m0rph 3307 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Widze, ze czas znow zakupic PS3 :D Nie wiem tylko co na to moja watroba.. Do zobaczenia Misiek on di ader sajd :) @DOWN no i kupilem LOL teraz musze poczekac az na ta wioske doplynie DS.. cholera, jeszcze tylko wyjasnienie brzydszej polowce, dlaczego znow 2 pleje w domu :/ u mnie Dark Souls bedzie bardziej mroczny niz Wam sie wydaje :D Edytowane 5 Październik 2011 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okrutny_misio 0 Napisano 5 Październik 2011 Widze, ze czas znow zakupic PS3 :D Nie wiem tylko co na to moja watroba.. Do zobaczenia Misiek on di ader sajd :) znowu kilka dni z życia wyjętych ... ale na pewno nie straconych a wątroba się regeneruje .... podobno do zobaczenia od dzisiaj przecieram szlak, napisze wieczorem o pierwszych wrażeniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 Podobno ludziska w Polsce już grają. Póki co wszyscy wsiąkli... Także kurier może Nas odwiedzić w każdej chwili :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 5 Październik 2011 Podobno ludziska w Polsce już grają. Póki co wszyscy wsiąkli... Także kurier może Nas odwiedzić w każdej chwili :thumbsup: No ja miałem już z rana telefon od kuriera. Żona odbierze i sobie popatrzy na opakowanie. Zagram i tak dopiero jak wrócę z delegacji :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Październik 2011 No i juz mam; Zawartosc to kartonowe pudeleczko - w srodku plyta z gra; artbook i 2 plyty cd/dvd soundtrack i video making of (mimo zapowiedzi, ze taka zawartosc bedzie tylko do sciagniecia z netu - stosowna karteczka z kodem znajduje sie w srodku,) i to wszystko; szkoda, ze strategy guide jest tylko w e-wersji. Odpale za jakies 2 godzinki, teraz jestem na etapie przygotowywania obiadu - urlop, urlopem ale jesc trzeba Przepraszam, za brak "ogonkow" ale czyszczac klawiature wyrwalem przypadkowo calkiem klawisz "alt"... :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 5 Październik 2011 No i juz mam; Zawartosc to kartonowe pudeleczko - w srodku plyta z gra; artbook i 2 plyty cd/dvd soundtrack i video making of (mimo zapowiedzi, ze taka zawartosc bedzie tylko do sciagniecia z netu - stosowna karteczka z kodem znajduje sie w srodku,) i to wszystko; szkoda, ze strategy guide jest tylko w e-wersji. Odpale za jakies 2 godzinki, teraz jestem na etapie przygotowywania obiadu - urlop, urlopem ale jesc trzeba Przepraszam, za brak "ogonkow" ale czyszczac klawiature wyrwalem przypadkowo calkiem klawisz "alt"... :whistling: Chlopie, olej obiad!! Sa rzeczy wazne i wazniejsze :D graj i recenzuj!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irass 1 Napisano 5 Październik 2011 Ja zamówiłem od cenegi kurde i jeszcze nie mam wysłane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 5 Październik 2011 No i juz mam; Zawartosc to kartonowe pudeleczko - w srodku plyta z gra; artbook i 2 plyty cd/dvd soundtrack i video making of (mimo zapowiedzi, ze taka zawartosc bedzie tylko do sciagniecia z netu - stosowna karteczka z kodem znajduje sie w srodku,) i to wszystko; szkoda, ze strategy guide jest tylko w e-wersji. Odpale za jakies 2 godzinki, teraz jestem na etapie przygotowywania obiadu - urlop, urlopem ale jesc trzeba Przepraszam, za brak "ogonkow" ale czyszczac klawiature wyrwalem przypadkowo calkiem klawisz "alt"... :whistling: Człowieku jaki obiad, zamawiaj pizze i bierz się za granie i pisz wrażenia :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 5 Październik 2011 Dokładnie. Również czekam na opinie i wrażenie. Niestety w grę zagram dopiero za 2 tyg, bo w tym miesiącu całą kasę na gry wydoił mi z portfela dentysta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Październik 2011 Od 12.00 mam juz gre oraz ciekawe info ktore sie tu jeszcze nie pojawilo chyba. Patch 1.03 juz jest do pobrania przy wlaczaniu gry na polskim PSN. Dozobaczenia na Teamspeaku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Również czekam na pierwsze wrażenia. U mnie kurier będzie dopiero jutro :thumbsup: Jakie poprawki wnosi patch? Edytowane 5 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 5 Październik 2011 a ja , kurna, w szpitalu leżę - mam nadzieję wyjść na weekend i zabić them wszystkich !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 5 Październik 2011 Nareszcie dotarło! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 5 Październik 2011 Jakie poprawki wnosi patch? TU 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Październik 2011 Troche pogralem i ... jest trudno :thumbsup: Niby mamy flaszke regenerujaca HP (10 uzyc), niby mozemy zregenerowac sie przy ognisku (ale wtedy respia sie moby), ale smierc bedzie naszym wiernym towarzyszem :whistling: Pierwszego minibossa (na zakonczenie lewelu "tutorialowego" rozwalilem za pierwszym podejsciem; udalo mi sie wskoczyc na jego glowe i tym manewrem zbilem mu polowe hp; reszte zdjalem przy pomocy fireballi (gram Pyromancerem); emocje straszne a to dopiero poczatek gry :-) Musze przyzwyczaic sie do sterowania, w ostatnich dniach gralem w Kolekcje GoW i teraz przylapuje sie na tym, ze probuje wykonywac ciosy zarezerwowane dla Kratosa :sweat: Najwazniejsze to sie ograc BTW Wykorzystalem kod i zaczolem sciagac poradnik, ma tylko 22 MB ale miejsce w ktorym go umiescili to jakas porazka - transfer 13,5 KB/s to jakas masakra; jak juz sciagne to wrzuce na jakis serwer zeby oszczedzic wam sciaganie z oficjalnej strony (bo to jakas porazka... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 5 Październik 2011 dzięki za pierwsze newsy, zaostrzają apetyt :) jak wrzucisz gdzieś poradnik, to daj znać- będzie można poczytać zanim siądę do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeusEx 15 Napisano 5 Październik 2011 Gra jest świetna - mini boss załatwiony chociaż nie bez problemów - nie ma to jak olbrzyma dźgać igiełką ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Październik 2011 Juz mi sie sciagnelo wiec sie z Wami dziele Link do poradnika i mapy poradnik mapa Ktos jeszcze wbil sie na strone z downloadem dodatkowej zawartosci? Te transfery to tak u wszystkich czy tylko u mnie? Zaczalem sciagac soundtrack - i to jakas porazka - 200MB bedzie szlo ponad 5 godzin... No brak slow normalnie Acha sie mi skojarzylo; skoro my mozemy sie leczyc korzystajac z potionow to dlaczego moby maja byc gorsze - w czasie walki ucieklem zeby podreperowac zdrowie, patrze co robi przeciwnik; a on tez sie kuruje :turned: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeusEx 15 Napisano 5 Październik 2011 Ściągam wszystko - czas liczony w godzinach transfery po 10-11k - porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Ściągam wszystko - czas liczony w godzinach transfery po 10-11k - porażka Ja sciagne jeszcze tylko ost a reszte sobie daruje, szkoda zdrowia... BTW przegladam poradnik i jest to "kastrat" z Dark Souls Official Guide - dano nam po kilka stron z kazdego rozdzialu; w sumie 46 stron (z 400 w pelnej wersji) BTW 2 Jak juz ta sciezka dzwiekowa sie sciagnie to tez ja wrzuce; przeciez to co sie dzieje z oficjalnym downloadem to jakas kpina... Edytowane 5 Październik 2011 przez HarDy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Spokojnie, nie jesteście jedyni którzy ściągają, a teraz jest największa gorączka. Pewnie dopiero po premierze się uspokoi. BTW przegladam poradnik i jest to "kastrat" z Dark Souls Official Guide - dano nam po kilka stron z kazdego rozdzialu; w sumie 46 stron (z 400 w pelnej wersji) No przecież się nazywa DarkSouls_Mini-Guide Jak mini to mini :P Edytowane 5 Październik 2011 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Kilka pytan,moze juz ktos testowal: Jak dzialaja czary? Jak sprawdza sie system ,,jednoplanowego'' swiata (bez czegos typu Nexus)? Jak z PVP, od poczatku mozna grac z innymi (blue/black) czy trzeba zdobyc jakis przedmiot (cos podobnego do blue/black stonow)? Co dzieje sie gdy zabijemy innego gracza jako BP, jak mozna odebrac pokonanemu graczowi jakis cenny przedmiot? Jak lagi w grze online? O miod nawet nie pytam bo wiadomo ze jest, ta gra to mocny kandydat do GOTY :thumbsup: PS: Kurde, moja kopia idzie z GB, wysylaja dopiero jutro, moze bedzie na poniedzialek... Ciezko bedzie czekac przez weekend Edytowane 5 Październik 2011 przez Bombadil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 5 Październik 2011 Byłem w Szczecinie w: Media Markt Saturn Empik My Games I nigdzie nie mieli Dark Souls. Najwcześniej w piątek wszędzie będzie! Złożyłem zamówienie na ultimie - mam nadzieję, że do piątku dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 Hardy --> + dla Ciebie za wrzucenie tego na RS. Moja kopia idzie już kurierem, więc najwcześniej jutro pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 5 Październik 2011 Właśnie siedzę sobie w robocie i przeglądam art booka. Śliczne poczwarki, śliczne. Ten śliniący się magmą pająk z gołą laseczką dosiadającą go zrobił na mnie chyba największe wrażenie ;) Ale afroamerykańscy* rycerze też super wyszli, każdy ma miecz dwa razy większy od poprzedniego ! No nic, jeszcze 4 godzinki i usiądę na chwilkę. Niby jestem chory, ale jutro pracować też trzeba :/ Podjechałem dziś do Ultimy i odebrałem osobiście, jakby ktoś pytał. Czarni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach