ONE 698 Napisano 4 Październik 2010 http://www.allps3trophies.com/retail-games/call-of-duty-black-ops-trophies.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 4 Październik 2010 Mam pytanie co do Black Opsa czy w dzień premiery 9 paździera będzie ona o godz. 0.00 i jak tak to w jakich sklepach, przy okazji jestem z Warszawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 4 Październik 2010 Mam pytanie co do Black Opsa czy w dzień premiery 9 paździera będzie ona o godz. 0.00 i jak tak to w jakich sklepach, przy okazji jestem z Warszawy ;) Kto Ci otworzy sklep o godzinie 0.00 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 4 Październik 2010 @UP np. Ultima Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 4 Październik 2010 Typu premiery książki, np. są otwarte sklepy xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 4 Październik 2010 Mam pytanie co do Black Opsa czy w dzień premiery 9 paździera będzie ona o godz. 0.00 i jak tak to w jakich sklepach, przy okazji jestem z Warszawy ;) Myślę że 9 października żaden sklep nie wystawi się na pośmiewisko i nie zrobi premiery COD BO o północy - może dlatego że premiera jest w listopadzie :) A tak serio, to znając Wawe to będziecie mieć premiere parę dni wczesniej i będa sprzedawali spod lady albo na giełdach. Mnie bardziej martwi kwestia polskiej wersji - mam nadzieje że będzie sprzedawana oryginalna ver. językowa (tj. angielska). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 4 Październik 2010 Ku...rde a ja się najaralem na październik ... a tak po za tematem kiedy premiera bulletstorma ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 12 Listopad 2010 ktoś się orientuje ile jest tych broni do kupienia w trybie zombi w trofeum The Collector i czy jest jakaś wypracowana strategia/ściezka/kolejność ich zakupu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeLeR 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zapraszam wszystkich chętnych na Zombie oraz trofea, SeLeR_13 (PSN id) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) Trophy "In The Money". Wystarczy ukończyć 5 meczy o kase np "zabawa z bronią" czy trzeba je wygrać ? ------------------------ NVM zrobilem juz Edytowane 14 Listopad 2010 przez SmoQ_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 14 Listopad 2010 Ktoś chętny na trofea związane z zombiakami ? :) Jakby co, dodawać i zapraszać do gry: CritiCalzPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 15 Listopad 2010 Trophy "In The Money". Wystarczy ukończyć 5 meczy o kase np "zabawa z bronią" czy trzeba je wygrać ? ------------------------ NVM zrobilem juz Trzeba zająć miejsce w pierwszej trójce(zgarnąć część puli). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 17 Listopad 2010 Też chętnie w tryb zombie zagram. Jutro mogę od rana grać :) (czyli dzis) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonkplay014 0 Napisano 19 Listopad 2010 Witam, otóż mam taki problem przeszedłem GOS , ZDRAJCĘ na poziomie veteran a trophy mi nie wpadło . Czytałem na innym forum że jest to Bug . Teraz mam do was pytania co mam zrobić w tej sytuacji ? Czy jest na to jakiś sposób/sposoby ? czy ktoś spotkał się już z tym problemem ? Jeśli tak to bardzo bym prosił o wyjaśnienie co muszę zrobić aby wpadły mi trophy związane z przejściem kompani na Veteranie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 20 Listopad 2010 (edytowane) Ja mam podobny problem... Ukończyłem misje "Operation 40", "Vorkuta" i "Executive Order" na Veteranie i nie dostałem trofeum Cold Warrior Nie wiem, czy teraz muszę wszystkie jeszcze raz przechodzić na Veteranie, czy może tylką tą ostatnią... Jeśli ktoś miał taki problem i go rozwiązał, niech napisze... Dodam jeszcze, że brat przechodził te misje godzinę wcześniej, również na Veteranie, i trofeum otrzymał. WTF? :blink: Edit: Po przejściu jeszcze raz misji Executive Order na Veteranie trofeum Cold Warrior wpadło. Oby więcej to się nie powtórzyło Edytowane 21 Listopad 2010 przez hapnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DellaPorta 0 Napisano 22 Listopad 2010 pytanko czy trofki "the Collector" i "hands off the merchandise" mozna robic z kimś czy należy podejsc do nich w pojedynke - jesli da sie z kims to zapraszam DellaPorta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 22 Listopad 2010 Można z kimś. Sam raczej nie dałbyś rady :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonkplay014 0 Napisano 22 Listopad 2010 Przeszedłeś od nowa na veteranie te trzy misie czy tylko tą jedną co napisałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 22 Listopad 2010 Tylko jedną, tą trzecią. Widocznie to jej mi nie zaliczyło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawideczek 0 Napisano 23 Listopad 2010 Można z kimś. Sam raczej nie dałbyś rady :D A przypadkiem The Collector nie trzeba przejsc na gdzie solo?? Skąd masz takie info ze mozna w co-opie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 23 Listopad 2010 Widziałem filmiki na YT. Musisz kupić wszystkie bronie na danej mapie - nie ważne jak i z kim grasz. Sam po prostu nie dałbyś rady tego zrobić :) PS. Odnośnie trofea za misje na Veteranie - przeszedłem wczoraj GOS i Zdrajcę i trofeum dostałem :D Wcześniej musiał być jakiś bug, że nie zaliczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawideczek 0 Napisano 23 Listopad 2010 Widziałem filmiki na YT. Musisz kupić wszystkie bronie na danej mapie - nie ważne jak i z kim grasz. Sam po prostu nie dałbyś rady tego zrobić :) PS. Odnośnie trofea za misje na Veteranie - przeszedłem wczoraj GOS i Zdrajcę i trofeum dostałem :D Wcześniej musiał być jakiś bug, że nie zaliczyło. Na youtube są filmiki jak gościu zrobił solo the collector, wystarczy wytrwać do 7-8 rundy ;] osobiscie dotrwalem do 7, wiec sadze ze da rade solo, chodz z kims byloby duzo łatwiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekCieslik 0 Napisano 23 Listopad 2010 wydaje mi się że problem z trofeami na VETERANIE polega na tym że zapisywanie stanu gry traktowane jest jako cheat!!!! przeszedłem na dwa razy veterana 1. doszedłem do SOG i save 2. odpaliłem po kilku dniach i skończyłem 3. nie zaliczyło SOG więc powtórka z rozrywki i wpadło dziwne ale prawdziwe p.s. kampania to jakaś mega pomyłka, też zdarzyło się wam celować head'a a bot wbiega przed was? LOL, poza tym AI kumpli botów to poziom 20 w skali IQ pozwalają na wszystko przeciwnikom a sami walą na oślep - no i moja 'ulubiona' akcja kiedy przeciwnik wystawia tylko broń zza osłony i BOOM... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonkplay014 0 Napisano 24 Listopad 2010 Marek Czyli Kompanię na Veteranie ,muszę zaliczyć bez zapisywania stanu gry czyli na raz??? Jeśli możesz to bardziej rozwiń swoją wypowiedz odnośnie trophy z veteranem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 24 Listopad 2010 Nie musisz za jednym razem. Mi raz nie zaliczyło, a teraz gram, wyłączam w trakcie misji, potem włączam i jak na razie zalicza bez problemu ;) Jutro kończę kampanię i zostaną mi do zrobienia tylko 4 trofea związane z Zombie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach