Skocz do zawartości
darioBlaugrana

Bronie, dodatki, atuty...

Rekomendowane odpowiedzi

panowie, mam pytanie bo chyba zdurniałem...

perk wojak/hardline pro

miałem go pro zanim nie przeszedłem na prestige 1, wpadł bez problemu a teraz się męczę bo jest jakiś bug albo nie wiem już co źle robię. Chodzi o zadanie Zabij cztery razy jednocześnie nie ginąc...albo coś w tym stylu i dupa....męczę się na różne sposoby i nic.

Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

perk wojak/hardline pro

miałem go pro zanim nie przeszedłem na prestige 1, wpadł bez problemu a teraz się męczę bo jest jakiś bug albo nie wiem już co źle robię. Chodzi o zadanie Zabij cztery razy jednocześnie nie ginąc...albo coś w tym stylu i dupa....męczę się na różne sposoby i nic.

miałem ten sam problem, zabijałem cztery razy jednocześnie nie ginąc i nie zaliczało mi tego, nie wiem czemu. Na drugi dzień załączyłem BO, wszedłem jeszcze raz sprawdzić co mam zrobić aby dostać wojaka na pro i mocno się zdziwiłem bo to zadanie było zaliczone. Sprawdź kartę COD przy następnym załączeniu BO może i Tobie też zaliczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo zdaje się, że trzeba zagrać cały mecz od początku, żeby zaliczyło to wyzwanie. Ja przynajmniej tak miałem.

A wracając do Ak74u i Szybkiego Ognia. Nie wiem czemu, ale ilekroć próbuje tego dodatku to wydaje mi się, że on nic nie daje. Lepiej już brać większy magazynek, przynajmniej można wtedy złapać ze 3 typów na respie bez przeładowania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracając do Ak74u i Szybkiego Ognia. Nie wiem czemu, ale ilekroć próbuje tego dodatku to wydaje mi się, że on nic nie daje. Lepiej już brać większy magazynek, przynajmniej można wtedy złapać ze 3 typów na respie bez przeładowania :P

IMO wlasnie tego dodatku powinno sie uzywac z KAZDYM SMG bo daje dodatkowy power ktory jest bardzo odczuwalny na krotkim dystansie do ktorego zreszta sa SMG, zawsze mozna wziasc rapid fire + extended mags, albo jak cos wyciagnac CZ75 z full auto ;)

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle, że to przyśpieszenie strzału mija się z celem, gdy bierzesz takiego Mac10 co ma 20 kulek w magazynku. Wystarczy, że źle wycelujesz i pół magazynka idzie w powietrze zanim zdążysz poprawkę wziąć. Dodatkowo dolicz laga i okazuje się, że po godzinie 17 takie SMG nie zabija :x. Co do AK74u to ok, ale na pewno nie do każdego SMG ten dodatek się nadaje. Każdy ma jednak swoje preferencje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem ten sam problem, zabijałem cztery razy jednocześnie nie ginąc i nie zaliczało mi tego, nie wiem czemu. Na drugi dzień załączyłem BO, wszedłem jeszcze raz sprawdzić co mam zrobić aby dostać wojaka na pro i mocno się zdziwiłem bo to zadanie było zaliczone. Sprawdź kartę COD przy następnym załączeniu BO może i Tobie też zaliczy.

a nie chodzi o to zeby zabic w meczu 4 razy nie ginac, czyli pozatym ze musisz zabic 4 razy to nie mozesz do konca rundy ani razy zginac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AK74u + Uchwyt

Python + Ładownica

Perk 1: Wojak

Perk 2: Zwinne Ręce

Perk 3: Maratończyk

Bardzo polecam, wczoraj tym zestawem miałem wyniki k/d 46-9, 54-13 i 57-17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AK74u + Uchwyt

Python + Ładownica

ja gram tylko AK74u i Famasem. według mnie AK74u najlepsza bron w tej grze. zamiast uchwytu polecam czasami wziac wiekszy magazynek,. zwinne rece jak najbardziej i to koniecznie w wersji PRO. co do wojaka to ok, ale ja wole wage lekka, badz czasami na dominacje albo demolke ten pancerz. nie ginie sie przynajmniej przy przejmowaniu badz podkladaniu ladunków tak czesto od granatów....p=jak chcemy zajsc na tyl wroga to koniecznie trzeba wziac perk: duch. pozostałych dwoch z reguł nie zmieniam...także i ja polecam te zestawy

Edytowane przez michalowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panow

Mam takie pytanko

Gram dosyc krotko i nie mam za duzego wyboru broni...

Gram teraz M16 i w jaki sposob zrobic aby strzelal on seria ciagla a nie przerywana, da sie wogole

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AK74u + Uchwyt

Python + Ładownica

potwierdzam niezłe ... nieco nienaturalne (cokolwiek to by znaczyło - to bieganie jak z obstrukcją, ale skuteczne :biggrin: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

perk wojak/hardline pro

Już wiem o co chodzi. Jest błąd w opisie. Trzeba wbić 7 killi a nie 4.

P.S. EndarSeth mi mówi, że przed patchem chyba było dobrze opisane, ale szczerze to nie wiem, bo wtedy nie robiłem Wojaka na Pro. W każdym razie WTF?! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam grę po angielsku i jest napisane 7, więc znów błąd tłumaczenia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AK47 + tłumik

Strela-3

Semtex

Flash

Claymore

Wojak Pro

Zwinne Ręce Pro

Maraton

Polecam AK z tłumikiem, bardzo ładnie wchodzą kille :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hardline (Wojak) na PRO robi sie zdobywajac 7 NAGROD z KS a nie samym KS=7, czyli wybieramy same najnizsze KSy typu UAV/RC-XD, wszelkiego rodzaju paczki itp. i jest to tylko kwestia jednej rundy :) Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywy nie mieszaj :P Jeszcze raz dla pełnej jasności.

3 zadania na Pro Wojaka:

-Podziel się 10 pakami z kolegami z drużyny.

-Zdobądź 7 killstreaków w jednym meczu.

-Zdobądź 7 zabić pod rząd w jednym meczu nie ginąc. (w polskiej wersji błędnie opisane jako 4 zabicia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maraton to trochę głupota jak dla mnie, często ginę wlasnie biegnac szybko, dlatego wole powoli sobie isc i zabijac takich sprinterow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam tylko Maratonu w 3 grupie perków nie ma nic ciekawego prócz właśnie Maratonu i Ninja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu sie nie zgodzę. Haker jest bardzo przydatny! Ileż ja min uniknąłem, ile działek zhackowałem dzięki niemu. 

Ja też wolę nie biegać na spotkanie śmierci. Sama mnie znajdzie, hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haker jest świetny, wcześniej minąłem od min z 3 razy w ciągu gry, a teraz czasem się zdarzy jak nie uważam.

A tak to teraz wbiłem prestiż, to mi się AK74u spodobało, z Uchwytem i Pow. magazynkiem.

Do tego Watazka Pro, Wojak Pro i Haker Pro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką bron do tłumika polecacie ?

Zdecydowanie M16 :) Przede wszystkim dlatego ze z tlumikiem nie ma juz takich jaj ze raz wystarczy jedna seria zeby kogos polozyc a innym razem piec, z tlumikiem M16 zabija ZAWSZE na dwie serie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi