GoldenEye 26 Napisano 25 Listopad 2010 Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest z tym veteranem jedni mówią bug inini save. Pierwszy raz grając w kampanie zacząłem od veterana wpadały wszystkie trofea które powinny tylko nie: BLACK OP MASTER Burn Notice Wszystko wpadało do momentu misji na transporterze z karabinem, w pewnym momencie nie dałem rady zrobiłem save. Na drugi dzień załadowałem save i przeszedłem ten etap ostatni z transporterem jak na levelu easy ale sprawdziłem i dalej było veterena gdzie dzień wcześniej zginąłem z 20 razy. Teraz mam zapisany grę na Redemption w finalnej scenie i nie wiem co robić, próbować ładować save i może wskoczą te trophy czy grać od nowa. Nie rozumiem jak gra zapisanie gry może traktować jako cheat to miałem zostawić konsole na 24h 2 razy przechodzić to to ja dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 25 Listopad 2010 Dokończ Redemption i jak nie wpadną trofiki, to będziesz musiał powtórzyć Rebirth, żeby Ci zaliczyło obie misje (trofeum Burn Notice). Ja miałem tak z 4 misją - poszła mi łatwo jak na easy i musiałem ją powtarzać. Mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 25 Listopad 2010 Dokończ Redemption i jak nie wpadną trofiki, to będziesz musiał powtórzyć Rebirth, żeby Ci zaliczyło obie misje (trofeum Burn Notice). Ja miałem tak z 4 misją - poszła mi łatwo jak na easy i musiałem ją powtarzać. Mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli ;) Tak już doszedłem do tego przed sprawdzeniem twojego posta. Wcześniej przeszedłem Normalnie Redemption no i ten nieszczęsny Rebirth powtórzyłem, myślałem ze będzie tragedia ale za 3 razem przejechałem tym transporterem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 25 Listopad 2010 ach gdyby nie te zombie już była by platynka jak ktoś chce mi pomóc oczywiście z wzajemnością to zapraszać.Psn:pawciokratos i pisać że chodzi o zombie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 25 Listopad 2010 No ja właśnie skończyłem robić trofea i do platynki brakuje mi tylko tych czterech z Zombie. Na razie nie grałem w ten tryb, więc sobie to zrobię kiedy indziej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlq 1 Napisano 25 Listopad 2010 Mam problem z jednym trofeum - jedną rakietą z walkirii zniszczyć 2 helikoptery (misja na statku). Jak to zrobić? Potrzebuje chętnego jeszcze do "Nocnej Randki" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 25 Listopad 2010 Musisz wziąć Walkirię i czekać, aż obydwa heli będą bardzo blisko siebie. Wtedy strzelasz w jednego, ale drugi też wybuchnie :D Mi się udało za chyba 3 czy 4 razem na Veteranie podczas misji, ale równie dobrze możesz odpalić na Rekrucie i to zrobić ;) Nocną Randkę mogę Ci jutro pomóc, tylko napisz o której będziesz grać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 26 Listopad 2010 (edytowane) witam mam ten sam problem z trofi Cold Warrior na veteranie przeszedłem 'Operation 40', 'Vorkuta' i 'Executive Order' i nic po przejściu ostatniej trofeum wpadło Edytowane 27 Listopad 2010 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 26 Listopad 2010 Musisz przejść ponownie którąś z misji... Zapewne to ta ostatnia, ale nie wiem na 100% W moim przypadku tak było. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 27 Listopad 2010 mnie rowniez nie chcialo zliczyc ponad polowy pierwszych misji na veteranie. ale wkoncu platynka wpadla. najtrudniej o trofea z zombies mode, ale jak gracie ze swojakami to predzej czy pozniej powinno byc ok. mi sie udalo podczas jednej rozgrywki ogarnac kusze oraz noz balistyczny. pamietajcie ze nie zabijecie 6 zombiakow z przyklejona strzala jesli nie bedzie aktywne instant kill, teamwork Panowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradox 5 Napisano 28 Listopad 2010 BO zaplatynowane :) Najciężej było z nożem w Zombie . Chodzi oczywiście o wylosowanie go , bo tak jak kumpel wylosował od razu i trofy wpadło , tak ja przez 3 dni nie moglem wylosować Graliśmy każdego wieczoru po kilka godzin i Nic! Już mi ręce opadały . W jednej partii doszliśmy do 28 poziomu wywaliłem ok 68000 na losowania broni ze skrzyni i NIC ,a wczoraj włączyliśmy pierwszy mecz i przy drugim losowaniu patrze a tu NÓŻ!! o kur........ jaka była radość hehe . Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 28 Listopad 2010 A czy można tak zrobić, że kolega losuje, a ja biorę broń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 28 Listopad 2010 Nie da się tak. Było by za łatwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawideczek 0 Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) Szukam chetnych i ogarnietych do zespolowej gry na zombie zeby zdobyc trofea, zapraszam tylko osoby z headsetem, gdyz bedzie o wiele latwiej i przyjemniej zdobywalo trofea ;] psn:dawid022 Edytowane 29 Listopad 2010 przez dawideczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 29 Listopad 2010 Czyli te trofki nie zaliczają się każdemu. Gram pierwsze 3 misje na weteranie i nic. Ok to przejde jeszcze raz 1. I co jajco nie zalicza. Ja tam czekam na patch bo nie ma sensu gry 4 razy przechodzić. A i jeszcze robiłem całą gre na doświadczonym też nie zaliczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawideczek 0 Napisano 29 Listopad 2010 Dostalem pare odpowiedz ale nie krepujcie sie, jak ogarniacie zombie na BO to smialo zapraszajcie, HS mile widziany. MOJ PSN: dawid022 Pomoge zdobyc collector, pump kusze i pump kose P.S Prosze o nie odzywanie sie nieogarów ktorzy nawet nie znaja mapy plx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Czyli te trofki nie zaliczają się każdemu. Gram pierwsze 3 misje na weteranie i nic. Ok to przejde jeszcze raz 1. I co jajco nie zalicza. Ja tam czekam na patch bo nie ma sensu gry 4 razy przechodzić. A i jeszcze robiłem całą gre na doświadczonym też nie zaliczyło A mi wszystkie trofea zaliczyło za pierwszym razem. przy czym korzystałem z save'ow ile się da ;) Do zdobycia platyny brakują mi tylko trofea zombie. Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcieliby pomóc lub razem zdobyć wymienione wcześniej trofea. Mój PSN Id: thabo83 Posiadam headset. Pozdrawiam :] Edytowane 2 Grudzień 2010 przez boryso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 3 Grudzień 2010 To ja ile wielu innych ludzi mamy tego buga. Muszą to poprawić bo nie chcę mi się 4 razy gry przechodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) Szukam kogoś do pomocy w trofeach zombie. Mój PSN Id: thabo83 Już dostaję z tym szału Z góry dziękuję ;) Platyna zdobyta, chętnie służę pomocą innym! Edytowane 11 Grudzień 2010 przez boryso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 12 Grudzień 2010 Witam, w Black Ops zdobyłem już 92% trofeów, brakują mi tylko te związane z Zombie Mode a mianowicie: - The Collector - See Me, Stab Me, Heal Me - Sacrificial Lamb - Hands Off The Merchandise Szukam kogoś z dobrą taktyką kto chętny byłby pomóc mi wykonać te trofea. Proszę słać zaproszenia na mój psn widoczny z boku. Dzięki z góry i pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 12 Grudzień 2010 Ja również chętnie porobię trofea związane z Zombie :) Wysyłajcie zaproszenia, ja jutro dodam was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 14 Grudzień 2010 MAM HS i potrzebuje pomocy w zombi i tym trophi z kinem PSN ID:K_cper0<br> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pahas 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Również przyłączam się do chęci zdobycia trophy w zombie mój nick taki jak na forum pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 16 Grudzień 2010 już was dodałem. możemy grać codziennie koło 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 19 Grudzień 2010 Również jestem chętny do zombi. Posiada ktoś jakiś filmik jak zdobyć wszystkie dane wywiadowcze? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach