Skocz do zawartości
Sir Siekier

F1 2010 - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

Będę o 20 :P

Licze na kolejną walke w Q i na podjeździe pod górke. Wtedy ja bałem się, że przycisnę Cię do wewnetrznej bandy i pojechałem po szerokiej. Niestety lekkie otarcie i przedni spojler na czerwono...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko wystarczy być i sami zapraszacie?

Wystarczy, że będziesz w znajomych u któregoś z uczestników założonej sesji i dostaniesz zaproszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko wystarczy być i sami zapraszacie?

dodaj kogoś i przed 20 napisz, że chcesz jechać. jeśli będzie miejsce to na 99% dostaniesz inva :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również czakan o 20 na zaproszenie ... będę na pewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj chętni o 20 znowu testy na Monako, ewentualnie później można sobie kolejny tor spróbować, czyli Turcję.

Ewentualnie 19, albo nawet 18 jak Wam pasuje, ale to dajcie znać. Mi dzisiaj każda godzina do gry pasuje.

Także chętni proszę być koło 20 i czekać na inva. Mam też nadzieję, że przejedziemy więcej niż 1 -2 wyścig, bo to bez sensu trochę jak ktoś przychodzi, rozwali się i zaraz wychodzi.

Edytowane przez Patricko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale wczoraj nie chciało mi się czekać całego wyścigu, bo i tak miałem zamiar już iść. Jeśli w niedziele będzie padało, to czarno to widze...

Co do testów to dzisiaj odpada cała 4 liga. Jedziemy swój wewnętrzny test :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A macie full? Może by połączyć...jeśli to nie problem oczywiście.

Bo z tego co widziałem to nie macie kompletu chyba, raptem 5 osób wyraziło chęć.

Rzecz jasna Ty założysz pokój, żeby sprawdzić jak będzie Ci działać, a im więcej osób tym lepiej chyba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj o 20.00 powinienem być, także wyślijcie mi zaproszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A macie full? Może by połączyć...jeśli to nie problem oczywiście.

Bo z tego co widziałem to nie macie kompletu chyba, raptem 5 osób wyraziło chęć.

Rzecz jasna Ty założysz pokój, żeby sprawdzić jak będzie Ci działać, a im więcej osób tym lepiej chyba :)

No dobra to możemy sprobować. Jeśli się nie uda, to ty zostaniesz hostem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam jesli wczoraj komus przeszkodzilem w testach, po prostu kupilem kierownice i wczoraj pierwszy raz na niej trenowalem, a to zupelnie inna bajka niz pad, znowu potrzeba przyzwyczajenia, ale dzisiaj juz gwarantuje lepsza forme, moze nie idealna ale dobra czasy poprawiam w porownaniu do pada o 3 sekundy lepsze, ale jeszcze nie jezdrze regularnie ale to kwestia przyzwyczajenia do kiery.

I oczywiscie dzisiaj mozecie na mnie liczyc bo wczoraj mialem troche nauki i wczesniej ucieklem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ID: Ronniu również czekam na inva ;)

Edytowane przez Ronniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byście grali więcej wyścigów i ok 21 zaczynali nową sesję to dajce też inva jak będzie miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co to ja juz sie anonsuje na czwartek na hosta :) pozdro godzina 20-21??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odnośnie testów, jedno zdanie podsumowania - 4 liga rules!! :P

gratulacje chłopaki :]

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejsze testy jak najbardziej udane :thumbsup: Dzięki wszystkim tym którzy walczyli fair play... Dzięki temu dwa razy P3:happy: na monaco.Mam tylko nadzieje że w niedziele będzie taka kultura na torze jak dziś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czwartek, godzina 20:00. Proponuję zrobić w końcu 50% wyścig, albo minimum 30%, bo jeździmy non-stop 20%, a jednak troszkę to niemiarodajne.

Przynajmniej ja tak uważam. Zobaczymy co większość zadecyduje.

Tak, ja też dzisiaj otrzymam swoje GT5, ale znajdę czas na wspólną grę...więc nie gadać, że ktoś nie może bo musi w GT grać.

Albo jedno, albo drugie. Ale jak mi zrobi ktoś wjazd na pierwszym zakręcie w dupsko, to nie będę już taki wyrozumiały.

Chłopaki co jeżdżą cały czas już wiedzą co gdzie można, a co gdzie nie można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czwartek, godzina 20:00. Proponuję zrobić w końcu 50% wyścig, albo minimum 30%, bo jeździmy non-stop 20%, a jednak troszkę to niemiarodajne.

Przynajmniej ja tak uważam. Zobaczymy co większość zadecyduje.

Tak, ja też dzisiaj otrzymam swoje GT5, ale znajdę czas na wspólną grę...więc nie gadać, że ktoś nie może bo musi w GT grać.

Albo jedno, albo drugie. Ale jak mi zrobi ktoś wjazd na pierwszym zakręcie w dupsko, to nie będę już taki wyrozumiały.

Chłopaki co jeżdżą cały czas już wiedzą co gdzie można, a co gdzie nie można.

Swiete słowa, nawet mi wczoraj pierwszy raz udalo sie przejechac caly wyscig krecac jak na mnie niezle czasy, wiec trening, trening i jeszcze raz trening i nie wyprzedzajmy bo tam naprawde nie ma gdzie a krzywde mozemy soobie nawzajem wtedy zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie na 20 pisze dzis na testy bo trzeba w koncu pojezdzic troche na monaco i odstawic na chwile gt5 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się piszę, więc error nie zapomnij wysłać inva

nie :D

Edytowane przez Helion07

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi