Buchenko 6 Napisano 30 Czerwiec 2011 tez jak kupowalem DFGT byla to dla mnie pierwsza kierownica, i tez pierwszą moją grą pod te wlasnie kiere byla f1 2010. Mialem dokladnie takie odczucia jak Ty i wstyd sie przyznac, ale na poczatku wylaczylem force feedback, bo uwazalem ze sie tak zle jezdzi i ze za ciezko chodzi. Potem jednak sie przelamalem, wlaczylem go tak na 50%. Obecnie juz jestem tak przyzwyczajony ze uwazam ze 100% to za malo;D, nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia organizmu czy tego ze on w miare uplywu czasu dziala coraz slabiej w kierownicy. Ale polecam przyzwyczaic sie od poczatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foresss 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 ok, podaj może ustawienia procentowe nie tylko force feedback'u, ale ogólnie ustawień kierownicy jakich używasz w F1 2010, może to by mi nieco pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 30 Czerwiec 2011 aktualnie mam konsole w serwisie, wiec nie powiem Ci, bo nie mam jak sprawdzic, ale mysle ze ktos inny moze Ci smialo powiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) Tez mam tą kierownice też od niedawna ale jeśli chodzi o ustawienia no to po prostu: a) force feedback na tyle procent na ile ci będzie wygodnie jeździć zacznij od nie wiem 20% i zwiększaj sobie gdy uznasz że dobrze panujesz nad bolidem i kierą b)inne ustawienia typu czułość gazu no to też zależą od twoich preferencji ja ustawiłem na 100% bo gdy złapie spina to przynajmniej wiem że za mocno wcisnąłem pedał gazu a nie że gra nie załapała wystarczająco szybko że już wcisnąłem albo wcisnę za pół sekundy. Zdaj się na własne odczucia i będzie dobrze. Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez werdus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 2 Lipiec 2011 Cześć. Może ktoś z Was przyłączył się do akcji Mozaika dla Roberta i dorzucił swoje foto, a może wydrukowaliście sobie mozaikę jak tak to pochwalcie się ;> PS. Kiedy zapisy do ligi 2011 ( o ile będzie) ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 3 Lipiec 2011 przeciez sprzedales konsole:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) przeciez sprzedales konsole:P Zawsze można się nawrócić :laugh: Na właściwą platformę [; Edytowane 3 Lipiec 2011 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) liczę na to, chciałbym się w końcu odegrać i chociaż raz Cię zdublować ;p Edytowane 5 Lipiec 2011 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) Zawsze można się nawrócić :laugh: Na właściwą platformę [; I tak jesteś słaby xD psychologiczna wojna rozpoczęta ; D Edytowane 5 Lipiec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) I tak jesteś słaby xD psychologiczna wojna rozpoczęta ; D Ty jeździsz dla zwykłego zespołu z napojami, a nie dla McLarena :D Nasz pierwszy sezon był jak ten aktualny w prawdziwej F1, Ty dla napojów ja dla ML, ciągle ociupinkę byleś lepszy, ale Newey niedługo odchodzi z zespołu napojów do prawdziwego zespołu wyścigowego i zobaczymy kto będzie słaby psychologiczna wojna rozpoczęta ; D Edytowane 5 Lipiec 2011 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 5 Lipiec 2011 [...] ciągle ociupinkę byleś lepszy [...] Bardzo mi się podoba to zdanie. Nie ociupinkę, tylko meeeeega :D Nigdy ze mną nie wygrałeś z tego co pamiętam :P Moooooże raz, ale tylko raz, hihi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Lipiec 2011 Tak z innej beczki, znalazłem na sadolu: FPS'y dzisiaj: Porównanie z "wczoraj" i "dzisiaj": Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=eBUr6sDYcms Vettel w Top Gear, kilka momentów nawet śmiesznych. :) Edytowane 12 Lipiec 2011 przez Maaaziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Lipiec 2011 No i początkowy żarcik Jeremiego się nie udał. Jakże mi (nie)szkoda szwabka ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 17 Lipiec 2011 Padłem przy tych imionach samochodów xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bona 0 Napisano 17 Lipiec 2011 Ja miałem mega pompę jak neway'a naśladował ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Sierpień 2011 http://i.imgur.com/yBjew.jpg taka mała foteczka na niedzielne popołudnie :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 7 Sierpień 2011 No no ładnie ktoś zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Sierpień 2011 Użytkownik werdus wyszedł do mnie z dość interesującym zapytaniem. Mianowicie nie każdy kupuje F1 2011, a chciałbym jechać sobie kolejne sezony. Nie pomyśleliśmy o tym wcześniej, ale myślę że nie będzie problemu ze zrobieniem osobnego tematu dla osób, które chcą wciąż ścigać się w F1 2010. Można by to nazwać "Liga Classic" lub "Liga Oldtimers" :) Jak są chętni do jeżdżenia w takiej lidze to proszę pisać PW do werdus. Jeśli uzbiera się 10 osób to założę Wam temat. Ale 10 osób to jest minimum, w innym wypadku pozostaje Wam umawianie się na ustawki w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bona 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Odnośnie tej ligi , czy ona będzie w czasie ligi f1 2011? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 8 Sierpień 2011 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Sierpień 2011 Nie wiadomo czy dokladnie w czasie w sensie godzinowym ale wiadomo ze powinna sie zaczac jak sezon 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Sierpień 2011 Tak, tylko ta Liga nie będzie brana jako pod uwagę jako oficjalna liga 3 sezonu. Po prostu będziecie jechać standardowo swój 3 sezon na bazie naszych lub własnych ustaleń. Werdus tak strasznie chciał coś takiego, a teraz cisza z jego strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Sierpień 2011 Jakie masz parametry lacza?? sedziowanie odpada bo jestes swierzak, co do prowadzenia lig to sie zobaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bona 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Jak widzisz mieszkam w UK więc łącze to 10 mb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach