benito82pl 1 Napisano 5 Listopad 2010 Malezja dry 1:30,491 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 5 Listopad 2010 Ale piszcie jakimi bolidami uzyskaliście takie czasy ;] Wiadomo, że najlepszy czas uzyskacie takim McLarenem ;P Ciekaw jestem jak wam pójdzie np. takim HRT ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 5 Listopad 2010 W dniu 5.11.2010 o 23:00, MilczaR- napisał: Ale piszcie jakimi bolidami uzyskaliście takie czasy ;] Wiadomo, że najlepszy czas uzyskacie takim McLarenem ;P Ciekaw jestem jak wam pójdzie np. takim HRT ;> na Time trialu zdaje sie wszystkie bolidy maja te same osiagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) W dniu 5.11.2010 o 23:40, UniteD napisał: na Time trialu zdaje sie wszystkie bolidy maja te same osiagi. Mylisz się ;] Też tak myślałem aż do momentu, gdy opanowałem tor na cacy jadąc takim HRT i kiedy to przez nieuwagę zacząłem jechać McLarenem zamiast HRT. Dziwiło mnie, że uciekam swojemu duchowi niesamowicie szybko i to już na pierwszej prostej. Myślałem, że może wina patcha, albo że to jakiś stary duch. Jednak zaczął mnie też dziwić dźwięk silnika, który był inny niż HRT. Gdy blask słońca zniknął z nosa bolidu dostrzegłem, że to McLaren ;] Zresztą byłoby bez sensu, gdyby w TT były równe osiągi bolidów. Nawet w F1 2005 i F1 2006 najlepsze wyniki uzyskiwało się bolidami z czołówki. Nie robiłem TT w F1CE, ale dam głowę, że tam także były różne osiągi. Edytowane 6 Listopad 2010 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) sprawdze to ale jak dla mnie nie masz racji. tak na logike - skoro warunki na torze sa idealne i dla kazdego rowne - po to aby kazdy gracz mogl odnotowac jak najlepszy czas; tak samo wybierajac dowolny bolid prawdopodobnie powinny byc rowne szanse - jak mowie - sprawa do rozezniania ;) Edytowane 6 Listopad 2010 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 6 Listopad 2010 W dniu 6.11.2010 o 20:42, UniteD napisał: sprawdze to ale jak dla mnie nie masz racji. tak na logike - skoro warunki na torze sa idealne i dla kazdego rowne - po to aby kazdy gracz mogl odnotowac jak najlepszy czas; tak samo wybierajac dowolny bolid prawdopodobnie powinny byc rowne szanse - jak mowie - sprawa do rozezniania ;) W poprzednich odsłonach F1 warunki tak samo były równe dla wszystkich, a jednak bolidy dzieliły się na dobre i słabe. Ja już wiem jak jest, a Tobie pozostaje to tylko sprawdzić i podzielić moje zdanie :) Pojedź takimi samymi ustawieniami najgorszym bolidem i najlepszym, już sam fakt osiągnięcia większej prędkości na prostej rozstrzyga sprawę, a nie wspomnę o przyspieszeniu na zakrętach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Listopad 2010 Jakie macie czasy w Chinach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 02:37, cwir napisał: Jakie macie czasy w Chinach? 1:31.986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito82pl 1 Napisano 9 Listopad 2010 1.30.924 Chiny, Maclaren, Pad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 9 Listopad 2010 kwalifikacje to najlepiej bylo 1:36... cos. a wyscig to 1:37... cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 10 Listopad 2010 W wyścigu okolice 1:38, ale da się tu urwać jeszcze 3 sekundy minimum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joop80 0 Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) Witajcie, przyglądam się temu wątkowi i postanowiłem dodać moje czasy... Jak tylko wrócę do domu i sprawdzę je :) Poza tym widzę, że temat zamarł. Może warto go odświeżyć? Od razu dodam - gram na padzie, optymalna linia, automat, trakcja on, abs on, reszta off obecnie jadę karierę lotusem, więc będę puszczał te czasy. puścilem czas do Ozi-ego, ale wpiszę także tutaj Monza w Q 1:28:388 Virgin, pad SPA w Q 1:54:383 Lotus , pad napiszcie jakie osiągacie i sprawdzę ile muszę się jeszcze nauczyc :) Edytowane 17 Styczeń 2011 przez joop80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal22 3 Napisano 11 Sierpień 2011 (edytowane) No to jedziem: Próba Czasowa: All OFF Gram też na padzie xD Monte Carlo: Sucho: 1.12.773 Deszcz: 1.17.854 Spa: Sucho: 1.43.171 Deszcz: - Montreal: Sucho: 1.11.637 Deszcz: - Edytowane 11 Sierpień 2011 przez Biegal22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Bahrain TT 1:47:271 No assists. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal22 3 Napisano 11 Sierpień 2011 (edytowane) Ładnie skubany ;) Up AcePl Pad czy kierownica? Edytowane 11 Sierpień 2011 przez Biegal22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 11 Sierpień 2011 W dniu 11.08.2011 o 15:54, Biegal22 napisał: Ładnie skubany ;) Up AcePl Pad czy kierownica? Dzięki :) Kierownica Logitech G27 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 11 Sierpień 2011 W dniu 11.08.2011 o 14:35, id83 napisał: Bahrain TT 1:47:271 No assists. ;) Przekozak. A tak z ciekawości to ile czasu poświęciłeś na dobranie ustawień i trening na torze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal22 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Jak wyjdzie F1 2011, wtedy kupuje g27 i + wheel stand pro (Rama). I wtedy poszaleje znow na Monte Carlo, bo jak narazie to na 671 pozycji jestem na MC xD I spróbuje zejść poniżej 1.11.000 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 11 Sierpień 2011 W dniu 11.08.2011 o 16:06, PancziPL napisał: Przekozak. A tak z ciekawości to ile czasu poświęciłeś na dobranie ustawień i trening na torze ? Tu raczej trzeba zapytać ile czasu poświęciłem F1 przez cały rok ;). Na początku przeszedłem kariere. (zrobiłem calaka na xboxie) Potem przesiadłem się na Ps3 i zakupiłem g27. Dołączyłem do ligi i zagraliśmy 2 sezony. Przez ten czas nazbierałem doświadczenia i mogłem przysiąść do TT. Ustawienia są od Victora Andersa, a czas jaki poświęciłem na torze oscyluje w granicach +/- 200 kółek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 11 Sierpień 2011 No właśnie... domyśliłem się że trochę musiałeś grać bo czas jest niezły. A ja gram na padzie, i takie moje pytanie. Ciężko się z pada przenieść na kierownicę ? PS. Miały ktoś jakieś porady dotyczących GP Hiszpanii ? Najlepiej jakieś konkretne ustawienia na ten tor. (jadę w Virgin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 11 Sierpień 2011 W dniu 11.08.2011 o 17:57, PancziPL napisał: Ciężko się z pada przenieść na kierownicę ? Na początku na pewno będziesz kręcił sporo gorsze czasy niż na padzie. Ale kwestia treningu jak ze wszystkim i po jakimś czasie będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 11 Sierpień 2011 To i ja sie pochwalę czasem z TT (z asyst tylko trakcja): Monaco - 1.11.0xx Montreal - 1.09.6xx Samochód: RedBull Racing ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal22 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Serio 0o ladnie. A z mojej ciekawości podasz na którym miejscu jestes w monaco z czasem? ;D albo nick podasz. Jak to jest prawda to jestes gość, moj czas to 1.12.773 i chyba szybciej niepojade xDD.Ale też niemowe że kłamiesz, tylko jestem ciekaw ;D Moje miejsce to 671 chyba xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 11 Sierpień 2011 W dniu 11.08.2011 o 18:53, Biegal22 napisał: Serio 0o ladnie. A z mojej ciekawości podasz na którym miejscu jestes w monaco z czasem? ;D albo nick podasz. Jak to jest prawda to jestes gość, moj czas to 1.12.773 i chyba szybciej niepojade xDD.Ale też niemowe że kłamiesz, tylko jestem ciekaw ;D Moje miejsce to 671 chyba xD moj nick PSN jest widoczny w info pod avatarem, no ale ok MateoPLzamosc, nie pamietam dokladnie aly chyba w pierwszej 100 :P to nie jest jakis zadziwiajacy wynik, w montrealu mam najlepszy bo jestem bodajże na 35 pozycji w ogólnym rankingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal22 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Aj sorki niezauważylem PSNid xd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach