werdus 4 Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) ja chętnie dziś o 17 Edytowane 17 Luty 2011 przez werdus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 17 Luty 2011 Panowie proponuję żeby od nowego sezonu nie robić jakiś śmiesznych list obecności na testy. Nie jesteśmy w podstawówce przecież.... Wystarczy że ktoś napisze że stawia wieczorem serwer i kto sie ma ochote pojawić to po prostu będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 17 Luty 2011 Jak już wyżej pisałem, będę o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Daro 3 Napisano 17 Luty 2011 Również jutro chętnie potrenuję, tak więc czekam na zapro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helion07 10 Napisano 17 Luty 2011 A to i ja chętnie potrenuje z Wami :) piątek 20.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Luty 2011 Trening dziś o 20 Chętni: 1. Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Luty 2011 ja moge byc... jakby co to dajcie invita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Luty 2011 Moze i ja sie pojawie, ale to na bierzaco jak bede na psn a nie bede gral w f1 to nie wysylajcie zapa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) to mi tez mozecie wyslac invitea jak bede na psn ps. moge sie spoznic jakies 10 min takze jak chcecie to jedzcie ja moze pozniej wbije Edytowane 19 Luty 2011 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Daro 3 Napisano 19 Luty 2011 Niestety wczoraj zmieniły mi się plany i nie dałem rady przyjść, ale dzisiaj na 100% będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazak13 0 Napisano 21 Luty 2011 sorki za moje sobotnie poczynania w GP Koreii... dołączyłem do was na ostatnią chwilę i nawet nie wiedziałem co będziemy jechać... Jak się okazało padło na tor na którym debiutowałem! Kwalifikacje - żadnej rundy pomiarowej no ale w wyścigu nie było już najgorzej mimo iż nawrocie zostałem dość drastycznie potraktowany... Pewnie troszkę i w tym mojej winy było bo punkt wyhamowywania wciąż był niedopracowany... a i jeszcze odpowiedź do tych co usilnie chcieli usłyszeć ode mnie jakąś oznakę życia... póki co nie dysponuję sprzętem do rozmów... niby mam kamerkę - ona nawet robi wrażenie jakby miała mikrofon ale chyba nie ma... więc jak to moim zwyczajem bywa po prostu milczę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) sorki za moje sobotnie poczynania w GP Koreii... dołączyłem do was na ostatnią chwilę i nawet nie wiedziałem co będziemy jechać... Jak się okazało padło na tor na którym debiutowałem! Kwalifikacje - żadnej rundy pomiarowej no ale w wyścigu nie było już najgorzej mimo iż nawrocie zostałem dość drastycznie potraktowany... Pewnie troszkę i w tym mojej winy było bo punkt wyhamowywania wciąż był niedopracowany... a i jeszcze odpowiedź do tych co usilnie chcieli usłyszeć ode mnie jakąś oznakę życia... póki co nie dysponuję sprzętem do rozmów... niby mam kamerkę - ona nawet robi wrażenie jakby miała mikrofon ale chyba nie ma... więc jak to moim zwyczajem bywa po prostu milczę... Ja też kiedyś rozmawiałem przez kamerkę. Zakładałem słuchawki do telewizora, kamerkę kładłem na kolanach i jazda :P Na upartego dasz radę. P.S. To nie jest temat do rozmów na takie tematy :) Edytowane 21 Luty 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) [ok Edytowane 21 Luty 2011 przez Kamil908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 22 Luty 2011 GP Korei za nami, następnie wyprawa na inny kontynent gdzie piękne panie chadzają po plaży w bikini :)) Jestem chętny na ustawki, nick Tachograf, piszcie, zapraszajcie, dodawajcie do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 22 Luty 2011 w takim razie moze ja sie pojawie, tak gdzies kolo 20 powinienem byc, moze sie uda jeszcze zeby wiecej osob bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 22 Luty 2011 w takim razie moze ja sie pojawie, tak gdzies kolo 20 powinienem byc, moze sie uda jeszcze zeby wiecej osob bylo wyślij mi zaproszenie jak będziesz online, bo zapewne będę w tej porze zbierał na samochód w Gran Turismo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 22 Luty 2011 Proponuję testy. Środa 20. Będę hostem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) mnie dziś w tej porze nie będzie. <br><br><br>Jednak będę więc jak coś to invite me :)<br> Edytowane 23 Luty 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 23 Luty 2011 Denny mi tez inv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Luty 2011 ja tez bede jak by co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 25 Luty 2011 Testy dzis 20 1. Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 25 Luty 2011 powinienem sie pojawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 1 Marzec 2011 Testy dziś 20: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 1 Marzec 2011 ja tez raczej powinienem dzisiaj byc jak mnie brat pusci :P 1.Klacza908 2.MateoPLzamosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Testy dziś 20: 1.Klacza908 będę... 3.Milczar Edytowane 1 Marzec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach