Edytowane 20 Czerwiec 2011 przez TheRahr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) ok a wiec jesli chodzi o druzyny to narazie : eVi92- Chelsea Barney- Real pogoniarz1948- Ac Milan Jashel- Inter Mediolan nazarssj2 szkorbut77- Juventus TheRahr- Arsenal krokerinio- Bayern MrTrochosqba987 qba987- ManU qba ;p mowiles zeby cie dopisac a teraz wyjezdzasz ;) to zdecyduj sie do jutra czy szukac ci zastepstwo czy cos;p zobaczymy zreszta co bedzie:) Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 ja niechce nigogo zawiesc ale ja nie reprezentuje wysokiego poziomu rozegralem w sieci moze ze 40 meczy takze ja mam male doswiadczenie jezeli jest jakis limit odnosnie czy D1 czy D... to napiszcie ale jakby co to: porto atletico paragwaj czechy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 qba ;p mowiles zeby cie dopisac a teraz wyjezdzasz ;) to zdecyduj sie do jutra czy szukac ci zastepstwo czy cos;p zobaczymy zreszta co bedzie:) Sorry za zamieszanie :sweat:,im wcześniej liga by się zaczęła tym lepiej ,poźniej mógł bym nadrobił mecze, jeśli można by było :turned:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRahr 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) wydaje mi się, że nie będzie z tym problemu, zawsze można się nauczyć grać, a najszybciej idzie nauka grając z lepszymi od Siebie :P btw. rozumiem że rozegramy 18 meczy przy 9 zawodnikach i jak wszystko będzie okey kolejny sezon ? :D Edytowane 20 Czerwiec 2011 przez TheRahr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 wydaje mi się, że nie będzie z tym problemu, zawsze można się nauczyć grać, a najszybciej idzie nauka grając z lepszymi od Siebie :P jak dla mnie to super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jashel 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Inter Mediolan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) Sorry za zamieszanie :sweat:,im wcześniej liga by się zaczęła tym lepiej ,poźniej mógł bym nadrobił mecze, jeśli można by było :turned:. dobra qba to jakos to moze nadrobisz jak wrocisz.... tylko napewno zeby nie bylo ze potem tez gdzies wyjedziesz. PS: jezeli skonczymy przed twoim powrotem to moze wezniesz udzial w drugim sezonie od razu :) ja niechce nigogo zawiesc ale ja nie reprezentuje wysokiego poziomu rozegralem w sieci moze ze 40 meczy takze ja mam male doswiadczenie jezeli jest jakis limit odnosnie czy D1 czy D... to napiszcie ale jakby co to: porto atletico paragwaj czechy szkorbut nie ma limitu mozesz wybrac silniejsza ekipe :) tylko sprawdz jakie juz sa zajete. Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) Jeśli Arsenal zajęty to wezmę Real. Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez Barney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 21 Czerwiec 2011 Jeśli Arsenal zajęty to wezmę Real. ok to jeszcze zostali Nazarssj , MrTrochos i szkorbut wybierz sobie lepsza:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 21 Czerwiec 2011 Widzę że dosyć szybko to idzie. Także czekam na jakieś info kiedy zaczynamy i jak to będzie wyglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 21 Czerwiec 2011 juventus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) eVi92- Chelsea Barney- Real pogoniarz1948- Ac Milan Jashel- Inter Mediolan nazarssj2 szkorbut77- Juventus TheRahr- Arsenal krokerinio- Bayern MrTrochosqba987 qba987- ManU jeszcze 2 teamy do wyboru :) Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 eVi92- Chelsea Barney- Real pogoniarz1948- Ac Milan Jashel- Inter Mediolan nazarssj2 szkorbut77- Juventus TheRahr- Arsenal krokerinio- Bayern MrTrochosqba987 qba987- ManU jeszcze 2 teamy do wyboru :) Trochos zapewne Realem zagra :) a nazarssj2 nie mam pojecia wiec poczekamy az napisze:) Real jest już wybrany przeze mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 21 Czerwiec 2011 Real jest już wybrany przeze mnie. moj blad przepraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jashel 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Hmm slyszalem ze podobno realu i barcy nie bierzemy? Jezeli jednak bierzemy to ja zamiast interu biore Barcelone, z tego co widze jeszce nie zajęta;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trochos 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) widze ze wszyscy chca grac najleszymi ekipami szkoda :/ ja jak cos Liverpool Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez trochos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRahr 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 pytanie co jest bardziej przegięte barcelona czy real ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 21 Czerwiec 2011 Moim zdaniem nie są przegięte tylko troche lepsze. W master leauge obie ekipy ogrywam na top player ;p;p ale tutaj pewnie nie jeden będzie umiał lepiej wykorzystać potencjał tych drużyn niż "komputer", jak by nie było każda ekipa jest do ogrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 Barca jest lepsza wyraźnie od Realu przelicz overal piłkarzy. Cały blok defensywny jest lepszy od tego galaktycznych. Zawsze, możemy zagrać reprezentacjami, tam chyba nie ma takich różnic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach