Darayavahus 792 Napisano 13 Październik 2015 Ktoś ma wersję GOTY z PSS? Czy ona także jest podzielona na części jak ta z PS+? W internetach znalazłem tylko wpis gościa który ściagał grę: "I took out the language packs though. If you strip out the 3D movie pack that takes out over 10 gigs, so yours might be quicker." co by wskazywało na to, że wygląda jak wersja z plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 14 Październik 2015 Też jest podzielona na części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cruze 1 Napisano 17 Sierpień 2016 Witam. Chciałem sobie zakupić te pozycje na PS3 Czy kupując z drugich rąk mogę mieć problem z kluczem ( o ile taki istnieje ) jeśli będę chciał zagrać w sieci , itp. ? pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 17 Sierpień 2016 Klucz podobno jakiś jest, ale przecież można pobrać multi U3 za darmo z PSS, poprawcie mnie jeśli się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 12 Wrzesień 2016 Prawie przeszedłem tę edycję Uncharted. Zacząłem od trójki, bo taką kupiłem jako pierwszą. Zostawiłem sobie końcówkę na jutro, żeby nie stresować się przed snem :D. Sama gra wygląda całkiem dobrze, jednak ta ostatnia misja i jakieś superelohipermocne potwory mnie trochę wkurzyły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach