Night_Wasp 19 Napisano 27 Styczeń 2011 no wiem ze musi byc odpicowana, i byla, kumpel we mnie strzelil i nikt z nas nie dostal, moze to jakis blad byl albo cos?? ja bym chetnie zagral, ale niestety hs nie mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Policzyłeś trupy? Ja tak raz miałem... 5 zabitych 1 tylko nogi oberwało... Ps. No może kurczę by mi ktoś pomógł haloo czy tylko ja odwiedzam to forum? Edytowane 27 Styczeń 2011 przez kacper0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Styczeń 2011 hmm mozliwe ze tylko 5 zabilem, najwatiej ty chyba by bylo jak by sie mialo instakill :) albo same zombiaki bez nog :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 27 Styczeń 2011 Kiedy jesteś on line to może bym ci jakoś pomógł a ty mi ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Styczeń 2011 ja to tak po 22, noi w weekendy nocami ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 27 Styczeń 2011 oki to jakoś dziś po 22 cię dodam i pogramy ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) ok, tylko nie pogadamy :P jak juz to na gadu pisz 10681841 ;) PS. Ja w zombie dobry nie jestem :P gram tylko zeby te trofiki dostac ;D Edytowane 27 Styczeń 2011 przez Night_Wasp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Styczeń 2011 Trzy razy przeszłem 3 misji (od Operation do Dekret prezydent) na Veteranie, ale nie wpadła mi trophy. Jest zabugowane trophy. Co mam zrobić? Już nigdy nie kupię Call of Duty na premierę... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 30 Styczeń 2011 Właśnie zdobyłem "Zobacz, dźgnij i wylecz" Teraz tylko to z kuszą i zabicie doktorka przed zabraniem broni. Wiecie jaką bronią najlepiej zrobić to 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 30 Styczeń 2011 Trzy razy przeszłem 3 misji (od Operation do Dekret prezydent) na Veteranie, ale nie wpadła mi trophy. Jest zabugowane trophy. Co mam zrobić? Już nigdy nie kupię Call of Duty na premierę... ;/ hmm.. moze jedna misje za malo robisz? ja tez tak mialem, przez co pada zepsolem :/ ale przeszedlem jeszcze raz i mi wpadlo, raz mi wpadlo jak zrobilem jedna misje, widocznie skrypt nie zakumal albo cos.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 6 Luty 2011 oo juz dzisiaj druga platyna weszla :D za mw2 i bo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) witam mam problem ze zdobyciem trofków w zombie. jakby ktoś był chętny mi pomóc je zdobyć to byłbym wdzięczny psn id: adek66. uprzedzam że wyjadaczem nie jestem :) Edytowane 10 Luty 2011 przez adek66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Witam jest ktoś chętny do zrobienia wszystkich trofeów w trybie zombie bo ich brakuje jeśli tak to dodawać mnie do znajomych inym też z chęcią pomogę PSN ID :NEMENE12 JUŻ NIE AKTUALNE !! Edytowane 14 Luty 2011 przez afrikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bili 1 Napisano 15 Luty 2011 Skoro to wyzej nieaktualne, to moze my sie jakos ustawimy? PSN ID : Szabalek14 Headset: jest Dodawajcie mnie do znajomych lub piszcie tutaj jesli chcecie zaliczyc kilka trofeow w zombie. 19-23 jakos mozna pograc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) Witam chętnie ustawie się na trofki w trybie Zombie. PSN ID himus11 Edytowane 16 Luty 2011 przez himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Bartłomiej 0 Napisano 17 Luty 2011 Witam chętnie ustawie się na trofki w trybie Zombie. PSN ID himus11 Jestem chętny, tylko ostrzegam od razu, że nie grałem wcześniej w multipleja, więc będziesz musiał mnie prowadzić za rączkę :) . Jak coś to PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hardzik7 0 Napisano 23 Luty 2011 Z chęcią pogram w ZOMBIE zeby trofea zrobić :] Potrzebuje zrobić wszystkie trofea dostępne w tym trybie. (Wbijam Platyne) PSN ID: Hardzik1997 Zapraszajcie. Gram w godzinach 19-22 weekend 14-20 (zależy od czasu). Dzis jestem cały dzień dostępny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 24 Luty 2011 Witam! Mam pytanie dotyczące trophy "Nocna Randka".Czy wyśle ktoś mi zaproszenie do obejrzenia filmiku (Niewiem jak obejrzeć filmik ze znajomym). Z góry wielkie dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 6 Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) Witam! Mam pytanie dotyczące trophy "Nocna Randka".Czy wyśle ktoś mi zaproszenie do obejrzenia filmiku (Niewiem jak obejrzeć filmik ze znajomym). Z góry wielkie dzięki za pomoc. zaproś mnie do znajomych PSN ID towarzysz23 potem jak ja bede to cię zaproszę do filmika i dostaniesz pucharek Edytowane 24 Luty 2011 przez misiek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 24 Luty 2011 zaproś mnie do znajomych PSN ID towarzysz23 potem jak ja bede to cię zaproszę do filmika i dostaniesz pucharek Ja bym tez byl chetny jakbys mogl. <wlasnie skonczylem gre na veteranie i szukam tez chetnego do trofeow w zombi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rageman 0 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Witam! Jeśli ktoś chce na zombie to wysyłajcie zapro PSN to rokatka Chętnie zdobęde trofika ponieważ robie platyne:D Jak ktoś chce zagrać to jak bede dostępny mniej wiecej w dni od pn do pt od 14-15 jestem. Grać też idealnie nie umiem ale radze sobie:D ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ UDAŁO MI SIĘ ZDOBYĆ TROFEA WIEC NIE WYSYŁAJCIE DO MNIE ZAPROSZEŃ! ^ <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>^ Edytowane 6 Marzec 2011 przez Rageman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micho223 0 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Potrzebuje graczy na trofeum "sacrificial lamb" (kozioł ofiany) .Śmiało dodawać :P PSNid: czoklit223 HS: będzie w przyszły czwartek Edytowane 8 Marzec 2011 przez micho223 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demon-dono 0 Napisano 12 Marzec 2011 Hej, to teraz pytanie z innej beczki, czy ktoś z was miał tak jak ja, że nie wskakują mi trofea z multi (np. Ready For Deployment, czy In the money) i nie wiem co z tym poradzić. Macie jakąś radę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 13 Marzec 2011 A czy napewno zrobiles 10 lvl w combat trening? i czy byles 5 w "in the money " na wager matchu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 13 Marzec 2011 Witam. Ja mam pytanie odnośnie trofea z kuszą. Czy ta kusza musi być ulepszona czy nie? Bo robiłem i tak i tak i nie wpada trofeum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach