Chevbacca46 9 Napisano 18 Czerwiec 2012 no moze hahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chevbacca46 9 Napisano 13 Lipiec 2012 zapraszam chetnych do udzialu w http://www.gt5-liga.com.pl/index.php?board=51.0 bedzie ciekawie i ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDolarMan1 0 Napisano 15 Wrzesień 2012 co do dyferencjału, przecież w grze masz opisane wszystko, jak auto się zachowuje przy jakich ustawieniach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chevbacca46 9 Napisano 20 Wrzesień 2012 tia hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 14 Październik 2012 Mam prośbe o jakiś setup do auta nascar do dwóch torów grand valey i tego owalu który ma 10 okrążeń w evencie nascar nie pamiętam nazwy. Męcze sie z tym i już nie mam siły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 14 Październik 2012 Mam prośbe o jakiś setup do auta nascar do dwóch torów grand valey i tego owalu który ma 10 okrążeń w evencie nascar nie pamiętam nazwy. Męcze sie z tym i już nie mam siły Może coś z tego wybierzesz ...... http://www.gamespot.com/gran-turismo-5/forum/nascar-car-setup-guide-57490295/?page=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 14 Październik 2012 Udało mi sie w sumie na farta wygrać w końcu ten owal ale dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexusik 0 Napisano 14 Styczeń 2013 (edytowane) Mam pytanie Jakie ustawienia zastosować, aby osiągnąć 500 km/h w Red Bull X2011 Prototype? Z góry dziękuje. P.S. Mój aktualny wynik to 495.9 km/h. Edytowane 14 Styczeń 2013 przez Lexusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barty 0 Napisano 4 Luty 2013 Cześć. Czytając ten temat: http://www.ps3site.p...ustawienia-aut/ , i widząc, ze są różne zdania na temat ustawienia każdego auta. Pomyślałem, ze dobrze by było stworzyć temat do którego wrzucane byłyby wyłącznie ustawienia danych aut. Pomyślałem, że przyda się szablon. Jest on do ściągnięcia w tym poście. Jeżeli temat się nie spodoba, można usunąć, ale myślę, że uporządkowanie tylko i wyłącznie ustawień samochodów w jednym miejscu jest lepszym rozwiązaniem niż przebijanie się przez 100 bezsensownych postów.... Dam jako pierwszy coś od siebie: Charakterstyka ustawienia: Prędkość maksymalna Samochód: Bugatti Veyron 16.4 09' Napęd: 4x4 Moc: 1272 hp (zależy czy wymieni się olej) Waga: 1424 kg Punktu Osiągów: 694 PO Użyte Cześci: Wszystkie najlepsze części. łącznie z kompozytową maską itd. Aerodynamika (przód/tył): Siła docisku: (w tym samochodzie, nie występują dodatkowe spojlery) Pozycja Balastu: 0/0 Limiter: 100 % Skrzynia Biegów: 1st: 4.732 2nd: 2.964 3rd: 2.075 4th: 1.518 5th: 1.099 6th: 0.865 7th: 0.628 Najwyższy bieg: 2.638 Maks. prędkość: 480 km/h Dyferencjał (przód/tył): Obciążenie wstępne: 10/10 Czuł. przyśpieszenia: 40/40 Czuł. hamowania: 20/20 Rozdział momentu obr. (przód/tył): Rozdział: 10/90 Zawieszenie (przód/tył): Wysokość: 40/-25 Twardość: 7.5/20.0 Amortyzatory(rozpręzanie): 1/10 Amortyzatory(sprężanie): 1/1 Stabilizatory: 1/1 Pochylenie: 0.0/0.0 Zbieżność: -0.01/0.20 Balans Hamulców (przód/tył): Balans: 5/5 Krótki opis setu: Ustawienie wyłącznie na ustanowienie rekordu prędkości. Samochód po przekroczenie pewnej prędkości i opuszczeniu spojlera do pozycji 3 podnosi lekko przód, więc sterowność wynosi praktycznie zero. Mam nadzieję że temat się przyda. szablon_ustawień.txt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 20 Luty 2013 Moge prosić o ustawienie dla Lamborghini Gallardo 560-4 do wyścigu nurburgring w zawodach sezonowych dla lambo? Gdzieś tu kiedyś były chyba ale przeglądałem temat i nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach