pasek888 0 Napisano 6 Grudzień 2010 (edytowane) Jutro poniedzialek(mikolaj), na 20 proponuje testy. Lista: 1.Klacza908 Wstępnie mogę się umówić :) Aczkolwiek mogę się nieznacznie (10 min.) spóźnić. Lista: 1.Klacza908 2.pasek888 Edytowane 6 Grudzień 2010 przez pasek888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 6 Grudzień 2010 Wstępnie mogę się umówić :) Aczkolwiek mogę się nieznacznie (10 min.) spóźnić. Lista: 1.Klacza908 2.pasek888 Postaraj sie byc na 20 i dodaj mnie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 6 Grudzień 2010 Klacza jak jutro odpalę konsole i zobaczę tysiąc pincset zaproszeń do gry od ciebie to zamorduje. Sorry za offtop ale grzeczne proszenie "nie wysyłaj codziennie zaproszeń jak widzisz że mnie nie ma" nie skutkuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 6 Grudzień 2010 Klacza jak jutro odpalę konsole i zobaczę tysiąc pincset zaproszeń do gry od ciebie to zamorduje. Sorry za offtop ale grzeczne proszenie "nie wysyłaj codziennie zaproszeń jak widzisz że mnie nie ma" nie skutkuje... Słuchaj ja cie nie mam w znajomych i nie wiem czy jestes dostepny czy nie, dodaj mnie do znajomych to wtedy bede wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 6 Grudzień 2010 Kamil ja do Ciebie wysłałem z tydzień temu zaproszenie i chyba go nie przyjąłeś, bo także dostaję 28 zaproszeń dziennie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Ja bardzo dziękuję za zaproszenie, które otrzymałem :) Widziałem, że dużo ludzi było na torze :) Niestety... zupełna nieznajomość toru, hamulec w podłogę i na pierwszej szykanie skasowałem bolid o bandę... Wtedy dla mnie test się skończył. Rozumiem, że po takim incydencie nie ma możliwości powrotu na tor i testowania się z Wami dalej ? Ja takiej drogi znaleźć nie mogłem i musiałem zakończyć sesję Ale natychmiast po tym wziąłem się za treningi. Na normalnych, automatycznych ustawieniach po kilku kółkach udało mi się wykręcić tak na szybko czas około 1:20:500 i wahał się tak do 1:24.000. Także na razie bez rewelacji. Ale będę pracował cały tydzień i w niedzielę postaram się zaprezentować z jak najlepszej strony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja bardzo dziękuję za zaproszenie, które otrzymałem :) Widziałem, że dużo ludzi było na torze :) Niestety... zupełna nieznajomość toru, hamulec w podłogę i na pierwszej szykanie skasowałem bolid o bandę... Wtedy dla mnie test się skończył. Rozumiem, że po takim incydencie nie ma możliwości powrotu na tor i testowania się z Wami dalej ? Ja takiej drogi znaleźć nie mogłem i musiałem zakończyć sesję Ale natychmiast po tym wziąłem się za treningi. Na normalnych, automatycznych ustawieniach po kilku kółkach udało mi się wykręcić tak na szybko czas około 1:20:500 i wahał się tak do 1:24.000. Także na razie bez rewelacji. Ale będę pracował cały tydzień i w niedzielę postaram się zaprezentować z jak najlepszej strony :) Nie dlaczego? Testy sa dla kazdego, tylko jesli rozbijesz bolid w kwalifikacjach to sie nie rozlanczaj tylko czekaj na wyscig Dzis czyli Wtorek 7 grudnia, kolejny raz zapraszam na testy na godzine 20:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Dzis czyli Wtorek 7 grudnia, kolejny raz zapraszam na testy na godzine 20:00 Jak się wyrobię, to bardzo chętnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 7 Grudzień 2010 Jak się wyrobię, to bardzo chętnie :) Pasek i tak jak wczoraj uciekniesz? :P Rozbicie bolidu w kwalifikacjach nie oznacza, że w wyścigu nie będziesz brał udziału. Zdaje się, że nie tylko Ty uciekłeś z sesji po rozbiciu bolidu i z 10 osób zrobiło nam się 8, czy 7.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Pasek i tak jak wczoraj uciekniesz? :P Rozbicie bolidu w kwalifikacjach nie oznacza, że w wyścigu nie będziesz brał udziału. Dziś niestety nie zdążę, jestem jeszcze poza domem Oczywiście, że następnym razem nie ucieknę ! Wczoraj to zrobiłem ze zwykłej niewiedzy... Poza tym... nie mam zamiaru się więcej rozbijać Tor mam już w miarę opanowany :) Teraz pozostaje kwestia ustawień bolidu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Grudzień 2010 Panowie, nie dałem rady bo non stop mi się internet rozłaczał, dlatego wolałem grać w GT5...szkoda mi nerwów na to było. Jutro, tj. dzisiaj dzwonię znowu do Netii...bo albo dziadowa linia nie wyrabia, albo cokolwiek innego. Niech się tym zajmą, przyślą tu kogoś, bo już nie o samo granie chodzi, ale w ciągu 10 minut neta rozłączyło chyba z 3 razy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 10 Grudzień 2010 Testy dzis 20:00 zapraszam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Klacza dzięki za zaproszenia, ale w gt5 przez neta tak mi się fajnie gra(mimo problemów z serwerami itp.) że nie chce mi się włączać f1. Wyścig już tuż tuż, a ja przyznaje się że od niedzieli nie włączyłem wogóle f1. Ktoś jest może chętny na przejechanie kilku okrążeń około południa? Edytowane 10 Grudzień 2010 przez maks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 11 Grudzień 2010 Testy dzis 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Daro 3 Napisano 11 Grudzień 2010 Dzisiaj raczej będę. Wczoraj nie chciałem do Was dochodzić, bo grałem tylko w karierę i nic nie ćwiczyłem Kanady, tak więc nie chciałem psuć wam zabawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 16 Grudzień 2010 Ktoś trenuje dzisiaj w okolicach 21.00 ? Pojechałbym kilka kółek bo Walencję jechałem tylko w karierze jak do tej pory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 16 Grudzień 2010 ja dzisiaj bede ale dopiero po 23 00 jak ktos ma chec niech da znac na ps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 16 Grudzień 2010 jak twojego czasu to może mi sie ude tez po 24 załapać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 16 Grudzień 2010 Mnie dzisiaj na 100% nie będzie, mecz jest i nie wyobrażam sobie, żebym go nie obejrzał. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 16 Grudzień 2010 ja może się pojawię koło 21.30 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Daro 3 Napisano 18 Grudzień 2010 Będzie ktoś dziś trenował o 20??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Będzie ktoś dziś trenował o 20??? ja być może się pojawię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 18 Grudzień 2010 a ma któs ochote potrenowac okolo 21. 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 18 Grudzień 2010 może wkońcu dam rade. najwyżej bede ok 22 to dam znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Grudzień 2010 Zapraszam na testy, dziś(poniedzialek) o 20 Lista chetnych: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach