Shatan 48 Napisano 31 Sierpień 2012 Panowie jakie auto na Historic Racing Car Cup w klasie eksperckiej? I gdzie takie dostać bo z tego co widzę przeciwicy mają po 800 koni a w salonach i na giełdzie nic takiego nie ma z tego rocznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 31 Sierpień 2012 (edytowane) W dniu 31.08.2012 o 15:38, Shatan napisał: Panowie jakie auto na Historic Racing Car Cup w klasie eksperckiej? I gdzie takie dostać bo z tego co widzę przeciwicy mają po 800 koni a w salonach i na giełdzie nic takiego nie ma z tego rocznika Wygraj Indy 500, a dostaniesz XJ13 Race Car '66. Edytowane 31 Sierpień 2012 przez LONG3r 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkyLineSeba 0 Napisano 1 Wrzesień 2012 (edytowane) Jaki samochód go gran turismo all cars ? GT-r wszystko na max nie daje rady tak samo SLS wszystko na max i nic .. dodam że nie mam kasy mam ok 170tyś. Mam gt-r i sls gokarda. I Dwa samochody których nie mogę przedać tylko usunąć. W którym wyścigu najwięcej się zarabia ? Mam 20 poziom. Edytowane 1 Wrzesień 2012 przez SkyLineSeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 1 Wrzesień 2012 W dniu 1.09.2012 o 15:58, SkyLineSeba napisał: Jaki samochód go gran turismo all cars ? GT-r wszystko na max nie daje rady tak samo SLS wszystko na max i nic .. dodam że nie mam kasy mam ok 170tyś. Mam gt-r i sls gokarda. I Dwa samochody których nie mogę przedać tylko usunąć. W którym wyścigu najwięcej się zarabia ? Mam 20 poziom. O ile mnie pamięć nie myli, to ten wyścig odstawiłem na późniejszą metę, bo w tym momencie mojej gry najlepszym autkiem (Veyronem) nie byłem w stanie ugrać tu żadnej dobrej pozycji. I by wygrać ten turniej zacząłem bocić jeden wyścig, by uzbierać na Peugeot Race Car, i tym autkiem już do końca grać można. Olej All Stars i idź dalej. Jeśli chodzi o drugą część pytania, to jest jakiś tam wyścig odbywający się na torze Nascar (ten jajowaty) i za 5 okrążeń, czy coś w ten deseń, dostajemy 100tys. Sava nie mam, więc ci nie sprawdzę nazwy, ale znaleźć sam dasz radę, a jak nie znajdziesz, to znak, iż wyścig jest klasę wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkyLineSeba 0 Napisano 1 Wrzesień 2012 Własnie brakuje mi trochę expa mam dopiero połowę paska .. Mam dużo opuszczonych wyścigów takich jak lupo gti ponieważ nie mogę go wtrafić .. Wiem że najszybciej poziomy idą w tych "Specjalnych zawoadach" ale tam cholernie długo się śmiga np. amg trzeba po nurburgringu 8 min życia w plecy .. Tym bardziej że jeszcze jutro i będzie "Sebastian uczyć się";/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 1 Wrzesień 2012 W dniu 1.09.2012 o 15:58, SkyLineSeba napisał: W którym wyścigu najwięcej się zarabia ? Mam 20 poziom. http://www.ps3site.pl/forum/topic/5886-gran-turismo-5/page__st__9680#entry722521 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 1 Wrzesień 2012 Polecam ostatni wyscig w sezonowkach z Lambo. Na Toskanii Ai popelnia mase bledow, jadac autem ok 520PO zarabiasz ponad milion Cr w ok 8 minut. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 5 Październik 2012 Które auto jest najlepsze do mistrzostw aut tuningowanych w A-spec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 5 Październik 2012 Testując świeżo zakupioną kierownicę wybrałem sobie wyścig 9-cio godzinny. Piękna sprawa grając na Logitech DFGT, a nie jak do tej pory na padzie. Tylko tak sobie uświadomiłem, że ciężko będzie zrobić 24-ki. Nawet z opcją zapisu, to jest od cholery długa jazda. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 6 Październik 2012 Również zakupiłem DFGT ale nadal na nią czekam :/ mam nadzieje że w poniedziałek lub we wtorek będzie i sobie ją wypróbuje. Na sam koniec zostawiłem sobie te najtrudniejsze wyścigi w A-Spec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 6 Październik 2012 Warto czekać, bo gra się naprawdę przyjemnie. Właśnie skończyłem wyścig 9-cio godzinny. Przejechałem na Tsukuba 566 okrążeń i miałem -38 okrążeń przewagi. Fajna sprawa, choć jak pisałem wcześniej długim wydaje się być 24-ro godzinny. Przydałby się ktoś z rodziny, coby pojeździł. Hehe. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cshyhoo 0 Napisano 6 Październik 2012 Hero Member, Podziwiam Cię za cierpliwość :P Mnie jest ciężko zmobilizować się do tych długich wyścigów...szczególnie, że jestem jedynym grającym domownikiem ;) Ale...kto wie, może pewnego dnia... :D Co dostałeś za wygranie 9-cio godzinnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 7 Październik 2012 W dniu 6.10.2012 o 23:22, Cshyhoo napisał: Hero Member, Podziwiam Cię za cierpliwość :P Mnie jest ciężko zmobilizować się do tych długich wyścigów...szczególnie, że jestem jedynym grającym domownikiem ;) Ale...kto wie, może pewnego dnia... Co dostałeś za wygranie 9-cio godzinnego? Za skończony wyścig dostałem około 1 400 000 cr. doświadczenie skoczyło z 38lvl na 39lvl. Miałem na samym początku kreski 38lvl, a teraz jest około 0,5cm dalej na 39. A samochód, to HKS CT230R. Choć myślę, że mogli dać coś ciekawszego. A co do długo dystansowych, to faktycznie przydałby się ktoś w rodzinie grający, albo jakiś kumpel, co dobrze jeździ. A tak, to samemu trzeba. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Październik 2012 Mam dwa pytania odnośnie wyśćigu 24h Le Mans,a mianowicie; 1) Jakim autem najlepiej jechać (kupiłem 908 hdi fap,nie moge dogonić pierwszego zawodnika,auto mam seryjne i nie wiem czy montować turbo czy szukać czegoś innego) 2) Jakie czasy wykręcacie i na ile okrążeń powinny wystarczać opony na suchym torze (jeżeli pamiętacie to napiszcie też co ile okrążeń zmieniają przeciwnicy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Październik 2012 RedBullem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Październik 2012 Tylko konkretne wypowiedzi mnie interesują :down: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Październik 2012 Pytasz czym jechać to ci odpowiadam. Co w tym niekonkretnego? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Październik 2012 Ok napiszę to w ten sposób intersują mnie TLKO auta które startują lub startowały w LM a nie jakieś gówniane wynalazki typu RedBull. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Październik 2012 Toyota GT-One. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Październik 2012 A czym Ty jechałeś Le Mans? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Październik 2012 RedBullem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 24 Październik 2012 Peugeot 908, albo Audi R10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 4 Listopad 2012 Witam mam taki problem chcę przejśy wjeć wyścig tsukuba 9h.I mam taki problem gdy wjeżdżam do pitu samochód zwalnia i nie pokazuje mi się żadne opcje wymiany opon itd.Tylko jedzie dalej.Czy wie ktoś co może być przyczyną tego błędu?Co mam zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 4 Listopad 2012 Zmniejsz prędkość przed wjazdem do pitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 6 Listopad 2012 Zmniejszyłem do minimalnej nawet jak wjechałem przy predkości 20km na godzine,to nie pokazuje mi się okno z opcjami.A w picie wogóle nikt nie stoi z mechaników.Miałem jedną okazje jak wjechałem do pitu nacisnełem jakiś przycisk i mi się pokazało okno ale tylko jeden raz.A tak mam cały czas tak samo.I nawet skasowałem instalację gry i zainstalowałem od nowa ponad 2godziny trwało to.I co najlepsze nadal taki sam problem w dodatku w garażu mam tak że nie których ikonek mi brakuje przy samochodach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach