eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 zaraz wbijam na konsole , bylby ktos chetny na przedsezonowe sparingi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 29 Czerwiec 2011 Oczywiście też jutro bede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trochos 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 Jutro o 19 poczuje ktoś co to znaczy klęska :D Ps.Mam nadzieje ze nie ja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Jutro o 19 poczuje ktoś co to znaczy klęska :D Ps.Mam nadzieje ze nie ja ;) Wszyscy muszą być na 19?? bo o 16 mam przedpremierowy seans Transformerów w Imax :] więc dotre na 20 ;/ ale na pewno będę !! myślę jeszcze nad drużyną Ps. eVi92 ja jestem chętny na gre :] Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 Wszyscy muszą być na 19?? bo o 16 mam przedpremierowy seans Transformerów w Imax :] więc dotre na 20 ;/ ale na pewno będę !! myślę jeszcze nad drużyną Ps. eVi92 ja jestem chętny na gre :] k0su jak wybierzesz team to w community league wejdz i dolacz do ligi naszej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 k0su jak wybierzesz team to w community league wejdz i dolacz do ligi naszej :) Ok, gotowe zagram Auxerre :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 Ok, gotowe zagram Auxerre :] Siema można się dołączyc ? :) Gram Juve Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) oczywiscie ze mozesz:) Juve chyba zajete... ;d wolny jeszcze jest liverpool , marsylia , lyon , sevilla , atletico , totenham ... PS: k0su ... oj nie wiem czy to dobry pomysl z auxerre... ale jak uwazasz :) bo tam w lidze ludzie graja barca , realem itp Panowie. wbijac na community Liga Ps3Site a tam w community league i dolaczac do ligi :) eVi92- Chelsea Barney- Real pogoniarz1948- Ac Milan Jashel- Inter Mediolan nazarssj2-Man City szkorbut77- Juventus TheRahr- Arsenal krokerinio- Bayern MrTrochosqba987-Barca qba987- ManU k0su-Auxerre (jest jeszcze okazja do zamiany :D) domin 107 -? Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 oczywiscie ze mozesz:) Juve chyba zajete... ;d wolny jeszcze jest liverpool , marsylia , lyon , sevilla , atletico , totenham ... PS: k0su ... oj nie wiem czy to dobry pomysl z auxerre... ale jak uwazasz :) bo tam w lidze ludzie graja barca , realem itp Panowie. wbijac na community Liga Ps3Site a tam w community league i dolaczac do ligi :) eVi92- Chelsea Barney- Real pogoniarz1948- Ac Milan Jashel- Inter Mediolan nazarssj2-Man City szkorbut77- Juventus TheRahr- Arsenal krokerinio- Bayern MrTrochosqba987-Barca qba987- ManU k0su-Auxerre (jest jeszcze okazja do zamiany :D) domin 107 -? O masz :/ Ja to jestem zdecydowany ale chodzi mi o drużyne. A może zagramy o to kto zagra Juve :D Użytkownik szkrobut przyjmuje wyzwanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 O masz :/ Ja to jestem zdecydowany ale chodzi mi o drużyne. A może zagramy o to kto zagra Juve :D Użytkownik szkrobut przyjmuje wyzwanie? oj watpie;p jutro ruszamy z ta liga :) ;d zdecyduj co zrobisz. sa inne teamy dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 kOsu podrzucił fajny pomysł na przyszłość, żeby zagrać ligę bez, no powiedzmy, 10 najlepszych drużyn w grze. Grając średniakami więcej zależy od umiejętności gracza. Jak ktoś chętny na całonocny maraton dzisiaj w pesa meczyki online( 1vs1 jak będzie więcej chętnych to zagramy 2vs2- dzisiaj grałem z ludźmi z ligi i gra się super) to piszcie na PSNid: Nazarro19. Ja dzisiaj nie usnę, bo wyniki matury o północy sprawdzam :D także od 0:30 powinienem być online. k0su moja rada bierz Tottenham- chyba najlepsza z dostępnych drużyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 oj watpie;p jutro ruszamy z ta liga :) ;d zdecyduj co zrobisz. sa inne teamy dobre :) Ok , biore seville. Ale w następnej edycji rezerwuje Juve. A jak odszukac tą ligę? Szukałem i coś nie wyszło:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) kOsu podrzucił fajny pomysł na przyszłość, żeby zagrać ligę bez, no powiedzmy, 10 najlepszych drużyn w grze. Grając średniakami więcej zależy od umiejętności gracza. Jak ktoś chętny na całonocny maraton dzisiaj w pesa meczyki online( 1vs1 jak będzie więcej chętnych to zagramy 2vs2- dzisiaj grałem z ludźmi z ligi i gra się super) to piszcie na PSNid: Nazarro19. Ja dzisiaj nie usnę, bo wyniki matury o północy sprawdzam :D także od 0:30 powinienem być online. k0su moja rada bierz Tottenham- chyba najlepsza z dostępnych drużyn. o nazarssj2 wierze ci na slowo . i lepiej badz w nocy bo sie stawie do pesa i zemszcze za te porazki wczorejsze i dzisiejsze :) domin 107. musisz wejsc w commnity online. tam join/create community i join wez. nazwa : Liga Ps3Site (wpisz dokladnie taka nazwe bo jak wpiszesz liga ps3site to chyba nie znajdzie) jak znajdziesz do dolacz i potem community league i zapisz sie do ligi :) tyle Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 o nazarssj2 wierze ci na slowo . i lepiej badz w nocy bo sie stawie do pesa i zemszcze za te porazki wczorejsze i dzisiejsze :) Wyzwanie przyjęte. Teraz idę się zrelaksować, po północy odpalam konsolę i gramy ;) jak uda się zebrać więcej ludzi to może zagramy 2vs2, fajnie mi się z Tobą w drużynie grało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Wyzwanie przyjęte. Teraz idę się zrelaksować, po północy odpalam konsolę i gramy ;) jak uda się zebrać więcej ludzi to może zagramy 2vs2, fajnie mi się z Tobą w drużynie grało :D mam nadzieje ze jak sprawdzisz wyniki matur to bedziesz w dobrym humorze do grania :) watpie czy ktos bedzie w nocy tak siedzial :) Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 29 Czerwiec 2011 Ok , biore seville. Ale w następnej edycji rezerwuje Juve. A jak odszukac tą ligę? Szukałem i coś nie wyszło:/ W następnej edycji gramy reprezentacjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 W następnej edycji gramy reprezentacjami. Barney widzisz... moze bedzie z 10-11 osob na rozpoczeciu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 29 Czerwiec 2011 mam nadzieje ze jak sprawdzisz wyniki matur to bedziesz w dobrym humorze do grania :) watpie czy ktos bedzie w nocy tak siedzial :) Też na to liczę, poprawialem tylko rozszerzoną biologię i chemię.. niezależnie od wyniku robimy dzisiaj maraton :D wpół do pierwszej rozgrzewaj pada ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Barney widzisz... moze bedzie z 10-11 osob na rozpoczeciu ;p Trochę kiepski pomysł z tymi reprezentacjami ,małe pole manewru. Z dobrych tylko Holandia, Anglia,Francja,Niemcy,Portugalia,Brazylia,Hiszpania i Argentyna ... A o której jutro zaczynamy? Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 29 Czerwiec 2011 Trochę kiepski pomysł z tymi reprezentacjami ,małe pole manewru. Z dobrych tylko Holandia, Anglia,Francja,Niemcy,Portugalia,Brazylia,Hiszpania i Argentyna ... domin 107 ? to jest twoj psnid? Trochę kiepski pomysł z tymi reprezentacjami ,małe pole manewru. Z dobrych tylko Holandia, Anglia,Francja,Niemcy,Portugalia,Brazylia,Hiszpania i Argentyna ... A o której jutro zaczynamy? 19-22 maja byc wszyscy. to jest czas na gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 domin 107 ? to jest twoj psnid? Si , domin107 razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 kOsu podrzucił fajny pomysł na przyszłość, żeby zagrać ligę bez, no powiedzmy, 10 najlepszych drużyn w grze. Grając średniakami więcej zależy od umiejętności gracza. Jak ktoś chętny na całonocny maraton dzisiaj w pesa meczyki online( 1vs1 jak będzie więcej chętnych to zagramy 2vs2- dzisiaj grałem z ludźmi z ligi i gra się super) to piszcie na PSNid: Nazarro19. Ja dzisiaj nie usnę, bo wyniki matury o północy sprawdzam :D także od 0:30 powinienem być online. k0su moja rada bierz Tottenham- chyba najlepsza z dostępnych drużyn. Zostanę już przy Auxerre :] to mój pierwszy turniej z Wami, więc potraktuje go ulgowo, muszę poznać poziom przeciwników :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 30 Czerwiec 2011 A jak wbije dopiero dzisiaj o 20 to może być bo do 19 nie zdąże wrócić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 30 Czerwiec 2011 A jak wbije dopiero dzisiaj o 20 to może być bo do 19 nie zdąże wrócić. Od przeznaczenia nie uciekniesz ;p w takim razie o 20 skrzyżujeny pady :D eVi92, mam nadzieję, że nie mówiłeś wczoraj poważnie i że jednak nie zrezygnujesz z pesa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 30 Czerwiec 2011 A jak wbije dopiero dzisiaj o 20 to może być bo do 19 nie zdąże wrócić. To wbij o 20 ktoś jeszcze pisał, że o tej godzinie wbije. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach