Barney 2 Napisano 12 Lipiec 2011 Wpisuje dobrze kod i cały czas wyskakuje, że nieprawidłowy, spróbuje jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 12 Lipiec 2011 spinacie sie jak panienki przed okresem chcesz grać jeden z drugim to przestań odpowiadać na tępe texty tych którzy nie grają a gadają załóżyl ktoś forum nowe a nikt tam nie wszedł może by tak każdy kto gra wszedł i sie wpisał nick psid druzyna wstępnie zobaczysie ilu chetnych i zacznie na dniach ta lige czy coś przynajmniej nie bedzie tam tych gamoni co dyskutują to nowe forum już zamknięte czy co? panu juz dziekujemy. nie znajdziesz tu miejsca w zadnej lidze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) panu juz dziekujemy. nie znajdziesz tu miejsca w zadnej lidze . To jest jakas liga czy nie? Ktoś jakieś info posiada czy już nikt do nikogo się nie odzywa :) Chyba już wszyscy się wynieśli :) No nic, dzięki chłopaki za fajne granie i za te 2 edycje. Powodzenia i dozobaczenia kiedyś ;) Pozdro Edytowane 12 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) panu juz dziekujemy. nie znajdziesz tu miejsca w zadnej lidze . Przecież Kiba dobrze prawi, Ci co chcą niech się zapisują, bo tutaj jest więcej wylanych żalów niż w rozmowach w toku :D i chciałem dodać od siebie, że mam żal do kolegi KopaczK, bo widzę, że będzie jednak grał bo zarejestrował się na forum u nazzara, to fajnie ale po co tyle krzyczałeś, że rezygnujesz? Tylko proszę nie pisz, że wszyscy tu grali nie fair, a teraz tam wszyscy zaczną grać fair ehh:/ Edytowane 12 Lipiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2011 kosu jeśli chodzi ci o nowe forum to nie bardzo Forum stworzone przeze mnie nie jest dostępne dla wszystkich użytkowników, tylko dla zaproszonych dla mnie lub eVi92. Proszę o nierejestrowanie się bez zaproszenia.Będę kasować niechciane konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 12 Lipiec 2011 kosu jeśli chodzi ci o nowe forum to nie bardzo To się porobiło:] ja jestem zarejestrowany bez zaproszenia i jeszcze nie skasowany :D :D pozdrawiam, może poniosły go emocje:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) To się porobiło:] ja jestem zarejestrowany bez zaproszenia i jeszcze nie skasowany :D :D pozdrawiam, może poniosły go emocje:] spokojnie zostaniesz usuniety:) przeczytaj sobie regulamin tamtej ligi. nie dziwie sie ze kopaczk bedzie w niej gral bo bedzie uczciwa i bez nieczystych zagrywek jak tutaj. Edytowane 12 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2011 spokojnie zostaniesz usuniety:) przeczytaj sobie regulamin tamtej ligi. nie dziwie sie ze kopaczk bedzie w niej gral bo bedzie uczciwa i bez nieczystych zagrywek jak tutaj. Szkoda że się taka grupka zrobiła. Kłótnia może dużo zdziałać:) To skro kosu sądzo że nie ma miejsca dla ciebie to i dla mnie nie będzie i połowy osobników poprzedniej edycji ;p heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) [PS3] Pogoniarz 23:35:51 to powiedz swojej starej ze jest dobra w łozku Rafał 23:35:55 to nie jest obraza trylko szczera prwada [PS3] Pogoniarz 23:36:03 wypierdalaj! Rafał 23:36:06 hahaha [PS3] Pogoniarz 23:36:06 dziwko pogoniarz gratuluje poziomu 15 LAT !!! Edytowane 12 Lipiec 2011 przez pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach