Skocz do zawartości
Sir Siekier

F1 2010 - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro poniedzialek(mikolaj), na 20 proponuje testy.

Lista:

1.Klacza908

Wstępnie mogę się umówić :) Aczkolwiek mogę się nieznacznie (10 min.) spóźnić.

Lista:

1.Klacza908

2.pasek888

Edytowane przez pasek888

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstępnie mogę się umówić :) Aczkolwiek mogę się nieznacznie (10 min.) spóźnić.

Lista:

1.Klacza908

2.pasek888

Postaraj sie byc na 20

i dodaj mnie do znajomych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klacza jak jutro odpalę konsole i zobaczę tysiąc pincset zaproszeń do gry od ciebie to zamorduje. Sorry za offtop ale grzeczne proszenie "nie wysyłaj codziennie zaproszeń jak widzisz że mnie nie ma" nie skutkuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klacza jak jutro odpalę konsole i zobaczę tysiąc pincset zaproszeń do gry od ciebie to zamorduje. Sorry za offtop ale grzeczne proszenie "nie wysyłaj codziennie zaproszeń jak widzisz że mnie nie ma" nie skutkuje...

Słuchaj ja cie nie mam w znajomych i nie wiem czy jestes dostepny czy nie, dodaj mnie do znajomych to wtedy bede wiedzial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamil ja do Ciebie wysłałem z tydzień temu zaproszenie i chyba go nie przyjąłeś, bo także dostaję 28 zaproszeń dziennie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo dziękuję za zaproszenie, które otrzymałem :) Widziałem, że dużo ludzi było na torze :) Niestety... zupełna nieznajomość toru, hamulec w podłogę i na pierwszej szykanie skasowałem bolid o bandę... Wtedy dla mnie test się skończył. Rozumiem, że po takim incydencie nie ma możliwości powrotu na tor i testowania się z Wami dalej ? Ja takiej drogi znaleźć nie mogłem i musiałem zakończyć sesję confused.gif

Ale natychmiast po tym wziąłem się za treningi. Na normalnych, automatycznych ustawieniach po kilku kółkach udało mi się wykręcić tak na szybko czas około 1:20:500 i wahał się tak do 1:24.000. Także na razie bez rewelacji. Ale będę pracował cały tydzień i w niedzielę postaram się zaprezentować z jak najlepszej strony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo dziękuję za zaproszenie, które otrzymałem :) Widziałem, że dużo ludzi było na torze :) Niestety... zupełna nieznajomość toru, hamulec w podłogę i na pierwszej szykanie skasowałem bolid o bandę... Wtedy dla mnie test się skończył. Rozumiem, że po takim incydencie nie ma możliwości powrotu na tor i testowania się z Wami dalej ? Ja takiej drogi znaleźć nie mogłem i musiałem zakończyć sesję confused.gif

Ale natychmiast po tym wziąłem się za treningi. Na normalnych, automatycznych ustawieniach po kilku kółkach udało mi się wykręcić tak na szybko czas około 1:20:500 i wahał się tak do 1:24.000. Także na razie bez rewelacji. Ale będę pracował cały tydzień i w niedzielę postaram się zaprezentować z jak najlepszej strony :)

Nie dlaczego? Testy sa dla kazdego, tylko jesli rozbijesz bolid w kwalifikacjach to sie nie rozlanczaj tylko czekaj na wyscig

Dzis czyli Wtorek 7 grudnia, kolejny raz zapraszam na testy na godzine 20:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis czyli Wtorek 7 grudnia, kolejny raz zapraszam na testy na godzine 20:00

Jak się wyrobię, to bardzo chętnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się wyrobię, to bardzo chętnie :)

Pasek i tak jak wczoraj uciekniesz? :P

Rozbicie bolidu w kwalifikacjach nie oznacza, że w wyścigu nie będziesz brał udziału.

Zdaje się, że nie tylko Ty uciekłeś z sesji po rozbiciu bolidu i z 10 osób zrobiło nam się 8, czy 7....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek i tak jak wczoraj uciekniesz? :P

Rozbicie bolidu w kwalifikacjach nie oznacza, że w wyścigu nie będziesz brał udziału.

Dziś niestety nie zdążę, jestem jeszcze poza domem confused.gif

Oczywiście, że następnym razem nie ucieknę !

Wczoraj to zrobiłem ze zwykłej niewiedzy... blush.gif

Poza tym... nie mam zamiaru się więcej rozbijać laugh.gif Tor mam już w miarę opanowany :) Teraz pozostaje kwestia ustawień bolidu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie dałem rady bo non stop mi się internet rozłaczał, dlatego wolałem grać w GT5...szkoda mi nerwów na to było.

Jutro, tj. dzisiaj dzwonię znowu do Netii...bo albo dziadowa linia nie wyrabia, albo cokolwiek innego.

Niech się tym zajmą, przyślą tu kogoś, bo już nie o samo granie chodzi, ale w ciągu 10 minut neta rozłączyło chyba z 3 razy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klacza dzięki za zaproszenia, ale w gt5 przez neta tak mi się fajnie gra(mimo problemów z serwerami itp.) że nie chce mi się włączać f1.

Wyścig już tuż tuż, a ja przyznaje się że od niedzieli nie włączyłem wogóle f1. Ktoś jest może chętny na przejechanie  kilku okrążeń około południa?

Edytowane przez maks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj raczej będę.

Wczoraj nie chciałem do Was dochodzić, bo grałem tylko w karierę i nic nie ćwiczyłem Kanady, tak więc nie chciałem psuć wam zabawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś trenuje dzisiaj w okolicach 21.00 ? Pojechałbym kilka kółek bo Walencję jechałem tylko w karierze jak do tej pory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak twojego czasu to może mi sie ude tez po 24 załapać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dzisiaj na 100% nie będzie, mecz jest i nie wyobrażam sobie, żebym go nie obejrzał. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie ktoś dziś trenował o 20???

ja być może się pojawię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może wkońcu dam rade. najwyżej bede ok 22 to dam znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi