Tonislaw 0 Napisano 10 Czerwiec 2011 Bo to prawda, gra przechodzi się sama. Nie mamy większego wpływu na fabułe gry. Zreszta spodziewałem się że sprawy będą jednak ciekawsze, bardzo się zawiodłem na rozstrzygnięciu sprawy Black Dhalia Killer (i tego kto okazał się zabójcą -_-), gra jest innowacyjna i wciąga, to na plus, ale do takiego Heavy Rain troche brakuje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Czerwiec 2011 Screeny z DLC. http://www.ps3site.pl/cole-phelps-wciaz-ma-rece-pelne-roboty/75539#more-75539 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Czerwiec 2011 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychol321 2 Napisano 11 Czerwiec 2011 Macie również problemy z cieniami? np. podczas czytania kartki na słońcu bardzo kiepskie cienie są albo w ostatniej misji Black Dahlia w jednym miejscu z zagadką gdzie trzeba po wodzie chodzić woda wygląda okropnie, tak samo macie czy to mój telewizor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 12 Czerwiec 2011 Świetne to jest xD :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piru 1 Napisano 14 Czerwiec 2011 Ja mam takie pytanie. Czy przy słabej znajomości języka angielskiego da się przyswoić fabułe w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Czerwiec 2011 Nie wiem co to znaczy słaba znajomość. 3=/6 w skali szkolnej ? Aby podchodzić do gry trzeba angielski co najmniej znać 4+/6 lub 4/6 i obeznanie z tematyką kryminalną (np. doświadczenie w oglądaniu serialu CSI lub Dextera z napisami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 14 Czerwiec 2011 Ja mam takie pytanie. Czy przy słabej znajomości języka angielskiego da się przyswoić fabułe w grze? Szczerze to powiem, że może być ciężko ze zrozumieniem fabuły, wątków itp. Oczywiście grę można przejść bez znajomości języka bo jest pełno schematów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Czerwiec 2011 Właśnie skończyłem gierkę. trochę zajęło bo miałem w międzyczasie urlop. Gra w 2/3 fajnie się rozkręca, kilka fajnych elementów doszło. No i ta zaskakująca końcówka. Bardzo dobra tytuł, jak dla mnie zdecydowanie najlepsza gra I półrocza 2011. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 16 Czerwiec 2011 (edytowane) http://www.rockstargames.com/newswire/article/16871/la-noire-nicholson-electroplating-dlc-case-coming-next-week-watc.html miodnie sie zapowiada ;) Edytowane 16 Czerwiec 2011 przez Almarcino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 16 Czerwiec 2011 Gra skonczona :) 56 pojazdow z 94 zaliczone... Chce zrobic playtne, ale powoli mi sie odechciewa. Kupuje DLC:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 17 Czerwiec 2011 Gra skonczona :) 56 pojazdow z 94 zaliczone... Chce zrobic playtne, ale powoli mi sie odechciewa. Kupuje DLC:) Jeśli jesteś zainteresowany DLC to polecam zainwestować w Rockstar Pass, to się naprawdę opłaca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) Gratuluję tym co już ukończyli... Ja nie mam tyle czasu :/ Dla zainteresowanych podaję moje statystyki. Jak do tej pory 11,5h grania i 29% ukończenia gry. A może raczej świetnego kryminału w odcinkach :thumbsup: Zabawne są komenty niektórych, którzy narzekają, że ciągle się robi to samo :blink: Ale o to chodzi w tej psiej robocie :ok: Ja jestem zadowolony w 100%... Pozdrawiam prawdziwych detektywów Game Completion Story Cases Complete 7 / 21 Street Crimes Complete 17 / 40 Landmarks Discovered 9 / 30 Film Reels 0 / 50 Vehicles Types Driven 11 / 95 Newspapers Viewed 5 / 13 Game Completion 29.2% Rank Current Rank 12 / 20 Clue Inspection Total Clues Found 62 Time Spent Inspecting 1h 49m 9s Notebook Notebook Questions Asked 44 Successful Accusations 25 Failed Accusations - Incorrect Response 4 Failed Accusations - Lack of Evidence 0 Notebook Interviews Left Too Early 4 Notebook Interview Inactivity Comments 18 Vehicles Max Speed 80.39 mph Full Throttle Time 0m 28s Highest Vehicle Jump 1.13 ft. Longest Vehicle Jump 174.83 ft. Time Spent Driving 2h 14m 17s Total Distance Driven 60.27 miles Vehicles Commandeered 1 Vehicles Destroyed 1 Suspect Vehicles Rolled 0 Suspect Vehicles Disabled 2 Wingman Shots on Target 1 Brawling Blows Landed 47 Blows Received 12 Blows Blocked 2 Blows Dodged 0 Opponents Grappled 1 Grappled By Opponent 0 Opponents Knocked Out 0 Floored By Opponent 0 Opponents Double Teamed 0 Time Spent Brawling 1m 57s Gunfighting Enemies Shot Dead 64 Enemies Killed With Headshots 8 Shots Hit 212 Shots Missed 170 Accuracy 55.5% Shots Fired - Pistols 191 Shots Fired - Shotgun 6 Shots Fired - Automatics 131 Shots Fired - Rifles 54 Time Spent Gunfighting 54m 51s Miscellaneous Game Time 11h 35m 8s Failures 10 Partner Hints Received 9 Deaths By Gunshot 2 Deaths By Knockout 0 Distance Traveled On Foot 11.25 miles Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Czerwiec 2011 Tak do połowy robi się mniej więcej to samo, sprawy podobne i co gorsza ze sobą nie powiązane. Już zaczęło mnie to denerwować, ale w końcu pojawia się jeden główny spójny wątek, przyspiesza całą akcję a pod koniec to już w ogóle SIĘ DZIEJE. Ale nie ma co spojlować Więc wszystkim krytykantom proponuje najpierw skończyć grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) Mamy update dla L.A. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Frsg.ms%2FjEdtdq&h=b7c95 Polecam :thumbsup: Porównanie dzisiejszego L.A. z tym z gry '47. Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genax 9 Napisano 18 Czerwiec 2011 Dzisiaj zakupiłem gierkę. Czy jeśli heavy rain mi się podobał to nie zawiodę się nad L.A Noire? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Czerwiec 2011 To zupełnie inne gry. Jedyna wspólna cecha - są bardzo dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Czerwiec 2011 Kilka dni temu skończyłem grę i platynę. Dobra gra, ale problemy z angielskim. Dla mnie ocene 7/10. Nowy patch - http://www.rockstargames.com/newswire/article/16981/new-la-noire-title-update-200.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 19 Czerwiec 2011 ile wam zajelo przejscie gry ;)? Z misjami pobocznymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ja tam przeszedłem główne w 21 i pół godziny (nie spiesząc się). Misji pobocznych zrobiłem jak na razie 23. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Czerwiec 2011 Dobre :laugh: http://www.funnyordie.com/videos/a4fd788ce7/real-life-l-a-noire?rel=player 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 19 Czerwiec 2011 Dobre :laugh: http://www.funnyordi...oire?rel=player O nie, polałem się ze śmiechu, kiedy aktor wybrał Doubt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuzka 5 Napisano 20 Czerwiec 2011 padłam :D genialne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Czerwiec 2011 Ja tam padłem przy nagłówku. :P Na samym końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 22 Czerwiec 2011 Chyba dziś miały być te dodatki, co nie ? Już widzę, że PSStore jest zaktualizowane, ale brak dodatków. Rockstar, shame on you ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach