szkorbut77 3 Napisano 28 Czerwiec 2011 niestety musze wyjechac na dwa dni w czwartek wracam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 28 Czerwiec 2011 TheRahr bierz ze sklepu. najlepszy www.3kropki.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 28 Czerwiec 2011 Jeśli można reprezentacje to ja się piszę na Hiszpanię a jak nie to Atletico Madryt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Jeśli można reprezentacje to ja się piszę na Hiszpanię a jak nie to Atletico Madryt Gramy klubami, to wpisz Liga Ps3site i się zapisz. Dobra w czwartek jak nazarssjj wróci zaczynamy community nieważne ile osób będzie. TheRahr, jeśli byś brał ze sklepu to ultima to najporządniejsz firma, grę dostaniesz na drugi dzień jeśli bierzesz kurierem. Ja tam kupuję i zawsze dostarczają w 24 godziny. Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Barney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 28 Czerwiec 2011 Mam takie pytanie, czy kamerka PS eye może byś używana jako HS czy lepiej kupić bezprzewodowy HS do 100 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 28 Czerwiec 2011 Gramy klubami, to wpisz Liga Ps3site i się zapisz. Dobra w czwartek jak nazarssjj wróci zaczynamy community nieważne ile osób będzie. TheRahr, jeśli byś brał ze sklepu to ultima to najporządniejsz firma, grę dostaniesz na drugi dzień jeśli bierzesz kurierem. Ja tam kupuję i zawsze dostarczają w 24 godziny. ;O Barney ma racje. do czwartku macie czas i zaczynamy... czy bedzie 7 czy 8 i tak zaczniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) ;O Barney ma racje. do czwartku macie czas i zaczynamy... czy bedzie 7 czy 8 i tak zaczniemy. Jestem chętny..!! :] mam podać nick? jak się zgadujecie ? wiecie co mam prośbę, zaproście mnie ponieważ nie mogę znaleźć community liga ps3site mój nick k0su1986 Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 28 Czerwiec 2011 Wpisałem Liga Ps3Site i znalazło normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Wpisałem Liga Ps3Site i znalazło normalnie. ok mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 28 Czerwiec 2011 o to swietnie;d k0su jaka druzyna grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRahr 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) do czwartku postaram się ogarnąc temat ;) gra ktoś z was w pesa i w fife, jak wrażenia? Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez TheRahr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 29 Czerwiec 2011 do czwartku postaram się ogarnąc temat ;) gra ktoś z was w pesa i w fife, jak wrażenia? W Fife 11 nie grałem, ale już 10 mi się bardziej podoba niż PES tylko, że ten skusił mnie trybem master league online. Jeśli jutro mamy zacząć to tak jak wcześniej mówiliśmy 19-22, żeby wszyscy byli w community o tej godzinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) W Fife 11 nie grałem, ale już 10 mi się bardziej podoba niż PES tylko, że ten skusił mnie trybem master league online. Jeśli jutro mamy zacząć to tak jak wcześniej mówiliśmy 19-22, żeby wszyscy byli w community o tej godzinie. MLO jest genialny, tylko mnie za bardzo wciągnął. Zdecydowałem się przestać prowadzić moją Jagiellonię po rozegraniu 666 meczy ;p teraz odkryłem na nowo tryby offline w grze i nie wiem, czy nie pójdę śladem KopaczKa i nie zacznę kupować co drugiej części gry, ponieważ ta mi daje mnóóóóstwo frajdy, a za kosmetyczne zmiany nie chce mi się płacić 170zł. No to o 19 wielka ustawka ;) btw, zmieniłem drużynę z Atletico Madryt na Man City. Może w przypadku sukcesu tej edycji ligi evi92(sukces ligi-wszyscy grają mecze, niezły poziom) następną rozegramy reprezentacjami? Tam jest nieco bardziej wyrównany poziom niż w klubach, więc fajnie byłoby rozegrać chociaż jedną ligę reprezentacjami. Życzę wszystkim powodzenia i połamania padów :D Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 No to o 19 wielka ustawka ;) btw, zmieniłem drużynę z Atletico Madryt na Man City. Może w przypadku sukcesu tej edycji ligi evi92(sukces ligi-wszyscy grają mecze, niezły poziom) następną rozegramy reprezentacjami? Tam jest nieco bardziej wyrównany poziom niż w klubach, więc fajnie byłoby rozegrać chociaż jedną ligę reprezentacjami. Życzę wszystkim powodzenia i połamania padów :D haha ;d wczoraj juz o malo co mialem ochote polamac po tych meczach naszych dwoch ostatnich ;d jakos mi nie szlo , brak skutecznosci polaczony z ostro gra ktora skutkowala czerwonymi kartkami to byl blad moj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 To co zaczynamy dzisiaj czy jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 29 Czerwiec 2011 To co zaczynamy dzisiaj czy jutro? Jutro bo szkorbut wyjechaj i mówił, że będzie w czwartek. Też chciałem po skończeniu tego turnieju zaproponować grę reprezentacjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trochos 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 tez jestem za reprezentacjami :) a jak gadamy o grze ofine , to co myślicie o trybie BAL?? Moim zdaniem jest świetny,dla tego trybu kupiłem pes,gram 10 sezon i jeszcze mnie nie nudzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) 2 seon możemy zagrać reprezentacjami tak dla odmiany Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRahr 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) tak się spytałem o fifke bo znalazłem u mnie w tesco wersję standard w cenie platinum, a lubie normalne pudełka :D można robić jakies kombinacje np. granie jedną ligą, jednym kontynentem albo legendami :P Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez TheRahr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 haha ;d wczoraj juz o malo co mialem ochote polamac po tych meczach naszych dwoch ostatnich ;d jakos mi nie szlo , brak skutecznosci polaczony z ostro gra ktora skutkowala czerwonymi kartkami to byl blad moj :) Ja też się wnerwiałem zwłaszcza na początku :) ale jesteś pierwszym moim przeciwnikiem, który efektywnie grał atakiem pozycyjnym "a'la barca". Niestety gameplay tej części pesa trochę faworyzuje grę długą piłką, 2-3 podania w akcji, często z pominięciem drugiej linii. Ale dzięki Ci wielkie, że mnie zachęciłeś, żebym nawrócił się na pozycyjny, bo jak znależć większą radochę gry, jak z rozklepania przeciwnika? :) Turniej szykuje się bardzo ciekawie, czekam na czwartek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 Na ten czwartek to my już chyba z 2 tygodnie czekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) To ja prosił bym o wpisanie się na forum wszystkich tak, żeby potwierdzić, że się wszyscy zjawią jutro o 19 bo niektórzy nie są zbyt aktywni na forum, jutro wejdziemy, a będzie z 5 osób i lipa. edit: Evi zaaktualizuj terminarz kto z kim gra, czy to automatycznie dobiera rywali bo nie wiem?? Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez Barney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) To ja prosił bym o wpisanie się na forum wszystkich tak, żeby potwierdzić, że się wszyscy zjawią jutro o 19 bo niektórzy nie są zbyt aktywni na forum, jutro wejdziemy, a będzie z 5 osób i lipa. Gdyby kazdy chcial tak mocno jak ty zaczac lige to juz bysmy grali od tygodnia :) jutro zaczynamy i nic nas nie powstrzyma :D chyba jak np bedzie nas 10 na com i wszyscy daja na match to losuje nas i automatycznie dobiera. to na podstawie tego pozniej sie stworzy tabele itp. Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 Ja bedę na pewno :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 Ja będę o 19 czekać na rywala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach