KrystekPL 0 Napisano 22 Maj 2011 (edytowane) witam mam problem z jednym trofikiem a mianowicie ,,gra o kase,, gram zgarniam pule i nic, próbowałem takze na dwa pady i nic, nie mam pojecia co te treyarch napaskudzilo z tym softem1.07 ale prosze o jakas porade lub podpowiedz. zapraszam takze do wspolnej gry w zombi psnid KrystekPL. ps. próbowałem usuwac kopiowac sejwy i nic wiec prosze o konkrety Edytowane 22 Maj 2011 przez KrystekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 14 Czerwiec 2011 (edytowane) powinno pomoc ;) http://www.youtube.com/watch?v=xQK7Dc5gsRw Edytowane 14 Czerwiec 2011 przez Night_Wasp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny27 0 Napisano 25 Sierpień 2011 Witam, poszukuję chętnych do zdobycia trofeum 'Sacrificial Lamb' (to z kuszą). Piszcie do mnie na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 11 Styczeń 2012 Witam mam pytanie. Gdy robiłem kampanie na wetaranie to przyjechali do mnie goście i nie zapisałem gry to te misje które zrobiłem w tym czasie gdy mieli przyjechac goście to te 3 misje mam nie zaliczone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoyalAlone 0 Napisano 26 Maj 2012 Witam Mam jedno ukryte trofeum i nie wiem co zrobic..a zaznacze ze trofeum z tym nozem balistycznym nie robiłem Poradzicie cos? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 27 Maj 2012 Ukryte trofeum to właśnie to z nożem balistycznym. See Me, Stab Me, Heal Me - Fire a Pack-a-Punched Ballistic Knife at a downed ally to revive them from a distance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) Cześć Szukam kogoś kto mi pomoże przy trofeach z zombi. Edytowane 11 Czerwiec 2012 przez Andreios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 16 Wrzesień 2012 ok na poczatku dodam ze czytalem watek, widzialem ze pack mial ten sam problem co ja teraz.. Przeszedlem pierwsze 3 misje na weteranie i trofka brak :/ jakas porada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 7 Maj 2013 Ktokolwiek chętny na trofea multi i zombie: proszę mnie dodawać! nick przemo017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach