behemoth212 0 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Siema, czas zacząć zacierać już rączki (tylko nie przetrzeć) do nowego Assassin's Creeda.<br>Może zrobimy jakąś listę graczy, przyda się na jakieś ustawki albo może nawet ligę i oczywiście staniemy się najbardziej zaj*biści na świecie :D Imie/Ksywa:behemoth nick PSN: behemoth212 Level: 50 Ulubiona Postać: Kurtyzana, Inżynier, Doktor Headset: Tak Edytowane 25 Grudzień 2010 przez behemoth212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harrolfo 4 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Bartosz/Harrolfo Nick PSN: Harrolfo_PL Level: 21 Ulubiona postać: Golibroda/Arlekin Headset: Nie Edytowane 27 Listopad 2010 przez Harrolfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanto 0 Napisano 15 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Łukasz/Kanto Nick PSN: Kantos134 Level: 0 Ulubiona postać: nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G_man 0 Napisano 16 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Sebastian/Gman Nick PSN: sonia2310 Level: 0 Ulubiona postać: narazie nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 16 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Kuba/Glief Nick PSN: Glief Level: 0 Ulubiona postać: jeszcze nie wiem Do ustawek jestem jak najbardziej chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelGt 1 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Paweł/PawelGt Nick PSN: PawelGt Level: 11 Ulubiona postać: Doktor/Kurtyzana Edytowane 20 Listopad 2010 przez PawelGt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scorcho 0 Napisano 18 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Robert/Scorcho Nick PSN: ElanDelScorcho Level: 1 Ulubiona postać: brak Chetny na ustawki oraz do wspolnego grania, gra powinna jutro dotrzec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 18 Listopad 2010 Imie/Ksywa Mirek/Saint PSNID : saintgb1972 Level : 0 Ulubiona postac : jak juz bede mial gre to Wam powiem HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veeken 3 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Rafał Nick PSN: Veeken Level: 35 Ulubiona postać: Doktor, Oficer Chętny na ustawki, HS jest Edytowane 27 Listopad 2010 przez Veeken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spitfire 2 Napisano 20 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Spit Nick PSN: X-Spitfire Level: 50 Ulubiona postać: Kurtyzana/Medyk Edytowane 23 Listopad 2010 przez Spitfire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 20 Listopad 2010 Imię/Ksywa:Tomasz/Sunday Nick PSN: SundayPL Level: 5 Ulubiona postać:Arlekin,Kat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 20 Listopad 2010 (edytowane) Nick PSN: ronghar Level: 41 Ulubiona postać: Ksiądz HS: tak Edytowane 24 Listopad 2010 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajo87 0 Napisano 20 Listopad 2010 Nick PSN : jajo87 Level:26 Ulubiona postać: Officer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek5553 21 Napisano 20 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Maciek Nick PSN: maciek5553 Level: 11 Ulubiona postać: Brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek9696 9 Napisano 21 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Marcin Nick PSN: cinek9696 Level: 9 Ulubiona postać: Medyk,Łowca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 21 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Rafał/sam nie wiem Nick PSN: rafp77 Level: 5 Ulubiona postać: jeszcze nie wiem Do ustawek jestem jak najbardziej chętny.HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 21 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Lukasz Nick PSN: lukaszasada Level: 14 Ulubiona postać: Kurtyzana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Natsumi 1 Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Patrycja/Natsu Nick PSN: X-Natsumi Level: 18 Ulubiona postać: Kurtyzana/Łowca Edytowane 23 Listopad 2010 przez X-Natsumi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fara 1 Napisano 21 Listopad 2010 Imię/Ksywa:Fara Nick PSN: xFarax Level: 17 Ulubiona postać: doktor,pajac :P Chętny na ustawke na trofea online HS jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sh3dow 0 Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Grzesiek Nick PSN: ShedowDeath Level: 8 Ulubiona postać: Arlekin/Doktor Posiadam HS. Edytowane 22 Listopad 2010 przez Sh3dow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ognik 32 Napisano 22 Listopad 2010 Imię/Ksywka:Marek Psn/ognik Level;26 Ulubiona postać/Kurtyzana/Jest przepiękna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 22 Listopad 2010 Imię/Ksywa: Robert/Robson Nick PSN: Robercica Level: 11 Ulubiona postać: jescze nie mam Chętny na ustawki, HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 22 Listopad 2010 Imię/Ksywa : Gibbson PSN: GibbsonAFC Level: 21 Ulubiona postać : Oficer HS: brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 22 Listopad 2010 Moi mili podajemy swoje psnid oraz ulubione postaci ale co z tego wynika ? moze zmontujemy jakas ustawke na piatek lub sobote? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 22 Listopad 2010 Będę dostępny w piątek po godzinie 21 i w niedzielę o podobnej porze. Ewentualnie w tygodniu jakoś. Dodam Cię do znajomych, pozostałych proszę o wysyłanie zaproszeń, możemy porobić trofea jak i wspólnie razem pograć dla przyjemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach