Skocz do zawartości
darioBlaugrana

Bronie, dodatki, atuty...

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo zależy od osobistych preferencji. Ja gram teraz na 2 i sobie bardzo chwalę, bo celowanie na odległość jest bajecznie proste. A byłem już na 7 czasami. Także nie ma reguły.

I jedna ważna wiadomość a propo czułości. Im większa tym bardziej rośnie wspomaganie celowania. Hitboxy na obrzeżach postaci się zwiększają jak i zasięg noża i jego promień działania. Nie podam teraz linka do tego, ale uwierzcie mi na słowo :)

28-0? Mój rekord do zera to chyba 37

Też kiedyś byłem młody i piękny :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOJA KLASA wg mnie najlepsze zestawienie

AK47 z tlumikiem

Python z ladownica

Frag

Smoke

Perki

1 Waga lekka PRO

2 Zwinne rece PRO

3 Maratonczyk PRO

Killstreak

napalm

cobra

psy

czulosc 10

Jak wg was??

Jak dla mnie po prostu klasa z********!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo że wszystko wg własnego uznania, ale po pierwsze. Jeżeli koniecznie chcesz grać kar. maszynowym z tłumikiem to najlepszy jest galil. 1 perk-Waga lekka!!?? IMO najmniej użyteczny perk. Jak chcesz mieć ten stealh z tłumikiem to weź ducha, świetny PRO, żaden chopper irytujący cię nie zestrzeli. Maratończyk też... Haker najlepszy w 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakiej mapce i w jakim trybie najlepiej zrobić pierwsze zadanie dla wojaka (te z rozdaniem 10 paczek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście muszę zacząć eksperymentować. jakieś 90% moich zabić to jest z famasa + celownik reflex :D. Nie potrafię bawić się w zmienianie klas... Ostatnio zmieniłem tylko z reflexa + podwójny magazynek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bagilks---najlepiej na jakiesj duzej typu Array i umow sie z kims z druzyny to bedzie szybciej(jak robilem je pierwszy raz a kolesie nie mieli hs`ow to byl problem --specjalnie strzelalem w paczki zeby goscie skumali ze maja je brac)

AK-47 Tlumik i Red dot

Strela

Frag

Flash

Claymore

Scavenger

Warlord Pro

Hacker

Spy Plane

Counter Spy Plane

Care Package

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie najlepsza klasa to:

AK47 - powiekszony magazynek

Galil - Tlumik

Famas - powiekszony mag

Commando - dual mag/tlumik

MP5K - powiekszony mag

Frag

Flashbang

Claymore

Przeciwodlamkowy PRO

Szybkie rece PRO

Tactical Mask PRO

streaki;

Spy Plane

Counter spy/napalm

Blackbird

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zaczynalem pierwszy raz grac... najwiecej przestrzelalem sie aug i Stoner63 a na koniec g11. Wybor tych broni wynikal sie wydaje sie z bardziej defensywnej taktyki gry...

W okresie kolejnych prestizy, po wiekszym ograniu czyli defacto grze bardziej ofensywnej... Uzywalam strzech broni: Famas (bo na poczatku nic innego godnego uwagi nie ma), AK47u, Commando (zamiast famas).

Famas: bo nic innego nie bylo. Do Gaila nie jestem przekonany (no chyba ze z tlumikiem)

AK47u - z raczka oraz szybkim ogniem. Szybka bron, szybko gotowa do strzalu, pozwala sie szybko przemieszac, szybko sie do niej przekonalem ;) Zasieg nie powala wiec trzeba uwazac przed rzuceniem sie na oslep za zwierzyna zeby nie oberwac przypadkiem gdzies z dystansu.

A do strzelania z dystansu, do tych ktorzy rzucaja sie z ak47u za zwierzyna, uzywam Commando. Przede wszystkim ze wzgledu na celnosc i sile ognia.

AK47u gram troche na metoda 'HURAAAAA! ZA POLEGLYCH!!! przez co wkreca sie wiecej punktow, ale ciezej o wysokie killstrike. Commando to bardziej metodyczna bron, pozwala nastukac wysokie killstrike grajac z rozwaga, spokojem, chlodna analiza sytuacji jednoczesnie pozwala tez czesto wyjsc z opresji typu 2 na 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie: w jaki sposób zdobyć złoty kamuflaż do broni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam problem z wojakiem:

- Użyj 10 pakietów wspomagających wraz z kolegami z drużyny

to znaczy że muszę użyć pakiet jednocześnie z kolegą z drużyny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, że musisz zostawić paczkę dla kogoś ze swojej drużyny.

Najlepiej po zrzucie, jak widzisz kogoś ze swoich, strzelić w pakę kilka razy. To taki umowny sygnał dla zorientowanych, że ma ją sobie wziąć. Ty możesz odejść. W dwóch nie da się wziąć jednej paki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropo najlepszych klas ja cisne z

AK 47 - podwójny magazynek, tłumik

C275 - automatyczny

semtex

flash

claymore

Padlinożerca Pro

Watażka Pro

Druga szansa Pro

3 seria - rc-xd

7- cobra

9 - strzelec

Edytowane przez grzys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropo najlepszych klas ja cisne z

AK 47 - podwójny magazynek, tłumik

C275 - automatyczny

semtex

flash

claymore

Padlinożerca Pro

Watażka Pro

Druga szansa Pro

3 seria - rc-xd

7- cobra

9 - strzelec

:down: grasz na TDM? jak będziesz miał cobre przy ~4k punktów to już nie zdążysz polatać sobie chopperem. Po drugie... Druga szansa :ermm: to już wiem na kogo tak wrzeszczę jak mnie leżący dziad zabija...Zmień lepiej na hackera jeżeli nie chcesz mieć świadomości że wszyscy klną na ciebie ile wlezie. No i samochodzik :yucky: Przydatniejszy jest spyplane, uwierz mi. Samochodzikiem zabijesz 1 osobę, a w między czasie ktoś zabije ciebie. I jeszcze sprawa watażki, jeżeli chcesz mieć tłumik i szybko przeładowywać... to nie lepiej wziąć tłumik i zwinne ręce? z pro będziesz miał szybszy ADS. Powodzenia :)

Edytowane przez Arti_P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gram w Bo od niedawna więc nie mam doświadczenia w wybieraniu atutów, sam wiem że druga szansa jest denerwująca bo zabili mnie kilka razy na niej ;] zwinnych rąk nie testowałem nawet na lokalnej do rc-xd jestem przekonany bo użwyam go od początku kiedy odblokowałem serie ofiar i nie zabili mnie ani razu kiedy go używałem ;]

@

no sprawdzałem dzisiaj jak się gra ze zwinnymi rękoma i są o niebo lepsze od podwójnego magazynku ;] haker też bardzo pomocny w wykrywaniu claymorów, ale dalej zostałem przy padlinożercy jakoś sobie nie mogę wyobrazić siebie bez zabierania amunicji trupom ;] dzięki za rade

Edytowane przez grzys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje dwie ulubione klasy :)

1.

G11

Python + ładownica.

Odłamkowy

Ogłuszający

Claymore

Hardline PRO - Wojak PRO

Sleight of Hand PRO - Zwinne ręce PRO