Tachograf 211 Napisano 7 Kwiecień 2011 @Klacza Ubezpiecz projektor, zepsuj i udowodnij im ich wine :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 7 Kwiecień 2011 Z tym projektorem to poważna sprawa. Sam mam i na takiej lampie to normalnie jajka można smażyć Ale nie mów Klacza, że grasz na ścianie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 8 Kwiecień 2011 Panowie, chętnie dziś tj. 08.04.11 potrenuje o 20, pisać kto chętny. Jutro i w niedziele nie będę mógł potrenować, będę dopiero na GP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 8 Kwiecień 2011 Będę o 20.00 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 8 Kwiecień 2011 Dzisiaj sprzedałem na allegro F1 (w końcu!!), więc mógłbym się przyłączyć i pojechać ten ostatni raz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 8 Kwiecień 2011 dlaczego w końcu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 8 Kwiecień 2011 Z tym projektorem to poważna sprawa. Sam mam i na takiej lampie to normalnie jajka można smażyć Ale nie mów Klacza, że grasz na ścianie :) Wiesz co na ps3 na tv gram. Musze moze sprobowac na scianie, ale chyba za duży obraz jak do gry. Maaziu to zapraszamy na testy, chociaz u mnie nie wiem jak bedzie bo znowu wieje(pewnie jak wczoraj bedzie), mam nadzieje ze nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) Kamil908 była wczoraj u Ciebie burza? U mnie była i mimo, że noc to było jasno jak w dzień, a potem grad zaczął padać, myślałem, że już sobie nie pogram ale po 15 minutach się uspokoiło. A co do projektora to obraz faktycznie trochę za duży będzie i grafika gorsza Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Kwiecień 2011 Trening dzis: 20:00 Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Maj 2011 Testy GP Turcji jutro(poniedziałek) godzina 20:00 Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 15 Maj 2011 jak to? psn juz dziala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Maj 2011 Nie działa, na razie były jakieś próby tylko i znowu przestał działać. Może działać jutro, ale nie musi, także nie napalać się niepotrzebnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Maj 2011 Mi działa 1.Klacza908 2. Sarewo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 16 Maj 2011 no to jak działa to i ja się dzis o 20 powinienem pojawic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 16 Maj 2011 no nareszcie działa chętnie potrenuję:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 16 Maj 2011 to ja się również przyłącze jeżeli można.... psn adianos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 16 Maj 2011 no wlasnie patricko, wczoraj jakies problemy chyba byly podobno serwery przeciazone byly, ale nie wiem czy to prawda, no ale w kazdym razie mi udalo sie podlaczyc okolo 0:20 takze dzis jestem na treningu na bank 1. Klacza908 2. Sarewo 3. Mateo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 16 Maj 2011 dzieki Panowie za gre :). Rany nie spodziewałem się, że jest tak kolosalna róznica miedzy arcade a online, dwa rózne światy, nie do ogarnięcia jak na razie przeze mnie. Tak optymistycznie patrzałem na Wasze filmiki z ligi i porównywałem swoje czasy z arcade to miałem nadzieje na równą walkę, a tutaj zoooooooooonk i to taki wielki :). Nic trzeba grać online tylko i ćwiczyć bo to zupełnie inna gra. Dzięki wielki za grę ciepliwość w oczekiwaniu na mój dojazd hehehehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 16 Maj 2011 Online, a gra przeciwko komputerowi to zupełnie dwie inne kwestie. Adikos trening, trening i jeszcze raz trening, a będzie dobrze, każdy z nas zaczynał tak jak ty. Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) ja tak dodam od siebie ze w ta gre zagralem pierwszy raz na kompie, sciagnalem sobie z neta zaraz po premierze, tak z ciekawosci chcialem zobaczyc co to jest, spodobalo mi sie i zaczalem czesciej w to grac, no i chyba nie musze tlumaczyc jakie efekty to dalo :D tak jak Kamil powiedzial, trenuj jak najwiecej a napewno przyniesie to jakies efekty ;] powodzenia! Edytowane 16 Maj 2011 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 17 Maj 2011 Bardzo fajny trening, sorki Klacza, że na jednym z zakrętów wepchałem się na wewnętrzną, ale nie rozbiłem Cię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 17 Maj 2011 :), będę usilnie trenować w miarę możliwości ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Maj 2011 Wczorajszy trening był jednym z przyjemniejszych. Są dzisiaj testy, czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 23 Maj 2011 Siema Trening dziś w Kanadzie o godz 20:00 Lista: 1. Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 26 Maj 2011 Testy dziś 20:00 Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach