master95 0 Napisano 6 Sierpień 2012 (edytowane) NIketorzy to wyczyniają cuda w trybie fotograficznym, ja zaczynam, cyknąlem mojego type-r EK9 ;) Edytowane 6 Sierpień 2012 przez master95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSzymek 7 Napisano 6 Sierpień 2012 skaposzczet, wygląda to naprawdę rewelacyjnie... Faktycznie jak się człowiek na tym zna i chwilę nad tym posiedzi, to w photomode można zrobić cuda. Świetna robota :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 6 Sierpień 2012 Dzięki TomekSzymek. Fajne zdjęcia master95. Nie przejmuj się, tylko wrzucaj jak masz jakieś z których się cieszysz. Ja się ostatnio nieźle wkręciłem i pstrykam naprawdę sporo. Wrzucę jakieś z lepszych: Ostatnie cztery są ze ścigania się z grupą WRL w GT300. Po kliknięciu można zobaczyć większe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master95 0 Napisano 6 Sierpień 2012 (edytowane) To jeszcze takie ferrari ode mnie Edytowane 6 Sierpień 2012 przez master95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) No to fotki moich ulubionych bryk ... (brakuje tu F10 i Subaru Impreza WRC 03 ... bo ich jeszcze nie mam w garażu ale zbieram kasę :] Przez Wyzwanie Sebastien'a Loeb'a wkręciłem się w te Rajdy w GT5 Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 23 Wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 25 Wrzesień 2012 Fajnie zdjęcia AXA i INO1. Ja Jak zwykle swoje obrobiłem conieco. Tokyo Lancia by skaposzczety, on Flickr Tokyo Lancia by skaposzczety, on Flickr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 25 Wrzesień 2012 Moja aktualna "słabość"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 19 Październik 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) Na forum wirtualnewyscigi grupy WRL wznowili wyścigi GT500 więc wrzucam parę fotek. Nie jest łatwo bez ABS (szczególnie, że trzeba jeździć na pierwszym miejscu czysto), ale znacznie przyjemniej. Po paru razach nie wyobrażam już sobie innego ścigania nawet na padzie. Edytowane 5 Styczeń 2013 przez skaposzczet 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajper 0 Napisano 8 Styczeń 2013 Audi & Lambo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supreme 1 Napisano 11 Styczeń 2013 BMW M3 CSL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeegZ 96 3 Napisano 11 Styczeń 2013 (edytowane) Witam Wszystkich :) Wrzucam moje zdjęcia, chciałbym znać waszą opinie na ich temat. Nie były modyfikowane. Oryginałki z Photo Mode :) Toskania (asfalt) by D3AR316 Rzym by D3AR316 Nürburgring 24h by D3AR316 Indianapolis Superspeedway (tor owalny) by D3AR316 High Speed Ring_1 by D3AR316 High Speed Ring by D3AR316 Gion, Kioto by D3AR316 Eiger Nordwand (tor krótki) by D3AR316 Circuit de la Sarthe 2009_1 by D3AR316 Circuit de la Sarthe 2009 by D3AR316 Edytowane 11 Styczeń 2013 przez DeegZ 96 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) Edytowane 19 Styczeń 2013 przez Dav Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 28 Styczeń 2013 @hajper Swietne foty. Szczególnie Audi. @Supreme Respekt za drift :). Jakbyś dał tryp panoramowania (chyba tak się to zwie) na 3 to by BMW było ostre. @Deegz 96 Jak na zdjęcia bez obróbki, to naprawdę nieźle. Moje bez obróbki wyglądają znacznie gożej. @Dav Niezłe. Mi najbardziej podobają się ostanie. Ta Honda i Alfa. Moje ostanie: Suzuki Cappucino by skaposzczety, on Flickr Suzuki Cappucino by skaposzczety, on Flickr Suzuki Cappucino by skaposzczety, on Flickr Corvette Stingray by skaposzczety, on Flickr Corvette Stingray by skaposzczety, on Flickr Corvette Stingray by skaposzczety, on Flickr Corvette Stingray by skaposzczety, on Flickr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalasznikow 2 Napisano 1 Lipiec 2013 skaposzczet jakim programem robisz HDR i jak można zrobić zdjęcie w wewnątrz auta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 5 Lipiec 2013 HDRy robie programem Photomatix. Później obrabiam w Gimpie. Metody na zdjęcia wnętrz aut mam stąd: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalasznikow 2 Napisano 7 Lipiec 2013 super, dzięki wielkie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Super trik, w wolnej chwili pocykam zdjęcia japońcom i się pochwalę, dzięki skaposzczet :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Grudzień 2013 Takie pytanko... Czy mielibyscie (tworcy fotek) cos naprzeciwko abym zapozyczyl niektore z waszych dziel i wstawil na naszego Facebooka - Mala Liga - LTE (Liga To Elita) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 21 Grudzień 2013 Nie mam nic przeciwko :yes: Moje możesz sobie nawet wydrukować i na łóżkiem powiesić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Grudzień 2013 Dzieki, sie nie smiej... pracuje w drukarni i moge ci wydrukowac zdjecie kazdego rozmiaru... takie 30x10 metrow moze byc?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 21 Grudzień 2013 Jeżeli gratis to poproszę sztukę .... Się nie śmiej, powieszę na ścianie ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 6 Styczeń 2014 Coś nikt nic z GT6 nie wrzuca. Tak więc ode mnie inne spojrzenie na tą grę :D Polecam w pełnym rozmiarze, 5276 x 848 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) ---=== lamborghini countach LP400 '74 ===--- ---=== R18 TDI ===--- EDIT: przegonili mnie tutaj z innego wątku ;) Edytowane 7 Styczeń 2014 przez graGITARA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach